€ 3,19
€ 2,46
Bespaar 23% (€ 0,73)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van 3M Steri-Strip Hechtstrips 75 x 3mm 1540R-02

De 3M™ Steri-Strip Hechtstrips worden op grote schaal gebruikt in spoeddiensten van ziekenhuizen en operatiezalen. Snel en makkelijk aan te brengen, houden ze de wondranden van een scheur- of snijwonde samen. De heling wordt bevorderd doordat de treksterkte van de wonde snel toeneemt. Hechtstrips voor de huid leiden, door de afwezigheid van inprikopeningen en hechtdraadinsnoeringen, tot een esthetischer resultaat en een verminderde littekenvorming .

Voordelen
 • Sterker, zelfs in vochtige omgeving
 • Snellere wondheling en kwalitatief beter dan draad of nietjes
 • Minimaal risico : steriel verpakt; geen uitrafeling van het weefsel
 • Esthetische wondgenezing : goede sluiting van de wondranden en uniforme verdeling van de spanning

Indicatie

 • Sluiting van oppervlakkige wonden 
 • Vroegtijdige vervanging van draad of nietjes 
 • Sluiting in combinatie met draad of nietjes 
3M Steri-Strip Hechtstrips 75 x 3mm 1540R-02 10 stuks
€ 3,19
€ 2,46

Laatste reviews en ervaringen met 3m steri-strip hechtstrips 75 x 3mm 1540r-02

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een heel dunne huid, wat men een cortisonehuid noemt in de volksmond, met als resultaat dat als ik mijn arm ergens aan stoot, ik heel gemakkelijk een open wondje heb. Om niet telkens naar de dokter te moeten lopen, heb ik steeds steri-strips n verschillende maten in huis, zodat ik de wond(jes) zelf kan dichtkleven. Dit resulteert meestal in een kleiner en mooier litteken. Een tweede voordeel is dat ik het verder niet moet afdekken, en dus geen kleefpleister moet gebruiken (waarvan de verwijdering steevast in blauwe plekken resulteert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal om in huis te hebben met kleine kindjes die wel eens vallen, zo kan je vlug ingrijpen als ze een kleine snee hebben en hebben ze minder littekens
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Meestal koop ik dit soort artikelen voor noodgevallen en heb met een ander merk goede ervaringen, helaas deze strip al nodig gehad maar tot een andere oplossing moeten komen, omdat de plakstrip niet blijft plakjen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd in huis, makkelijk als een gezinslid zich snijdt aan een mes of dergelijke. Zo'n stripje erover goed de snee dichtplakken, ik doe er ook nog een gewone pleister over, want komt snel los.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs-kwaliteit. Deze strips zijn onmisbaar in een EHBO-doos. Ze zijn heel praktisch om een kleine propere snede mee af te plakken. Ze kleven goed en zijn zelfs bestand tegen vocht. De wonde laat ook minder litteken na aangezien ze goed gesloten blijft. Nadeel de strips zijn nogal klein.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  altijd handig om in huis te hebben, zeker met kleine kindjes. Mijn ervaring leert wel dat deze producten niet geschikt zijn voor de streek rond de mond bij kinderen. Dit product vereist immers een volledig droge huid!

3M Steri-Strip Hechtstrips 75 x 3mm 1540R-02 kopen

Je kan 3M Steri-Strip Hechtstrips 75 x 3mm 1540R-02 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Steri-Strip of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters