€ 21,33
€ 19,20
Bespaar 10% (€ 2,13)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Super Diet Blauwe Bosbes Bio

De Blauwe Bosbes is een bes afkomstig van een loofverliezende, meerjarige kleine struik. De Laboratoires Super Diet hebben voor u deze Blauwe Bosbes geselecteerd, afkomstig uit de biologische landbouw.

Gebruik van Super Diet Blauwe Bosbes Bio

1 ampul per dag, puur of in een half glas water.

Ingrediënten Super Diet Blauwe Bosbes Bio

Puur Blauwe bosbessap* (Vaccinium myrtillus)(vrucht)

Waarschuwing

Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding zijn belangrijk voor een gezonde levenstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
€ 21,33
€ 19,20

Laatste reviews en ervaringen met Super Diet Blauwe Bosbes Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Dit product is geconcentreerd, zuiver bosbessensap, ongezoet! Goedkoper dan in winkels. Mijn schoondochter bestelde er ook een paar voor mij. Ik beveel het helemaal aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Drie à vier maal per week drink ik een ampoulle van deze blauwe bosbes. Ik vind de smaak best lekker (zeker niet te zurig). De blauwe bosbes heeft een gunstige invloed op mijn maag-darmstelsel. Ampoulles zijn veel handiger dan een fles fruitsap (een keer geopend moet een fles op een paar dagen leeg, wat te veel is). Een ampoulle bevat ongeveer een derde van een courant borrelglas. Je kan er puur van genieten, of de inhoud aanlengen met water.

  Was deze beoordeling nuttig?

Super Diet Blauwe Bosbes Bio kopen

Je kan Super Diet Blauwe Bosbes Bio van het merk Super Diet , geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE