€ 28,56
€ 22,28
Bespaar 22% (€ 6,28)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Stresspure

Stresspure® is een vitamine- en mineralencomplex dat een antwoord biedt op de gevolgen van verschillende vormen van stress. Stress bevordert het verlies van magnesium en eveneens van verschillende vitamines en mineralen via de urine.

Stresspure draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, de vermindering van moeheid en een normale werking van het zenuwstelsel

Voedingssuplement met magnesium, aminozuren en vitaminen

Indicatie

Bij vermoeidheid en in stresssituaties

Gebruik van Stresspure

1 tablet per dag.
Voor volwassenen en adolescenten.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten Stresspure

magnesium glycerofosfaat, taurine, vit B3, vit B1, Vit B5, vit B6, vit B2, vit B9, vulstof (microcristalline cellulose, tricalcium fosfaat), antiklondermiddelen (magnesium stearaat, silicium)

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl.

€ 28,56
€ 22,28

Laatste reviews en ervaringen met Stresspure

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon complexe de magnésium + vit B , indispensable pour le système nerveux. Assure une bonne énergie au quotidien tout au long de l'année. A recommander !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk daar je er maa 1 per dag van moet nemen , bevat vel juiste ingrediënten . Zal ik nog kopen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit supplement vermindert aanzienlijk meer zen ik slaap ik beter ik voel me niet meer moe bij allen en geen intellectuele vermoeidheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot voor kort wist ik niet dat je dit in groter volume kon aankopen, heel handig vermits ik dit dagelijks neem om mijn magnesium op te krikken. In tegenstelling tot andere soorten magnesium levert dit product geen ongemakken op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering van het product en de kwaliteit is goed. Voorgeschreven product door een arts en bij farmaline te bestellen dus dit is sneller in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede prijs in vergelijking met concurrentie. Misschien mocht er wel een foto van het product bij staan op de website. Ik vond enkel een foto van een kleinere verpakking.

Stresspure kopen

Je kan Stresspure van het merk Stresspure, geproduceerd door CERES PHARMA OTC 2 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti-Stress of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium