€ 59,90
€ 53,31
Bespaar 11% (€ 6,59)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Signasol Beautiful Skin 28 flacons

Omschrijving van Signasol Beautiful Skin

Een stevige huid zonder rimpels of cellulitis wordt gezien als ideaal. Een gave huid levert bewondering op, dus willen we dat onze huid levenslang haar jeugdige frisheid behoudt. Helaas neemt het collageengehalte van de huid af met de jaren. Hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit en spanning. Zo kunnen rimpels en cellulitis zich ontwikkelen, die ons het gevoel geven dat we minder aantrekkelijk zijn. 

Signasol Beautiful Skin is een drankje dat door wetenschappers werd ontwikkeld om de elasticiteit van de huid te verbeteren. De drinkflacons bevatten collageen-peptiden, vitaminen en mineralen die speciaal werden afgestemd op de behoeftes van een mooie huid. 

De resultaten van de studies tonen aan dat een dagelijkse consumptie gedurende ten minsten 8 weken van de speciale collageen-peptiden van Signasol de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert.
 • tot 50% minder rimpels: de huid voelt strakker en gelijkmatiger aan.
 • een strakkere huid over het hele lichaam: cellulitis wordt verminderd
 • voelbaar én zichtbaar meer elasticiteit

Indicatie

collageen drinken in plaats van smeren voor een elastische huid.

Gebruik van Signasol Beautiful Skin

Drink dagelijks één gebruiksklare flacon Signasol, bij voorkeur 's ochtends bij de maaltijd. 
Het wordt aanbevolen om Signasol minstens acht weken te gebruiken.

Ingrediënten Signasol Beautiful Skin

Water, collageenhydrolysaat, rode druivensapconcentraat, perensapconcentraat, voedingszuur (citroenzuur), natrium-L-ascorbaat, L-ascorbinezuur, sinaasappelsapconcentraat, zinkcitraat, koperglu- conaat, DL-α-Tocoferylacetaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, zwarte peperextract (BioPerine®), D-biotine, cyanocobalamine, voedingskleurstof (carthamus-concentraat), aroma, conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat), verdikkingsmiddel (xanthaan), zoetstoffen (acesulfaam K, sucralose).

Signasol bevat geen lactose, gluten of kunstmatige kleurstoffen.
€ 59,90
€ 53,31

Laatste reviews en ervaringen met Signasol beautiful skin

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  super c mijn derde dozen en ik zie een verbetering, maar moet je de hele tijd nemen of genezen als het leuk zou zijn om me te vertellen wat een beetje het zou leuk zijn om me te bedanken u
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik ben bij de 3e doos en zie nog geen significant effect, ik vraag me af of het de moeite waard is om de behandeling voort te zetten. Je lijkt van literatuur te houden door me te dwingen 150 karakters te gebruiken, ik kan niet eeuwig doorgaan, als ik niet meer te zeggen heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit besteld na een artikel in een krantje. De smaak valt heel goed mee. Na een weekje merk ik nog geen duidelijk verschil, maar dit is waarschijnlijk nog wat te vroeg. Het is wel een duur product, altijd leuk dat het via Farmaline altijd dat tikkeltje goedkoper is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog maar 14 dagen bezig en heb al resultaat gladder voller stralend effect ook mijn hals is al voller en strakker . Goei genen die rap resulteren daar ben ik van bewust . Heb ik chance
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed ,ik zie al lichte verbetering qua volume aangezicht na 14 dagen , ik ben dan ook zeer verrast, ben dan ook van plan dit voor te zetten een 8 aantal weken .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit besteld na een artikel in een plaatselijk krantje. Ik weet natuurlijk niet het verschil indien ik deze ampoules niet genomen zou hebben. Misschien is dit vooral psychologisch.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nu na 10 weken gebruik begin ik toch echt wel een verbetering te zien. Ik zal het product denk ik wel blijven gebruiken. De smaak valt ook heel goed mee.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al enkele maanden de Signasol flesjes en heb nog geen zichtbaar verschil.Ik weet dus niet of die collageengehalte voldoende is.Even verder nemen misschien vraagt dit een langere tijd voor resultaat te hebben,afwachten.De vloeistof heeft wel een aangename smaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb .deze zomer een kuur van 8 weken gedaan en ben nu een tweede kuur begonnen sinds 5 weken. Sinds enkele weken merk ik een mooi effect op de kwaliteit van mijn huid, deze ziet er frisser en gladder uit. Ben tevreden van dit resultaat en ga zeker door. Prima product
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een slecht produkt. Heb dit 3 maanden na mekaar genomen en zie geen enkel verschil ! En is bovendien niet goedkoop, zou het dus zeker niet aanbevelen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Signasol is een goed produkt heb ik 3 maand genomen rimpels vermindert en ook cellulitis is zeker verbetert, neem nu nog maar iets minder. Zou ik zeker aa raden produkt is wel niet goedkoop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door de vele goede reviews ben ik dit produkt beginnen te nemen, helaas nog maar een viertal weken dus of ik het echt kan gaan beoordelen weet ik niet, het heeft in ieder geval een heel lekkere smaak en ben dan ook aan de tweede doos begonnen, Groetjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb de ampoulen al eens een paar maand gebruikt,en kreeg positieve reacties van omgeving dat ik er goed uitzag,vandaar nu weer een behandeling van drie maanden voorzien .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog geen idee of het werkt, nog maar 4 weken bezig hopelijk wel want het kost in ieder geval genoeg! Ik ben wel heel benieuwd. Laat het nog wel weten ja of nee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product dient wel enkele maanden ingenomen te worden alvorens er resultaat komt. Zeer goede huidverbetering, vermindering van kleine rimpels. Smaak is tamelijk neutraal (wat naar sinaasappel ).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is iets te vroeg om echt een beoordeling te geven maar ik heb wel het gevoel dat mijn huid zachter en soepeler wordt. Het verminderen van rimpeltjes zie ik (nog) niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ampoules zijn gemakkelijk in gebruik. Lekker om te drinken na het eten. Ik vind het wel een duur product en om echt te kunnen beoordelen moet men ze minimum 3 maanden nemen. Voor een echt effect is het nog iets te vroeg!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben jaloers op de resultaten van anderen. Heb nog een paar flacons van mijn tweede doos maar zie geen enkele verbetering.Twijfel dus of ik een derde kuur ga bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is mijn derde doos Signasol (was van plan om een kuur van 3 maanden te doen) en ik kan inderdaad vaststellen dat mijn huid er beter uitziet. Ook andere mensen zien het verschil!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product . Zorgt voor stralende huid . Je moet wel meerdere dosis gebruiken . Is zeer goed van smaak . Bevat ook de nodige vitamines . Ik raad dit product aan voor vrouwen meer dan 50 j
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een super product helpt echt na drie maand zie al resultaat .Jammer dat het zo veel flesjes zijn een grotere fles met een lepeltje zou voordeliger zijn en minder afval Farmaline is zeer correct en zeer snel geleverd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 53 jaar en fiets veel maar toch begon de huid van mijn benen te verslappen. Na de eerste kuur werd mijn huid al strakker en geen cellulitis meer te bespeuren. De huid van mijn gelaat is voller geworden maar de diepere rimpels verdwijnen niet helemaal. Ik ben gestart in maart 2018 en heb nu mijn 4de kuur besteld. Is een aanrader.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben het nu 1,5 maand aan’t gebruiken; geen spectaculaire verbeteringen, toch is mijn huid is een beetje strakker geworden, iets minder rimpels. Wat cellulitis betreft, nog geen echte verbetering zichtbaar. Blijf in elk geval het product nog zeker 1,5 maand verder gebruiken en evalueer dan opnieuw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu bezig aan mijn derde doos , en ik zie resultaat huid strakker en rimpeltjes vervagen , een top product voor een mooi en gezonde huid die van binnen uit werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn haar en nagels zijn enorm veel sterker geworden en dit na 1 maand signasol naar minder rimpels nog geen verschil ,ik ben nu gestart met mijn tweede doos
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Iik ben 55 jaar en ben nu zes dagen bezig aan mijn 2 de kuur......zie ik verschil...mss een beetje steviger geworden aan hals....maar de diepe rimpels op voorhoofd zijn nog hetzelfde...ik denk dat de huid mss wat volume krijgt maar bestaande rimpels gaan niet verdwijnen...ik zit al in de menopauze dus mijn collageen is aan het verdwijnen...ik zal het blijven gebruiken omdat het zeker geen kwaad doet mijn collageen wordt ermee aangevuld....de smaak is ok in een slok is het uitgetrokken...dus geen enkele moeite
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb nog maar een halve doos leeg ,maar vind het product wel goed.zie toch verbetering van de huid .wil zeker nog een doos bestellen als deze op is en zien hoe het resultaat dan is .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet lang in gebruik. Ik ga zeker enkele kuren volgen. Nog te vroeg om te oordelen. De smaak valt heel goed mee. Dat de huid ook van binnenuit moet gevoed worden is een must. Ik geloof er in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs voor de produkten. Eenvoudig bestellen. Overzichtelijke site. Ruim aanbod. Mooi tijdig geleverd. Zal zeker nog bestellingen plaatsen. Gemakkelijk, geen verplaatsing nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben nu aan mijn tweede maand bezig ,huid voelt zacht en stevig aan,heb de indruk dat rimpels zachter zijn ,dus ja ik maak zeker de kuur van drie maand af
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn eerste kuur is af,ik ben nu aan de 2e begonnen...veel kan ik er nog niet over zeggen,misschien na mijn 2e kuur en eventueel een 3e omdat ze dit aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Doet wat ervan verwacht wordt! Ik ga het zeker nog terug bestellen. Aanrader! Aangename smaak. Makkelijk mee te nemen doseringen in aparte flesjes.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Veel kan ik nog niet zeggen over Signasol® Beautiful Skin, er zou pas na 8 weekjes resultaat te zien zijn, ik weet wel dat het heel lekker van smaak is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar 14 dagen in gebruik , toch ziet mijn huid er al beter uit. Voor een goed resultaat zal ik dit nog verder moeten uitproberen.Het heeft ook een aangename smaak.

Signasol Beautiful Skin kopen

Je kan Signasol Beautiful Skin van het merk Signasol, geproduceerd door Pharma FGP , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid