€ 16,75
€ 15,07
(€ 30,14 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,68)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Soria Natural Composor 07 Renasor XXI

Agropyrum repens (Hondsgras, Kweekgras) bevat polysachariden (tot 12 % triticine, 10% slijmstoffen, polyolen 2-3%), kaliumzouten, silicium en ijzer. Het heeft een diuretische werking en werkt urinezuurdrijvend. De plant werkt remineraliserend door het hoge gehalte aan mineralen. Het inhibeert de aanhechting van uropathogenen zoals Escherichia coli, aan de wand van de urinewegen. Klinische studies wijzen op een verbetering van de symptomatologie bij urinaire infecties, nierstenen, overgewicht, jicht en huidaandoeningen door zijn zuiverende werking.

Zea mays (Maïs) werkt urinedrijvend, bloedzuiverend en remineraliserend door de aanwezigheid van minerale zouten en flavonoïden (flavonheterosiden). Het werkt ontstekingswerend en weefselherstel-lend op de geïrriteerde slijmvliezen van de urinewegen en helpt nierstenen te voorkomen. 

Betula alba (Berk) bezit sterk diuretische eigenschappen zonder de nieren te irriteren door de synergie van het flavonoïde hyperoside, myricetine en de saponinen. Het verhoogt de afvoer van urinezuur en helpt om nierstenen op te lossen. Berk helpt afvalstoffen en toxines te verwijderen. De plant voorkomt ook de aanhechting van bacteriën aan de wand van de urinewegen en helpt nierstenen te voorkomen. Door onder meer betulinezuur is berk ontstekingswerend. De som van deze eigenschappen zorgen voor een antireumatische werking.   

Equisetum arvense (Paardenstaart) is remineraliserend (hoog gehalte aan silicium, calcium en kalium) en ondersteunt het herstel en de elasticiteit van het bindweefsel. Het heeft ook urinezuurdrijvende eigenschappen door de aanwezigheid van kaliumzouten, saponinen en flavonoïden. 

Rutine
of rutoside, quercetine-3-rutinoside, is een rhamnoglucoside van quercetine (flavanol). 
Het is een flavonoide glycoside dat voorkomt in boekweit, rabarber, appels, uien, thee, asperges, citrusvruchten etc. De benaming komt van Ruta graveolens, een plant die ook rutine bevat. Het wordt soms aangeduid als "vitamine P", hoewel het geen vitamine is. Het heeft een venotonische werking  en beschermt de bloedvaten, is anti-inflammatoir, anti-oedemateus en anticellulitis. Rutine wordt toegepast om de haarvaten te beschermen bij hypertensie en nefritis. 

Indicatie

uitscheidingsbevorderend, waterafdrijvend, bloedzuiverend, remineraliserend, diuretisch.

Aanbevolen hulpmiddel bij:
 • nierinsufficiëntie.
 • oligurie, lithiase,  cystitis, albuminurie.
 • oedeem, huiduitslag.
 • bloedverzuring: acidose, urinezuur, artritis.

Gebruik van Soria Natural Composor 07 Renasor XXI

3 x 1 ml per dag

Ingrediënten Soria Natural Composor 07 Renasor XXI

water, vloeibaar extract van hondsgras (Agropyron repens P. Beauv, rizoom) (750 mg), vloeibaar extract van mais  (Zea mays L, stigmas) (708 mg), bewaarmiddel: glycerine, gelyofiliseerd extract van heermoes (Equisetum arvense L, bovengrondse delen), gelyofiliseerd extract van berk (Betula alba L, blad) (194 mg), gamma-cyclodex-trines (127 mg), minerale fractie van heermoes (Equisetum arvense L, bovengrondse delen (75 mg), alfa-cyclodextrines (63,6 mg) 

Waarschuwing

Bij de aanbevolen dosis zijn geen bijwerkingen gekend. Met voorzichtigheid gebruiken bij prostatitis en nierontsteking. Er wordt aangeraden om veel te drinken bij de inname van deze Composor, 2L per dag bij de volwassen dosis.
Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies. Gebruiken met medisch advies bij hart- en nierinsufficiëntie. 
€ 16,75
€ 15,07
(€ 30,14 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Soria Natural Composor 07 Renasor XXI

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  nierfunctie

  Omdat ik het neem om mijn nierfunctie te verbeteren zal ik het effect op langere termijn moeten beoordelen, maar van het product op zich ben ik in elk geval al tevreden. Goede samenstelling, heel makkelijk in gebruik, en het is van een betrouwbaar merk waar ik al eerder goede resultaten mee had.

  Was deze beoordeling nuttig?

Soria Natural Composor 07 Renasor XXI kopen

Je kan Soria Natural Composor 07 Renasor XXI van het merk Soria Natural , geproduceerd door SORIA BEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox