Specific CID Digestive Support 3x2 kg

Specific  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 54,25
€ 48,83
(€ 8,14 / kg)
Bespaar 10% (€ 5,42)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Specific CID Digestive Support

Specific Digestive Support zijn ideale voedingen voor de behandeling van spijsverteringsproblemen veroorzaakt door irritatie als gevolg van onverteerd voedsel. Dit dieetvoer ontlast het spijsverteringssysteem en compenseert het verlies aan vitaminen en mineralen waar de hond als gevolg van de ziekte mee te maken kan krijgen.

Specific Digestive Support is een ideaal dieetvoer voor honden met spijsverteringsaandoeningen zoals chronisch braken, diarree en/of flatulentie.

Zeer goed verteerbaar
Specific Digestive Support geeft het dier goed verteerbare nutriënten die gemakkelijker kunnen worden afgebroken en vervolgens worden geabsorbeerd. Hoewel Specific® Digestive Support zeer goed verteerbaar is en zodoende ideaal is voor patiënten met exocriene pancreas insufficiëntie, wordt voorvertering met enzymenpreparaten aanbevolen.

Eigenschappen
-Zeer goede verteerbare grondstoffen die een vrijwel volledige vertering van het voedsel mogelijk maken
-Een verlaagd vezelgehalte om de verteerbaarheid te verhogen
-Een verhoogd gehalte aan mineralen en vetoplosbare vitaminen ter compensatie van het verlies waar het dier als gevolg van de ziekte mee te maken kan krijgen

Compenseert verminderde absorptie
Specific® Digestive Support bevat een verhoogd gehalte aan mineralen en vetoplosbare vitaminen teneinde de verminderde absorptie te compenseren.

Voor een optimale dieetbehandeling wordt deze voeding in 3 tot 5 maaltijden verspreid over de dag gegeven.

Indicatie

Specific Digestive Support zijn ideale voedingen voor de behandeling van spijsverteringsproblemen veroorzaakt door irritatie als gevolg van onverteerd voedsel.

Ingrediënten Specific CID Digestive Support

Rijst, eieren, vismeel, maïszetmeel, mineralen (inclusief zeoliet), dierlijk vet, suiker, gehydrolyseerde varkensvlees eiwitten, gepoederd cellulose, vitaminen en sporenelementen, psyllium, gist (bron van ß-1,3/1,6-glucanen en mannan-oligosachariden), bietenpulp, methionine, fructo-oligo-sacchariden, yucca extract, zonnebloemolie en antioxidanten: EC goedgekeurde additieven: BHA, BHT, propylgallaat.
€ 54,25
€ 48,83
(€ 8,14 / kg)

Specific CID Digestive Support kopen

Je kan Specific CID Digestive Support van het merk Specific , geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder