Sérélys 60 tabletten

€ 29,95
€ 20,67
Bespaar 31% (€ 9,28)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Sérélys 60 tabletten

Omschrijving van Sérélys

Sérélys is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Sérélys is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat voor het eerst 3 actieve bestanddelen combineert:
- Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress,
- PI 82-concentraat, bekomen uit extracten van gekiemde pollen en stampers
- GC Fem-concentraat, verkregen uit verscheidene soorten pollenextracten.

Sérélys wordt geproduceerd in Zweden volgens de geldende reglementering. De pollen worden behandeld volgens een exclusief en beschermd procedé waardoor het werkzame deel van de pollen (cytoplasma) uit zijn harde en waterdichte schalen (exine en intine) wordt gehaald. Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen : dankzij het exclusieve extractieprocedé van Sérélys wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.

Sérélys, dat pollenextracten bevat, werd in verschillende wetenschappelijke studies volgens adequate methodes onderzocht in Zweden, Noorwegen en Japan, bij vrouwen die opvliegers hadden tijdens de perimenopauze of de menopauze. Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit Sérélys worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

Indicatie

Voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze.

Gebruik van Sérélys

2 tabletten per dag 's morgens en/of 's avonds.

Ingrediënten Sérélys

160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen
7,85 mg D-a-tocoferolacetaat waarvan 4,495 mg D-a-tocoferol (vitamine E) 

Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose - gehydrogeneerde katoenzaadolie - visgelatine / Stabilisator: maltodextrine - acaciagom / Glansmiddel: schellak - talk / Antiklontermiddel : siliciumdioxide - calciumsilicaat / Emulgator: polysorbaat 20

Waarschuwing

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Belangrijk: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Voortgezette behandeling zorgt voor een ononderbroken effect.
Sérélys 60 tabletten
€ 29,95
€ 20,67

