€ 6,95
€ 5,91
(€ 23,64 / 100 g)
Bespaar 15% (€ 1,04)

Omschrijving van STARBALM Rood Extra Strong

De textuur van de Star Balm is ideaal voor de behandeling van kleinere oppervlaktes. Het blijft vet op de huid en is daarom zeer goed voor een diepgaande massage van de spieren. De balsem is ideaal voor de behandeling van dieper liggende verwondingen, spierscheuren, stijfheid en pijnlijke gewrichten. De rode versie van deze balsem is extra krachtig, terwijl de witte eerder is voor mensen met een gevoelige huid.

Ingrediënten STARBALM Rood Extra Strong

MENTHOL, DEMENTHOLISED MINT OIL, EUCALYPTUS OIL, CLOVE OIL, CASSIA OIL, PINE TREE OIL, METHYL NICOTINATE, MONTAN WAX, BEES WAX, CERESINE WAX, VASELIN.
€ 6,95
€ 5,91
(€ 23,64 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met STARBALM Rood Extra Strong

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  motion free

  ik vind het ver van goed . neemt spierpijnen bij mij niet weg . ik gebruik nu motionfree . ik bestel het bij dorovit . wel veel duurder maar helpt direct en je mag maar heel weinig gebruiken . ik gebruik het alle dagen en kom maand toe met 60mg .ik heb chronische fibromjalgie en ik raad motion free iedereen aan

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  uitstekend, ik gebruik het product voor en na de oefening in bodybuilding, ik heb een zeer goed gevoel wanneer ik de benen werk, ik voel me veel beter en daarom voor te bereiden op de inspanning, adviseer ik dit product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geeft een warm gevoel aan mijn elleboog en vermindert de pijn van dag tot dag. Minder goed smeerbaar dan Tijgerbalsem, maar net zo effectief!

  Was deze beoordeling nuttig?

STARBALM Rood Extra Strong kopen

Je kan STARBALM Rood Extra Strong van het merk STARBALM , geproduceerd door NOVUM PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten