€ 43,82
€ 34,62
Bespaar 21% (€ 9,20)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Stresspure

STRESSPURE is een vitaminen-en mineralencomplex dat een antwoord biedt op de gevolgen van verschillende vormen van stress.
Stress verhoogt het verlies van magnesium en van verschillende vitaminen en mineralen via de urine.
STRESSPURE brengt de verschillende ontbrekende bestanddelen aan en draagt bij tot een doeltreffend herstel van uw evenwicht.
STRESSPURE maakt U stressbestendiger.
STRESSPURE bevat magnesiumglycerofosfaat, dat bijzonder goed wordt opgenomen en geen darmongemakken geeft.

Indicatie

Bij vermoeidheid en in stresssituaties

Gebruik van Stresspure

1 tablet per dag.
Voor volwassenen en adolescenten.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten Stresspure

magnesium glycerofosfaat, taurine, vit B3, vit B1, Vit B5, vit B6, vit B2, vit B9, vulstof (microcristalline cellulose, tricalcium fosfaat), antiklondermiddelen (magnesium stearaat, silicium)

Waarschuwing

 
Stresspure 112 tabletten
€ 43,82
€ 34,62

Laatste reviews en ervaringen met Stresspure

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  stresspure is een goede combinatie van magnesium en vitamine B. stresspure wordt door de darm heel goed opgenomen en veroorzaakt daardoor in tegenstelling tot sommige andere magnesiumsupplementen geen diarree.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik stresspure samen met een proteïnedieet. Volgens op aanraden van mijn dokter. Ik voel mij er beter door . Ik ben daardoor rustiger en slaap ook beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Producten weren netjes ingepakt en werden volgens tijdschema afgeleverd op onze gekozen bestemming. Bevestiging van de de bestelling volgt direct in je mailbox. Vatbaar voor herhaling.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Stresspure is een goed voedingssupplement die zowel magnesium , vitamines B bevat, wat ik ook goed vind is dat je maar 1 tablet hoeft te slikken en je van de eerste keer al het nodige binnen hebt, goede prijs kwaliteitsverhouding
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  resultaat al nà enkele dagen inname, géén last meer van gespannen spieren overdag en 's nachts geen krampen meer waardoor ik gemakkelijker kan in - en doorslapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super voedingssup. op aanraden van men kine. Moet je wel min 1 a 2 maanden gebruiken om zeker resultaat te halen afhankelijk van het aantal tabs per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een goeie snelle en veilige levering,goed dat je het kan afhalen bij kiala,ik gebruik dat produkt al een paar jaar en ik ben daar goed bij,en nog eens een cadeautje gekregen bij de bestelling dank u
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt om de stress in de spieren drastisch te verminderen. Werd me voorgeschreven door een arts om de spanning in mijn nekspieren te verminderen en ik voel verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn arts heeft o.a. dit product voorgeschreven om uit de burn-out te geraken en dit in combinatie met andere producten op natuurlijke basis werken effectief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is veel handiger en practischer dan het formaat van slechts 56 tabletten vooral wanneer je dit iedere dag inneemt. Het levert ook geen bijwerkingen zoals diarree op.

Stresspure kopen

Je kan Stresspure van het merk Pharco, geproduceerd door CERES PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti-Stress of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium