Sulfasil Crème 500 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,50
€ 19,80
Product niet verkrijgbaar
Toevoegen aan favorieten

Dit is een geneesmiddel

Indicatie

SULFASIL is omwille van zijn lokale bactericide werking - niet in het minst voor haar activiteit op Pseudomonas Aeruginosa - geïndiceerd bij de preventieve en curatieve behandeling van brandwondeninfecties, en geschikt voor de behandeling van huid- en wondinfecties als bijkomende behandeling naast de gebruikelijke algemene en lokale maatregelen.

Gebruik van Sulfasil Crème

De crème dient in een laag van ongeveer 4 mm aangebracht te worden op de te behandelen plaats, en dit éénmaal per dag. De behandelde zone dient afgedekt te worden met behulp van een niet-occlusief gaasverband.

Ingrediënten Sulfasil Crème

Sulfaméthoxazole. argent. 1 g - sorbitan mono-oleas - natr.laurylsulph. - vaselin. - alcohol.cetyl. - propylen.glycol. - methyl-p-hydroxybenz.. - propyl-p-hydroxybenz. - aqua purificata q.s. ad 100 g.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 22,50
€ 19,80
Product niet verkrijgbaar

Sulfasil Crème kopen

Je kan Sulfasil Crème van het merk Sulfasil , geproduceerd door PURNA PHARMACEUTICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Huid > Wondverzorging > Brandwonden