€ 21,33
€ 15,36
Bespaar 28% (€ 5,97)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Super Diet Blauwe Bosbes Bio 15 ml

De Blauwe Bosbes is een bes afkomstig van een loofverliezende, meerjarige kleine struik. De Laboratoires Super Diet hebben voor u deze Blauwe Bosbes geselecteerd, afkomstig uit de biologische landbouw. Een Zuiver Sap is, volgens de huidige reglementering, een sap waar geen enkel product aan toegevoegd is. Het is zonder alcohol, zonder conserveermiddelen en zonder kleurstof.

Gebruik van Super Diet Blauwe Bosbes Bio 15 ml

1 ampul per dag, puur of in een half glas water.

Ingrediënten Super Diet Blauwe Bosbes Bio 15 ml

Puur Blauwe bosbessap* (Vaccinium myrtillus)(vrucht) * Ingrediënt uit de biologische teelt.

Waarschuwing

Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding zijn belangrijk voor een gezonde levenstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
Super Diet Blauwe Bosbes Bio 15 ml 20 ampoules
€ 21,33
€ 15,36

Laatste reviews en ervaringen met Super diet blauwe bosbes bio 15 ml

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Drie à vier maal per week drink ik een ampoulle van deze blauwe bosbes. Ik vind de smaak best lekker (zeker niet te zurig). De blauwe bosbes heeft een gunstige invloed op mijn maag-darmstelsel. Ampoulles zijn veel handiger dan een fles fruitsap (een keer geopend moet een fles op een paar dagen leeg, wat te veel is). Een ampoulle bevat ongeveer een derde van een courant borrelglas. Je kan er puur van genieten, of de inhoud aanlengen met water.

Super Diet Blauwe Bosbes Bio 15 ml kopen

Je kan Super Diet Blauwe Bosbes Bio 15 ml van het merk Super Diet, geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods