Specific CRD-2 Weight Control 12 kg

 
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 77,75
€ 69,97
(€ 5,83 / kg)
Bespaar 10% (€ 7,78)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Specific CRD-2 Weight Control

-Verlaagd vet- en energiegehalte minimaliseert de kans op overgewicht bij honden die aanleg hebben om dik te worden.
-Een licht verhoogd eiwitgehalte zorgt voor onderhoud van de spieren. L-carnitine transporteert vetzuren naar de mitochondriën en stimuleert daar de oxidatie van vet en het behoud van spiermassa.
-Verhoogde gehaltes mineralen en vetoplosbare vitamines.
-Door het verhoogde vezelgehalte, maar de lage energiedichtheid kan een aanzienlijke hoeveelheid voer gegeven worden, zodat een gevoel van verzadiging wordt bevorderd.

SPECIFIC Weight Control is een compleet uitgebalanceerde voeding die de hond helpt zijn ideale gewicht te behouden, na succesvol afvallen. Het dieet is ook geschikt voor honden die minder actief zijn en/of gecastreerd. De berekende dagelijkse hoeveelheid van deze voeding is gebaseerd op vermindering van de energieopname. Ondanks deze verlaagde hoeveelheid energie garandeert de uitgebalanceerde samenstelling van de voeding dat uw hond alle benodigde voedingsstoffen, inclusief vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Door ervoor te zorgen dat uw hond op zijn ideale gewicht blijft, zorgt u ervoor dat het risico op aandoeningen zoals suikerziekte, hart- en leverziekten en gewrichtsproblemen aanzienlijk wordt verminderd en de levensverwachting wordt verhoogd.

Indicatie

Gewichtscontrole bij honden die aanleg hebben tot dik worden.

Ingrediënten Specific CRD-2 Weight Control

Tarwe, vismeel, cellulosepoeder, gehydrolyseerd varkenseiwit, eieren, bietenpulp, rijst, maïseiwit, aardappeleiwit, mineralen, dierlijke vet, plantago psyllium husk, L-carnitine, vitaminen en sporenelementen, psyllium, methionine, zonnebloemolie en antioxidanten: BHA, BHT, propylgallaat.

Dit product bevat geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.
€ 77,75
€ 69,97
(€ 5,83 / kg)

Specific CRD-2 Weight Control kopen

Je kan Specific CRD-2 Weight Control van het merk Specific , geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder