€ 53,75
€ 45,69
Bespaar 15% (€ 8,06)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Specific Crd-1 Weight Reduction

Specific Weight Reduction CRD/CRW-1 helpt uw hond met overgewicht weer terug naar zijn ideale gewicht te brengen. De berekende dagelijkse hoeveelheid van Specific Weight Reduction CRD-1 is gebaseerd op vermindering van de energieopname. Ondanks deze verlaagde hoeveelheid energie garandeert de uitgebalanceerde samenstelling van de voeding dat uw hond alle benodigde voedingsstoffen, inclusief vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Door ervoor te zorgen dat uw hond op zijn ideale gewicht blijft, zorgt u ervoor dat het risico op aandoeningen zoals suikerziekte, hart- en leverziekten en gewrichtsproblemen aanzienlijk wordt verminderd en de levensverwachting wordt verhoogd. Naast de Specific Weight Reduction CRD-1 brokken heeft Specific ook het Specific Weight Reduction CRW-1 natvoer.

Eigenschappen:
 •     Het dieet bevat een verlaagd vetgehalte om het gewichtsverlies bij de hond te stimuleren.
 •     Daarnaast is het vezelgehalte juist verhoogd, dit vergroot namelijk het voedselvolume dat de hond mag krijgen en daarmee ook het verzadigingsgevoel.
 •     Specific Weight Reduction CRD/CRW-1 bevat een verhoogd mineraalgehalte en een verhoogt gehalte aan vetoplosbare vitaminen, om zo in de behoeften van de hond te voorzien.
 •     Het L-carnitine stimuleert de verbranding van vet in het lichaam en zorgt voor het behoud van de spiermassa.
 •     Het verhoogt eiwitgehalte ondersteunt eveneens het onderhoud van de spieren en zorgt daarnaast voor een goed verzadigingsgevoel bij de hond tijdens de periode van gewichtsverlies.
 •     Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) helpen de normale mobiliteit gewrichten te onderhouden bij zwaarlijvige honden en ondersteunen een gezonde huid en vacht.
 •     Granen met een verminderde glycemische index (volkoren en haver), een hoog vezelgehalte en chroom te verminderen de plotse stijging van glucose in het bloed en zorgen ervoor dat het glucose meer geleidelijk uit de voeding wordt vrijgelaten. Dit maakt het dieet geschikt voor honden met suikerziekte.

Indicatie

Specific Weight Reduction CRD-1 is een gewichtsverlagende voeding die helpt het overgewicht van de hond te verminderen.
 •     Overgewicht
 •     Suikerziekte
 •     Maag- en darmaandoeningen die goed reageren op een verhoogd vezelgehalte in de voeding
 •     Hyperlipidemie
 •     Galstase

Gebruik van Specific Crd-1 Weight Reduction

Tijdens de periode waarin naar gewichtsverlies wordt gestreefd, is het raadzaam om slechts 60% van de aanbevolen hoeveelheid van Specific Weight Reduction CRD/CRW-1 voor normale honden te voeren. Als de hond niet afvalt, kan het nodig zijn om de dagelijkse hoeveelheid te verminderen.
De individuele hoeveelheid per dag kan variëren naargelang factoren zoals ras, milieu, seizoen, activiteiten, enzovoort. Het is daarom raadzaam om de conditie en het lichaamsgewicht van de hond op te blijven volgen en de hoeveelheid voeding hieraan aan te passen.

Ingrediënten Specific Crd-1 Weight Reduction

Ingrediënten CRD (droogvoer):
Specific CRD-1 (droogvoer): Tarwe, vismeel, maïseiwit, haver, cellulosepoeder, bietenpulp, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, aardappeleiwit, Antarctische krill, visolie, mineralen, plantaardige olie, vitaminen en spoorelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), gist, psyllium husk, methionine, L-carnitine, rozemarijn extract. Natuurlijke antioxidanten (tocopherolen, rozemarijn extract en vitamine C). Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Ingrediënten CRW (natvoer):
Varkensvlees, maïs, poedervormige cellulose, eieren, mineralen, visolie, psyllium, vitaminen en sporenelementen, L-carnitine. Dit product bevat geen kunstmatige anti-oxidanten, kleur-of smaakstoffen.

Waarschuwing

Contra-indicaties
 •         Puppies.
 •         Zwangere of zogende honden.
 •         Toestanden/voorwaarden die een hogere energiebehoefte met zich meebrengen.

Buiten het bereik van kinderen bewaren.
€ 53,75
€ 45,69
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Specific Crd-1 Weight Reduction

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  doet zijn werk

  Mijn gesteriliseerde Tibetaanse Terrier (vrouwtje) stond wat zwaar, en kreeg reeds gewone dieetvoer die ik niet meer in hoeveelheid kom minderen, daarom CRD 1 geprobeerd, het gaat langzaam, maar stilaan verliest ze gewicht!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ben zeer tevreden bestelling was op tijd. Goede verpakking .Kom de volgende keer. zeker teug. De voeding was wat ik nodig had. En de prijs was voor mij heel gunstig. A Moltmaker

  Was deze beoordeling nuttig?

Specific Crd-1 Weight Reduction kopen

Je kan Specific Crd-1 Weight Reduction van het merk Specific , geproduceerd door DECHRA VETERINARY PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder