Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571 10 stuks

Lohmann & Rauscher  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 48,84
€ 41,51
Bespaar 15% (€ 7,33)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571 10 stuks

Omschrijving van Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571

Combineert de sterk absorberende eigenschappen van calciumalginaat met de antimicrobiële werking van zilver. Voor geïnfecteerde wonden - breed antimicrobieel spectrum - ook werkzaam tegen MRSA en VRE.
- snelle en brede antimicrobiële werking, ook tegne MRSA en VRE
- zeer goede wondgenezing dankzij hoog absorptievermogen voor exsudaat
- soepele aanpassing aan elke wondbodem (snelle gelvorming)
- hoge mate van veiligheid door reductie van de microbiële belasting op de wondbodem en binding aan gel

Indicatie

sterk exsuderende wonden
oppervlakkige of diepe wonden
wonden met infectiegevaar
geïnfecteerde wonden
in de exsudatie- en granulatiefase zoals: ulcera van diverse origine, tweedegraads brandwonden, split-skindonorsites, postoperatieve wonden, fungale laesies

Gebruik van Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571

Suprasorb A + Ag zorgt voor zuiverheid en reductie van ziektekiemen dankzij de combinatie van natuurlijk calciumalginaat en antimicrobieel zilver. Suprasorb A + Ag is het wondverband voor sterk exsuderende en geïnfecteerde wonden of wonden met infectierisico. De door het contact met wondexsudaat vrijkomende zilverionen kunnen dankzij gelbinding van het alginaat hun werking aan het wondoppervlak ontplooien.
 
Suprasorb A + Ag dekt een breed antimicrobieel spectrum af en is ook bij klinisch manifeste infecties inzetbaar. Bacteriën en ziektekiemen worden in het gel ingesloten en gedood. Het verband is bovendien werkzaam tegen MRSA en VRE. Qua materiaaleigenschappen komt Suprasorb A + Ag overeen met calciumalginaatverband Suprasorb A. Suprasorb A + Ag is verkrijgbaar als kompres en als tamponnade.

Ingrediënten Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571

calciumalginaat-vezels

Waarschuwing

let bij infecties op: occlusief secundair verband uitsluitend na beslissing van de arts, afhankelijk van de algehele situatie
€ 48,84
€ 41,51

Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571 kopen

Je kan Suprasorb A+Ag 10 x 10cm 20571 van het merk Lohmann & Rauscher , geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Actieve verbanden of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden