€ 59,90
€ 53,50
Bespaar 11% (€ 6,40)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Signasol Beautiful Skin 28 ampoules

Omschrijving van Signasol Beautiful Skin

Signasol Beautiful Skin is een door wetenschappers ontwikkeld drankje ter verbetering van de elasticiteit van de huid.
Elke drinkflacon Signasol bevat collageen-peptiden, vitaminen en mineralen die speciaal op elkaar zijn afgestemd. 
De speciale collageen-peptide VERISOL staat centraal in de formule en speelt een belangrijk erol voor een mooie huid. 

De resultaten van de studies tonen aan dat een dagelijkse consumptie gedurende ten minsten 8 weken van de speciale collageen-peptiden van Signasol de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert.
 • tot 50% minder rimpels
 • een straffere huid over het hele lichaam
 • voelbaar meer elasticiteit

Indicatie

collageen drinken in plaats van smeren voor een elastische huid

Ingrediënten Signasol Beautiful Skin

Water, collageenhydrolysaat, rode druivensapconcentraat, perensapconcentraat, voedingszuur (citroenzuur), natrium-L-ascorbaat, L-ascorbinezuur, sinaasappelsapconcentraat, zinkcitraat, koperglu- conaat, DL-α-Tocoferylacetaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, zwarte peperextract (BioPerine®), D-biotine, cyanocobalamine, voedingskleurstof (carthamus-concentraat), aroma, conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat), verdikkingsmiddel (xanthaan), zoetstoffen (acesulfaam K, sucralose).
Signasol Beautiful Skin 28 ampoules
€ 59,90
€ 53,50

Laatste reviews en ervaringen met Signasol beautiful skin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 53 jaar en fiets veel maar toch begon de huid van mijn benen te verslappen. Na de eerste kuur werd mijn huid al strakker en geen cellulitis meer te bespeuren. De huid van mijn gelaat is voller geworden maar de diepere rimpels verdwijnen niet helemaal. Ik ben gestart in maart 2018 en heb nu mijn 4de kuur besteld. Is een aanrader.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben het nu 1,5 maand aan’t gebruiken; geen spectaculaire verbeteringen, toch is mijn huid is een beetje strakker geworden, iets minder rimpels. Wat cellulitis betreft, nog geen echte verbetering zichtbaar. Blijf in elk geval het product nog zeker 1,5 maand verder gebruiken en evalueer dan opnieuw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu bezig aan mijn derde doos , en ik zie resultaat huid strakker en rimpeltjes vervagen , een top product voor een mooi en gezonde huid die van binnen uit werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn haar en nagels zijn enorm veel sterker geworden en dit na 1 maand signasol naar minder rimpels nog geen verschil ,ik ben nu gestart met mijn tweede doos
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Iik ben 55 jaar en ben nu zes dagen bezig aan mijn 2 de kuur......zie ik verschil...mss een beetje steviger geworden aan hals....maar de diepe rimpels op voorhoofd zijn nog hetzelfde...ik denk dat de huid mss wat volume krijgt maar bestaande rimpels gaan niet verdwijnen...ik zit al in de menopauze dus mijn collageen is aan het verdwijnen...ik zal het blijven gebruiken omdat het zeker geen kwaad doet mijn collageen wordt ermee aangevuld....de smaak is ok in een slok is het uitgetrokken...dus geen enkele moeite
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb nog maar een halve doos leeg ,maar vind het product wel goed.zie toch verbetering van de huid .wil zeker nog een doos bestellen als deze op is en zien hoe het resultaat dan is .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet lang in gebruik. Ik ga zeker enkele kuren volgen. Nog te vroeg om te oordelen. De smaak valt heel goed mee. Dat de huid ook van binnenuit moet gevoed worden is een must. Ik geloof er in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs voor de produkten. Eenvoudig bestellen. Overzichtelijke site. Ruim aanbod. Mooi tijdig geleverd. Zal zeker nog bestellingen plaatsen. Gemakkelijk, geen verplaatsing nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben nu aan mijn tweede maand bezig ,huid voelt zacht en stevig aan,heb de indruk dat rimpels zachter zijn ,dus ja ik maak zeker de kuur van drie maand af
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn eerste kuur is af,ik ben nu aan de 2e begonnen...veel kan ik er nog niet over zeggen,misschien na mijn 2e kuur en eventueel een 3e omdat ze dit aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Doet wat ervan verwacht wordt! Ik ga het zeker nog terug bestellen. Aanrader! Aangename smaak. Makkelijk mee te nemen doseringen in aparte flesjes.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Veel kan ik nog niet zeggen over Signasol® Beautiful Skin, er zou pas na 8 weekjes resultaat te zien zijn, ik weet wel dat het heel lekker van smaak is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar 14 dagen in gebruik , toch ziet mijn huid er al beter uit. Voor een goed resultaat zal ik dit nog verder moeten uitproberen.Het heeft ook een aangename smaak.

Signasol Beautiful Skin kopen

Je kan Signasol Beautiful Skin van het merk Signasol, geproduceerd door Pharma FGP , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid