€ 4,99
€ 4,04
Bespaar 19% (€ 0,95)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/08/2019

Omschrijving van Difrax Steriliseerei

Opgelet: De kleur en/of het motief kan verschillen met de afbeelding.

Steriliseert hygiënisch en gemakkelijk fopspenen. Doe één of twee fopspenen in het ei en vul het met 10 ml water, tot het maatstreepje. Sluit het deksel en doe het ei voorzichtig in de magnetron.

Zet deze op 800 Watt en na vijf minuten zijn de fopspenen gesteriliseerd. Laat het steriliseer-ei even afkoelen, het kan namelijk nog heet zijn. Pak dan voorzichtig het ei bij de sluiting uit de magnetron zonder water te morsen.

Giet het water uit het ei door de gaatjes aan de zijkant. Haal na 15 minuten de fopspeen uit het ei met schoongewassen handen door de fopspeen vast te pakken bij de knop of de ring.

Nadat de fopspeen afgekoeld is, is de fopspeen klaar voor gebruik. Het steriliseer-ei is ook geschikt om hygiënisch fopspenen te bewaren in de koelkast of te vervoeren.

Geschikt voor twee fopspenen of normale flessenspenen. Vaatwasserbestendig.

Gebruik van Difrax Steriliseerei

Doe één of twee fopspenen in het ei en vul het met 10ml water, tot het maatstreepje. Sluit het deksel en doe het ei voorzichtig in de magnetron. Zet deze op 800 Watt en na vijf minuten zijn de fopspenen gesteriliseerd. Laat het steriliseer-ei even afkoelen, het kan namelijk nog heet zijn. Pak dan voorzichtig het ei bij de sluiting uit de magnetron zonder water te morsen. Giet het water uit het ei door de gaatjes aan de zijkant. Haal na 15 minuten de fopspeen uit het ei met schoongewassen handen door de fopspeen vast te pakken bij de knop of de ring. Nadat de fopspeen afkoeled is, is de fopspeen klaar voor gebruik. Het steriliseer-ei is ook geschikt om hygiënisch fopspenen te bewaren ind e koelkast of te vervoeren. Geschikt voor twee fopspenen of normale flessenspenen. Vaatwasserbestendig.
€ 4,99
€ 4,04

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Steriliseerei

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Kei handig voor een fopspeen in te steriliseren! Er kunnen er 2 in en 3 min later heb je een propere fopspeen! Eventjes afkoelen en klaar! Super praktisch!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  na enkele malen te openen merk je dat het niet goed meer sluit ideaal om de fopspenen en andere kleine spullen van de baby mee te steriliseren ideaal om het fopspeen in mee te nemen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik gebruik het steriliseerei niet om speeltjes te steriliseren maar om de ladycup te steriliseren en te bewaren. Heel handig. Past er perfect in. 10ml water erbij of mooi tot aan het streepje en de micro in.

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax Steriliseerei kopen

Je kan Difrax Steriliseerei van het merk Difrax, geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Divers