€ 38,00
€ 28,50
(€ 22,80 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 9,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Somatoline Cosmetic Cellulitis Olie Serum

Anticellulite Olieserum voor na het douchen benut de receptiviteit van de huid na het douchen om cellulite intensief aan te pakken. Door de warmte van de douche worden de poriën verwijd, waardoor de huid ontvankelijker is voor actieve bestanddelen die dus gemakkelijker kunnen worden opgenomen.

Indicatie

Geschikt voor vrouwen met tekenen van cellulite (sinaasappelhuid in zichtbare knobbeltjes) die een doeltreffend product tegen anticellulitis willen in olievorm.

Gebruik van Somatoline Cosmetic Cellulitis Olie Serum

Breng gedurende vier weken dagelijks aan, bij voorkeur na het douchen op een nog licht vochtige huid. 
Breng aan op de zones met cellulite en laat de olie indringen door hem in te masseren met lichte, cirkelvormige bewegingen. Masseer vervolgens de dijen met opwaartse drukbewegingen.

Ingrediënten Somatoline Cosmetic Cellulitis Olie Serum

Actieve bestanddelen

EEN SPECIFIEK ONTWORPEN SAMENSTELLING PhytoActiveOil-complex™ = trimethylcyclo-exhylbutylcarbamaat, planktonextract, hars van pistacia lentiscus, extract van schinus terebinthifolius, gemberextract en functionele etherische oliën.

 • Trimethylcyclo-exhylbutylcarbamaat: een krachtige synthetische stof tegen cellulite met een klinisch bewezen werking tegen vetknobbeltjes. Ze versterkt de afname van bestaande knobbeltjes, verhindert dat knobeltjes in omvang toenemen, en vertraagt de vorming en uitbreiding van nieuwe knobbeltjes. Bovendien heeft de stof een duurzaam anticellulite-effect op lange termijn, om te voorkomen dat de knobbeltjes terugkeren.
 • Planktonextract: een actief bestanddeel van mariene oorsprong dat thermogenese in adipocyten activeert voor een anticellulite-effect. Het activeert de thermogeneseprocessen in adipocyten door vet te verbranden en de celluliteknobbeltjes te verminderen.
 • Hars van pistacia lentiscus: een kostbare olie uit kristaldruppels afkomstig van de pistacia lentiscus, een boom uit het Middellandse Zeegebied, met drie belangrijke werkingen:
 1. bestrijdt vet en suiker;
 2. doet de synthese van perilipine dalen;
 3. heeft een verstevigende werking:
  • extract van schinus terebinthifolius: olie-extract uit roze peper waardoor lipolytische enzymen de triglyceridenophopingen gemakkelijker kunnen aanvallen;
  • gemberextract: bevordert de microcirculatie.

Waarschuwing

De handen grondig wassen na gebruik. Wees voorzichtig tijdens het gebruik en verwijder eventuele oliesporen van oppervlakken, zodat die niet glibberig worden. 

Niet gebruiken op het gezicht, niet gebruiken op de voetzolen.
€ 38,00
€ 28,50
(€ 22,80 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Somatoline Cosmetic Cellulitis Olie Serum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Peau lissee

  Sensation et odeur agréables. Je l'utilise un jour sur 2 sur les cuisses. Ma peau est plus belle et la cellulite s'attenue. Je vais sans doute l'utiliser à long terme.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik ben niet overtuigd van de effectiviteit van dit product. Na 2 weken aanbrengen en dagelijkse massage zijn de resultaten verre van duidelijk. Bovendien dringt het product niet gemakkelijk door.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Te combineren met de nachtbehandeling, laat het een zeer zachte huid achter en kan gemakkelijk worden aangebracht na een douche. Maar ik moet het iets langer gebruiken om de verwachte effecten te zien.

  Was deze beoordeling nuttig?

Somatoline Cosmetic Cellulitis Olie Serum kopen

Je kan Somatoline Cosmetic Cellulitis Olie Serum van het merk Somatoline Cosmetic , geproduceerd door BOLTON BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis
Afslanken > Cellulitis > Lokale applicatie
Afslanken > Lokale producten