Laatste reviews en ervaringen met Sérélys

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product was voor mijn echtgenote een openbaring na de inloopperiode is het zweten bij de opvliegers merkelijk fel verbeterd.Dit produkt had ze veel vroeger moeten gebruiken. Na het bezoek aan de gynaecoloog is zij nu veel gelukkiger door het gebruik van Serelis bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt perfect ! Had heel veel last van nachtzweten door mijn prémenopauze en ook overdag had ik momenten van opvliegers en overmatige transpiratie. Andere producten hielpen niet veel tot mijn huisarts mij Sérélys aanraadde en dit helpt al na enkele dagen. Ik ben wel gestart met 2 tabletten 's morgens en 2 's avonds. Nu na 2 weken ben ik al volledig af van het nachtelijk transpireren. Ik neem nu nog enkel 2 tabletten 's avonds.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit natuurlijke middel tegen hitte-aanvallen nu al een paar weken in maar merk helaas nog geen resultaat... Regelmatig word ik overdag en 's nachts overvallen door een heel vervelend hitte gevoel in mijn lichaam waar ik heel graag van verlost zou worden maar ik weet niet of Sérélys daar voor zal kunnen zorgen... Ik neem het nog een aantal weken in (tot het tweede doosje ook leeg is) en als ik er dan nog steeds last van zou hebben, ga ik bij mijn acupuncturiste te rade !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na allerhande producten genomen te hebben gebruik ik dit nu reeds een half jaar en de resultaten zijn verbluffend. Geen opvliegers meer, niet meer zweten en slaap veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden met beloofde resultaten - ook mijn vriendin neemt nu op mijn aanraden dit voedingssupplement - ook zij is aangenaam verrast met de werking ervan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 75 jaar en nog altijd heb ik last van opvliegers. Op aanraden van een vriend dokter ben ik beginnen Sérélys te nemen 2 per dag en voel me beter in mijn vel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een heel goed product. Een echte aanrader voor dames met heel veel opvliegers dag en nacht. Wel 2 tot 3 maanden geduld hebben vooraleer het product zijn werking doet! Top product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product heeft een zeer goede werking en heeft ook geen bijwerkingen, dit middel is op basis van kruiden , zeer goed product die direct effect heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had al heel wat medicatie uitgeprobeerd, maar steeds zonder resultaat. Ik neem dit product ongeveer een maand en de opvliegers zijn veel verminderd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik heb dit leren kennen door de apothekers in Asse die de mensen van dat bedrijf hadden uitgenodigd, ik ben dan begonnen met 2 per dag en ben dan al snel naar 1 iedere dag gegaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al twintig jaar last van opvliegers. Ik nam tot voor enkele jaren een soort vitaminen die dan helaas uit de handel werden genomen. Deze heb ik op aanraden van mijn huisapotheker beginnen nemen en voor mij werken zij echt!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu 6 maanden bezig , in combinatie met hormonen. Zo is mijn dosis hormonen lager omdat ik ook Serelys neem. Ik zal proberen om mijn hormonen volledig te laten wegvallen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt zeer goed. Ik transpireer veel minder en bovendien is het één derde goedkoper dan bij de gewone apotheek. Ik ben zeer tevreden dat ik Farmaline heb gevonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na een achttal weken inname nu toch effect van sérélys. Ik neem dit elke avond en heb beduidend minder warmteopwellingen s'nachts. Overdag ook verminderd maar ik combineer dit produkt met 1 tablet famosan van Dr. Vogel elke ochtend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product als vervanging van Funciomed MENOHOP besteld. Na een paar weken werkt het prima tegen de opvliegers. Eerst waren er dat 5 a 6 op een dag, nu nog maar sporadisch eentje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sérélys nog maar 14 dagen. Volgens gynaecologe moet je het minstens 3 maand innemen om het verschil te merken, als er al verschil zal zijn. Bij veel vrouwen geeft het goeie resultaten, volgens haar, bij enkele andere dan weer niet. Ikzelf heb reeds 5 verschillende geprobeerd. Ik hoop en wacht af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen nemen omdat ik enorm veel last had van nachtelijk transpireren en ook van opvliegers overdag. Heel vervelend! Wegens problemen aan de lever durfde ik alle producten met zilverkaars niet meer nemen omdat dit levertoxisch is. Tot nu toe ben ik heel tevreden van sérelys.Ik heb het gevodat de opvliegers goed onderdrukt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt echt, aanbevolen door mijn dokter en oncoloog na borstkanker. Opvliegers komen en gaan maar het zweten is veel minder. Twee s morges, twee s avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van de overgang met opvliegers nachtelijk zweetbuien. Ik enkele andere producten gebruik tot mijn arts dit voor schreef het was nog niet lang op markt ik neem s' morgens 1 en s' avonds 1. En sinds dien geen last meer zeer goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle en efficiente werking,zonder bijwerkingen