€ 29,95
€ 26,66
Bespaar 11% (€ 3,29)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Sérélys 60 tabletten

Omschrijving van Sérélys

Sérélys is veilig en 100% niet-hormonaal
Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen zoals rode klaver, hop, soja, lijnzaad, salie…) of zilverkaars.

Verschillende klinische studies hebben duidelijk aangetoond dat Sérélys geen hormonaal werkingsmechanisme heeft. Sérélys mag dan ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker.

Het resultaat van een unieke biotechnologie
Het “Laboratoire Sérélys Pharma” is erin geslaagd om een uniek geheel van stoffen samen te stellen die je versterken tijdens de menopauze: de complexen PureCyTonin® .  Als enige heeft het laboratorium een patent op PureCyTonin®.

PureCyTonin® bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels. Ze zijn geselecteerd op basis van hun werkzame eigenschappen. Hoewel het gaat om extracten van stuifmeelkorrels, verwekken ze geen allergie.

De stuifmeelkorrelextracten zijn afkomstig van specifieke planten die – onder streng toezicht – geteeld worden in velden in Zweden. Er worden enkel planten geselecteerd zonder fyto-oestrogenen. Het hormonale systeem kan dus niet verstoord worden.

Wat weten we over de doeltreffendheid van Sérélys®?
Na 3 maanden gebruik stellen de gebruiksters een significante verbetering van hun levenskwaliteit vast.
Sérélys® wordt aangeraden door de menopauzeconsulente als één van de oplossingen in geval van opvliegers, nachtelijk zweten en andere klachten gelinkt aan de menopauze.

Sérélys kan zonder risico langdurig worden ingenomen.

Indicatie

Voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze.

Gebruik van Sérélys

Per dag neem je 2 tabletten Sérélys® samen in. Dat kan ’s ochtends ofwel ’s avonds.

GOED OM WETEN: de eerste effecten van Sérélys® zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken.
Na 2 maanden wordt een maximaal effect bereikt.

Voor een blijvend effect mag je de Sérélys®-kuur onbeperkt verderzetten.

Ingrediënten Sérélys

160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen
7,85 mg D-a-tocoferolacetaat waarvan 4,495 mg D-a-tocoferol (vitamine E) 

Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose - gehydrogeneerde katoenzaadolie - visgelatine / Stabilisator: maltodextrine - acaciagom / Glansmiddel: schellak - talk / Antiklontermiddel : siliciumdioxide - calciumsilicaat / Emulgator: polysorbaat 20

Waarschuwing

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Belangrijk: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Voortgezette behandeling zorgt voor een ononderbroken effect.
€ 29,95
€ 26,66

Laatste reviews en ervaringen met Sérélys

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Markante verbetering

  Ik heb al geruime tijd last van opvliegers en heb soms een druppelende kop en ik heb maar één oplossing: veeg mijn hoofd 5 minuten af en wacht tot het voorbij is. Dit zijn zeer onaangename en verontrustende situaties. In wanhoop, omdat ik geen hormonen wil nemen, heb ik Serelys geprobeerd Met het tempo van 2 tabletten per ochtend, voelde ik een verbetering na de 4e doos, dus het is nodig om door te zetten, maar het is de moeite waard.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Helpt bij zweetopstoten

  Daar ik vroeger heria nam maar door mijn borstkanker dit niet meer mag nemen ben ik overgeschakeld naar serelys

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Werkt naar behoren

  Ik gebruik Serelys al 4 jaar en het werkt redelijk goed. Ik heb ‘s nachts nog wel een aantal opvliegers, maar ik neem liever iets homeopathisch dan echte hormonale geneesmiddelen! Dus neem ik die er wel bij. Voordat ik ze nam had ik wel degelijk meer last , dus het helpt wel !

  Was deze beoordeling nuttig?

Sérélys kopen

Je kan Sérélys van het merk Sérélys , geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sérélys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze