€ 13,45
€ 12,11
Bespaar 10% (€ 1,34)

Omschrijving van Skyn Original Condooms

SKYN® condooms zijn…?
Manix SKYN® is een merk van revolutionaire condooms die volgens een wetenschappelijke formule worden gemaakt van polyisopreen. Omdat dit materiaal geen latex (of natuurrubber) bevat, zorgen SKYN® condooms voor een zachter en natuurlijker gevoel.

Zonder latex
SKYN® condooms bevatten geen latex van natuurrubber en zijn geschikt voor personen met een (veronderstelde) latexallergie.

Indicatie

Revolutionair condoom van superieure kwaliteit in polyisopreen
Combineert een hoge weerstand met een zeer grote gevoeligheid
Nominale breedte: 53 mm

Waarschuwing

*Volg altijd de gebruiksaanwijzing in het pakje. CORRECT GEBRUIKTE SKYN® CONDOOMS BESCHERMEN EFFICIËNT TEGEN ZWANGERSCHAP OF SEKSUEEL OVERDRAAGBARE AANDOENINGEN. GEEN ENKEL VOORBEHOEDMIDDEL GARANDEERT 100% BESCHERMING. Een condoom mag maar één keer gebruikt worden.
€ 13,45
€ 12,11

Laatste reviews en ervaringen met Skyn Original Condooms

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Deze condooms, in een discrete verpakking, zijn effectief, veilig en zeer aangenaam om te dragen. Je voelt je goed beschermd en beschermd tegen ongewenste zwangerschap

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Daar mijn echtgenote allergisch is aan latex is dit voor ons prima oplossing. Misschien zou het handig zijn moesten er in condooms (in het algemeen) maten zijn. Niet iedereen heeft een XXL ...

  Was deze beoordeling nuttig?

Skyn Original Condooms kopen

Je kan Skyn Original Condooms van het merk Manix , geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Manix Skyn of via de volgende categorie:
Seksualiteit > Condooms