€ 29,95
€ 22,16
Bespaar 26% (€ 7,79)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Sérélys 60 tabletten

Omschrijving van Sérélys

Sérélys is veilig en 100% niet-hormonaal
Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen zoals rode klaver, hop, soja, lijnzaad, salie…) of zilverkaars.

Verschillende klinische studies hebben duidelijk aangetoond dat Sérélys geen hormonaal werkingsmechanisme heeft. Sérélys mag dan ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker.

Het resultaat van een unieke biotechnologie
Het “Laboratoire Sérélys Pharma” is erin geslaagd om een uniek geheel van stoffen samen te stellen die je versterken tijdens de menopauze: de complexen PureCyTonin® .  Als enige heeft het laboratorium een patent op PureCyTonin®.

PureCyTonin® bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels. Ze zijn geselecteerd op basis van hun werkzame eigenschappen. Hoewel het gaat om extracten van stuifmeelkorrels, verwekken ze geen allergie.

De stuifmeelkorrelextracten zijn afkomstig van specifieke planten die – onder streng toezicht – geteeld worden in velden in Zweden. Er worden enkel planten geselecteerd zonder fyto-oestrogenen. Het hormonale systeem kan dus niet verstoord worden.

Wat weten we over de doeltreffendheid van Sérélys®?
Na 3 maanden gebruik stellen de gebruiksters een significante verbetering van hun levenskwaliteit vast.
Sérélys® wordt aangeraden door de menopauzeconsulente als één van de oplossingen in geval van opvliegers, nachtelijk zweten en andere klachten gelinkt aan de menopauze.

Sérélys kan zonder risico langdurig worden ingenomen.

Indicatie

Voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze.

Gebruik van Sérélys

Per dag neem je 2 tabletten Sérélys® samen in. Dat kan ’s ochtends ofwel ’s avonds.

GOED OM WETEN: de eerste effecten van Sérélys® zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken.
Na 2 maanden wordt een maximaal effect bereikt.

Voor een blijvend effect mag je de Sérélys®-kuur onbeperkt verderzetten.

Ingrediënten Sérélys

160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen
7,85 mg D-a-tocoferolacetaat waarvan 4,495 mg D-a-tocoferol (vitamine E) 

Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose - gehydrogeneerde katoenzaadolie - visgelatine / Stabilisator: maltodextrine - acaciagom / Glansmiddel: schellak - talk / Antiklontermiddel : siliciumdioxide - calciumsilicaat / Emulgator: polysorbaat 20

Waarschuwing

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Belangrijk: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Voortgezette behandeling zorgt voor een ononderbroken effect.
€ 29,95
€ 22,16

Laatste reviews en ervaringen met Sérélys

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Extra! Extra! Extra!

  Zoals veel vrouwen die een bepaalde periode van hun leven hebben bereikt.... Ik wilde hulp bij het bestrijden van opvliegers. Dit product is geweldig en past perfect bij mij, gebaseerd op een combinatie van vitaminen. Inderdaad, na enkele dagen van de eerste dosis nemen de symptomen af en verdwijnen ze vervolgens Ik raad mensen die geen aanvullende hormonen willen, ten zeerste aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  In evenwicht met Sérélys

  Aanvankelijk stond ik nogal septisch tegenover elke vorm van hulp bij de overgang. Eerst ben ik begonnen met hormonale supplementen, voorgeschreven door een arts. Na een half jaar was ik zo ontregeld dat ik ermee gestopt ben. Op aanraden van mijn Homeopaat ben ik Sérélys beginnen nemen, nu al ruim 3 jaar, en ik voel me er geweldig bij. Ik ben meer ik "evenwicht" en rustiger. Het "voelt" goed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Matig tevreden

  Op het beging hielpen deze tableten zeer goed maar momenteel is de werking van Sérelys niet optimaal en komen de opvliegers terug. Zeer vervelend zeker tijdendens de nachten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Sérélys kopen

Je kan Sérélys van het merk Sérélys, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sérélys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze