Specific CDD-HY Food Allergy Management 2 kg

 
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,00
€ 19,80
(€ 9,90 / kg)
Bespaar 10% (€ 2,20)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Specific CDD-HY Food Allergy Management

Specific Food Allergy Management CDD-HY is een complete, uitgebalanceerde voeding die slechts een bepaald aantal ingrediënten bevat. 

Eigenschappen 
-Zeer goed verteerbare ingrediënten 
-Verlaagd vezelgehalte ter stimulering van de spijsvertering. 

Argumentatie en ingrediënten 
Door het gebruik van slechts een beperkt aantal ingrediënten waar het dier niet of zelden aan bloot gesteld is, is de kans op een allergische reactie bij het voeren van Specific Food Allergy Management minimaal. 
Om symptomen van voedingsintolerantie te voorkomen, is het essentieel dat geen ander voedsel dan het hypo-allergeen dieet gegeven wordt.

Indicatie

Specific Food Allergy Management CDD-HY is een complete, uitgebalanceerde voeding die slechts een bepaald aantal ingrediënten bevat.

Ingrediënten Specific CDD-HY Food Allergy Management

Rijst, rijst eiwit, gehydrolyseerd zalm eiwit, varkensvet, poedervormige cellulose, mineralen, zonnebloemolie, vitaminen en sporenelementen, psyllium en antioxidanten: BHA, BHT, propylgallaat en ascorbylpalmitaat. Dit product bevat geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen.
€ 22,00
€ 19,80
(€ 9,90 / kg)

Klanten die dit kochten, kochten ook

Specific CDD-HY Food Allergy Management kopen

Je kan Specific CDD-HY Food Allergy Management van het merk Specific , geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder