€ 23,03
€ 16,12
(€ 20,15 / 100 g)
Bespaar 30% (€ 6,91)
Promotie 30% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Actinica Lotion SPF50+ 80 g

Omschrijving van Actinica Lotion SPF50+

Actinica is een medisch hulpmiddel bedoeld voor de preventie tegen bepaalde vormen van niet-melanome huidkanker bij risicopatiënten (immunosuppressie).

Werking

• In een 2 jaar durende studie bij hoogrisico patiënten met immunosuppressie (patiënten met orgaantransplantatie) voor de preventie van niet- melanome huidkanker heeft Actinica Lotion bewezen effectief te zijn in het voorkomen van actinische keratose en van het plaveiselcelcarcinoom.
• Actinica Lotion beschermt tegen zowel UVA- en UVB-stralen. Het bevat breed spectrum fotostabiele filters en is waterbestendig.
• Actinica lotion heeft ook hydraterende eigenschappen en verzorgt uw huid. Het ontbreken van geurstoffen en van conventionele PEG emulgatoren zorgt ervoor dat de lotion goed wordt verdragen, zodat het ook kan worden gebruikt op zeer gevoelige huid.

Indicatie

Actinica is een medisch hulpmiddel voor de preventie van bepaalde vormen van nietmelanome huidkanker bij risicopatiënten (immunosuppressie).

Gebruik van Actinica Lotion SPF50+

De best mogelijke bescherming wordt verkregen door Actinica iedere ochtend royaal aan te brengen op elk deel van de huid die overdag aan de zon wordt blootgesteld. Breng Actinica aan voordat u andere cosmetische producten aanbrengt (geef Actinica een paar minuten de tijd om in de huid te trekken). Breng Actinica lotion opnieuw aan als u langere perioden in water bent geweest of als u hevig heeft gezweet. Draag beschermende kleding en vermijd zoveel mogelijk direct zonlicht. Het huidoppervlak verschilt per persoon; de volgende tabel geeft bij benadering de benodigde dosering. Het beschermingsniveau kan verminderen wanneer een kleinere hoeveelheid wordt gebruikt.

Voor een optimale verdeling en een aangenaam huidgevoel, kan de dosering bijvoorbeeld in twee keer worden aangebracht, door na de eerste dosering 5–10 minuten te wachten voor de tweede dosering. Let erop dat tussen de éérste en de twééde keer aanbrengen niet meer dan 10–15 minuten tijd verstrijkt. De aangegeven doseringen voor het gezicht, de hoofdhuid, etc. kunnen als referentie dienen voor de benodigde dosering op verdere delen van de huid. Bij het eerste gebruik moet de pomp meerdere malen worden ingedrukt om de lotion in het pompsysteem te zuigen. De eerste dosis levert nog geen volledige dosering. Houd de pomp zo rechtop als mogelijk en pomp langzaam om een volledige dosering te verkrijgen

Ingrediënten Actinica Lotion SPF50+

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl, Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p- Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Methylparaben, Hulpstoffen

Bijwerkingen van Actinica Lotion SPF50+

Een allergische reactie op één van de bestanddelen van Actinica Lotion kan niet worden uitgesloten. Als irritatie, huiduitslag of zonnebrandverschijnselen na slechts een korte blootstelling aan de zon zich voordoen, kan dit een teken zijn van een ongewenste bijwerking. In dit geval dient u een ander product te gebruiken. Vermijd zorgvuldig het contact met de ogen en gebruik een goede zonnebril, omdat Actinica Lotion een branderig gevoel kan veroorzaken bij rechtstreeks contact met de ogen. In het geval het toch in de ogen komt, overvloedig met water spoelen.
€ 23,03
€ 16,12
(€ 20,15 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Actinica Lotion SPF50+

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ideaal om te sporten

  deze zonnecreme loopt tijdens het sporten niet uit in je ogen als je het gezicht hebt ingesmeerd, zuinige dosering

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Grande protection

  Haute protection solaire pour les zones à risque du corps. Surtout le visage.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dagelijkse bescherming

  Zeer aangenaam product

  Was deze beoordeling nuttig?

Actinica Lotion SPF50+ kopen

Je kan Actinica Lotion SPF50+ van het merk Galderma , geproduceerd door GALDERMA BENELUX BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon