€ 31,95
€ 22,05
Bespaar 31% (€ 9,90)
Promotie 31% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Sérélys 60 tabletten

Omschrijving van Sérélys

Het resultaat van een unieke biotechnologie
Het “Laboratoire Sérélys Pharma” is erin geslaagd om een uniek geheel van stoffen samen te stellen die je versterken tijdens de menopauze: de complexen PureCyTonin® .  Als enige heeft het laboratorium een patent op PureCyTonin®.

PureCyTonin® bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels. Ze zijn geselecteerd op basis van hun werkzame eigenschappen. Hoewel het gaat om extracten van stuifmeelkorrels, verwekken ze geen allergie.

De stuifmeelkorrelextracten zijn afkomstig van specifieke planten die – onder streng toezicht – geteeld worden in velden in Zweden. Er worden enkel planten geselecteerd zonder fyto-oestrogenen. Het hormonale systeem kan dus niet verstoord worden.

Wat weten we over de doeltreffendheid van Sérélys®?
Na 3 maanden gebruik stellen de gebruiksters een significante verbetering van hun levenskwaliteit vast.
Sérélys® wordt aangeraden door de menopauzeconsulente als één van de oplossingen in geval van opvliegers, nachtelijk zweten en andere klachten gelinkt aan de menopauze.

Sérélys kan zonder risico langdurig worden ingenomen.

Sérélys is veilig en 100% niet-hormonaal
Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen zoals rode klaver, hop, soja, lijnzaad, salie…) of zilverkaars.

Verschillende klinische studies hebben duidelijk aangetoond dat Sérélys geen hormonaal werkingsmechanisme heeft. Sérélys mag dan ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker.

 

Indicatie

Voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze.

Gebruik van Sérélys

Per dag neem je 2 tabletten Sérélys® samen in. Dat kan ’s ochtends ofwel ’s avonds.

GOED OM WETEN: de eerste effecten van Sérélys® zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken.
Na 2 maanden wordt een maximaal effect bereikt.

Voor een blijvend effect mag je de Sérélys®-kuur onbeperkt verderzetten.

Ingrediënten Sérélys

160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen
7,85 mg D-a-tocoferolacetaat waarvan 4,495 mg D-a-tocoferol (vitamine E) 

Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose - gehydrogeneerde katoenzaadolie - visgelatine / Stabilisator: maltodextrine - acaciagom / Glansmiddel: schellak - talk / Antiklontermiddel : siliciumdioxide - calciumsilicaat / Emulgator: polysorbaat 20

Waarschuwing

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Belangrijk: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Voortgezette behandeling zorgt voor een ononderbroken effect.
€ 31,95
€ 22,05

Laatste reviews en ervaringen met Sérélys

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Sérélys

  Ik gebruik Serelys nu ongeveer 3 maanden en heb veel minder last van warmteschommelingen, het is echter niet zeker of dit aan Serelys ligt of aan het begin van de menopauze, ik zit nu in tussenperiode en dokter zegt dat het ook daaraan kan liggen, dat ik nu minder opwellingen heb, hij stelt voor om Serelys 6 maanden te testen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Doen zou ik zeggen

  Ben 48 jaar en sinds een half jaar echt last van opvliegers, het gevoel dat m’n temperatuur ging ontploffen, na wat zoek werk serelys tegen gekomen en beginnen nemen, neem het nu een 5 maanden en ben er zeer tevreden over, heb nauwelijks nog last... Je moet het wel zeker 3 maanden volhouden, 2 tabletjes, neem ik samen sporten in... dacht na de 2e maand er mee te stoppen, maar ben blijven doorgaan en ben super tevreden! Vorige week even geprobeerd om verder te gaan met 1 tabletje, maar had het gevoel toch weer opvliegers te hebben, was natuurlijk 35gr buiten, als het wat frisser is ga ik wel nog is testen met 1 tabletje omdat het toch kostelijk is,maar zou het niet weglaten, want help echt als je volhoudt!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Perfect gevoel

  alle koude en warme gevoelen zijn terug onder controle

  Was deze beoordeling nuttig?

Sérélys kopen

Je kan Sérélys van het merk Sérélys , geproduceerd door NEOCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sérélys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze