€ 4,99
€ 3,99
Bespaar 20% (€ 1,00)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Difrax Steriliseerei

Opgelet: De kleur en/of het motief kan verschillen met de afbeelding.

Steriliseert hygiënisch en gemakkelijk fopspenen. Doe één of twee fopspenen in het ei en vul het met 10 ml water, tot het maatstreepje. Sluit het deksel en doe het ei voorzichtig in de magnetron.

Zet deze op 800 Watt en na vijf minuten zijn de fopspenen gesteriliseerd. Laat het steriliseer-ei even afkoelen, het kan namelijk nog heet zijn. Pak dan voorzichtig het ei bij de sluiting uit de magnetron zonder water te morsen.

Giet het water uit het ei door de gaatjes aan de zijkant. Haal na 15 minuten de fopspeen uit het ei met schoongewassen handen door de fopspeen vast te pakken bij de knop of de ring.

Nadat de fopspeen afgekoeld is, is de fopspeen klaar voor gebruik. Het steriliseer-ei is ook geschikt om hygiënisch fopspenen te bewaren in de koelkast of te vervoeren.

Geschikt voor twee fopspenen of normale flessenspenen. Vaatwasserbestendig.

Gebruik van Difrax Steriliseerei

Doe één of twee fopspenen in het ei en vul het met 10ml water, tot het maatstreepje. Sluit het deksel en doe het ei voorzichtig in de magnetron. Zet deze op 800 Watt en na vijf minuten zijn de fopspenen gesteriliseerd. Laat het steriliseer-ei even afkoelen, het kan namelijk nog heet zijn. Pak dan voorzichtig het ei bij de sluiting uit de magnetron zonder water te morsen. Giet het water uit het ei door de gaatjes aan de zijkant. Haal na 15 minuten de fopspeen uit het ei met schoongewassen handen door de fopspeen vast te pakken bij de knop of de ring. Nadat de fopspeen afkoeled is, is de fopspeen klaar voor gebruik. Het steriliseer-ei is ook geschikt om hygiënisch fopspenen te bewaren ind e koelkast of te vervoeren. Geschikt voor twee fopspenen of normale flessenspenen. Vaatwasserbestendig.
€ 4,99
€ 3,99

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Steriliseerei

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Handig in gebruik

  De flesjes steriliseerde ik sowieso al in de microgolfoven maar ik durfde de tutjes er nooit mee insteken. Dit eitje helpt zeer goed om ook de tutten regelmatig te kunnen steriliseren. Je krijgt er 2 tutjes in en het is snel klaar. Wanneer je de tutjes steriliseert, moet je ze wel eventjes laten afkoelen alvorens ze terug aan je kleintje te geven maar dat stelt zeker geen probleem. Erg handig in gebruik!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Steriliseerei

  Handig om (fop)speentjes mee te nemen. Ze worden niet vuil. Altijd en overal mogelijkheid om ze te steriliseren. Minpuntje: in het begin wat moeilijk te openen. (Is nogal hard)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Handig maar gaat soms open in de microgolf

  Zeer handig omdat het maar iets klein is om te bergen en je heel gemakkelijk je spenen snel kan steriliseren. Wel is het niet zo handig dat hij nogal snel opengaat in de microgolf. Ik denk dat dit aan de sluiting ligt. Ook oppassen als je het uit de micro haalt want als je het niet horizontaal houdt loopt het hete water eruit door de gaatjes. Er kunnen gemakkelijk 2 difrax speentjes in.

  Was deze beoordeling nuttig?

Difrax Steriliseerei kopen

Je kan Difrax Steriliseerei van het merk Difrax , geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Divers