je doseert zelf 2 s morgens of 2 s avonds of 1 smorgens en 1 savonds volgens wanneer je het meest nodig hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pillen helpen.mij echt om mijn schommelingen te weg te doen ebben. Meestal moet ik er maar 1 van nemen. Ik vind deze pillen wel duur. Maar ze helpen voor mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn huisarts. Ik neem serelys nu bijna 2 maanden en ik moet zeggen dat het veel beter is. De opvliegers zijn niet volledig weg maar wel veel draagelijker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem serelys, tegen opvliegers en ze werken ECHT. als ik een dag vergeet merk ik het gegarandeerd,ik kan heus niet meer zonder;hopelijk is mijn menopauze snel voorbij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er heel tevreden over, opvliegers zijn sterk verminderd. Mijn nachtrust is nu ook beter daardoor. Ik kan het iedereen aanraden. Ik blijf dit nemen. Het is via Farmaline ook goedkoper, wat zeker ook belangrijk is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys werd mij aanbevolen door mijn huisarts na een opératie en het verwijderen van de eierstokken om opvliegers tegen te gaan. Ik neem ze nu ruim een jaar met succes.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een nieuw natuurlijk middel om de menopoze te vergemakkelijken, ben nog maar aan men 2 de doosje bezig dus moet nog ondervinden of het voor mij een goed produkt is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben in de premenopauze aangekomen en met de nodige vapeurs was slapen een hel Maar 2 tabletjes voor het slapengaan helpen echt Volgens de gynaecoloog het enige produkt dat effectief helpt maar we met 2 tegelijk innemen Overdag meer last dan snachts? Dan smorgens 2 innemen opv savonds Echt een zaligheid terug te kunnen slapen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een perfect middel om mij door de steeds weerkerende opvliegers tijdens de menopauze het is niet leuk er bij momenten uit te zien zoals men uit een bad komt en het zweet uitbreekt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, duurt even voor het volledig werkt, maar na 14 dagen zijn de opvliegers zo goed als verdwenen, een aanrader voor iedereen die er last van heeft, geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik geloof niet zo in pillen maar serelys helpt wel goed na één week begon het al te werken .Na een tijd ga ik het proberen af te bouwen dat resultaat is voor later
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zijn mij aangeraden door mijn oncoloog daar ik de bijwerkingen van mijn chemotabletten zou kunnen omzeilen. Ik gebruik deze nu al ongeveer 1 jaar en ben er tevreden over. Ik heb nog wel spierkrampen ,maar mijn opvliegers zijn wel verbeterd. Het produkt dient wel een tijdje gebruikt te worden voor je er iets van merkt dat het werkt circa 3 maanden voor je resultaat mag verwachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik gestopt was met het gebruik van femoston(hormonaal) kwamen de typische klachten terug. Op aanraden van de apotheker begonnen met serelys. Na een week geen ongemakken meer vd menopauze( warmteopwellingen, opgeblazen gevoel, prikkelbaarheid enz...) Bij de test behoor ik wel tot de categorie ' normaal',waardoor ik misschien vlugger resultaat heb. Ik ben zeer tevreden, over dit product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze nog maar net in maar tot hier toe heb ik er wel baat bij Heb al veel minder last van opvliegers , ze zijn nog niet volledig weg maar al wel heel del geminderd Maar zoals ik al zei, neem ik ze nog maar pas in
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas begonnen met dit medicijn en volgens mijn dokter zou het toch een twee maanden duren vooraleer ik positieve reactie zou voelen. Nochrabs geb ik de indtuk dat het reeds nu zijn vruchten afwerpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2 jaar geleden is mijn baarmoeder verwijderd. Bijna onmiddellijk had ik last van opvliegers en alle ongemakken gepaard gaande met de menopauze. Op aanraden van de gynaecoloog ben ik gestart met Sérélys. Maar dít gaf me pas voldoening na 2 maanden zoals vooraf vermeld. Onlangs probeerde ik ze gedurende een week af te bouwen. De opvliegers werden ondraaglijk en veel heviger dan voordien !!! Lesje geleerd, terug goed en actief. Sérélys helpt bij mij ook tegen reisziekte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds andere producten geprobeerd, maar Sérélys is voor mij het enige dat echt helpt tegen opvliegers. Ik heb het gekocht op aanraden van mijn huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al van 1 maart en nog geen enkele verbetering, op de bijsluiter staat wel vermeld dat je toch 2 maanden het moet nemen dus ik geef nog niet op!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na de behandeling van borstkanker ben ik ineens in de menopauze gekomen met opvliegers, zweten enz. Hormonenbehandeling mag dan niet meer. Met dit product zijn de symptomen veel minder.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Niet zo tevreden over het produkt, ik heb na 3 weken,nog steeds enorme opvliegers , meermaals s'nachts.Overdag valt het mee, maar toch, mijn hoop er helemaal van verlost te zijn is toch mislukt. Is er nog een beter produkt op de markt?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij werkt dit prima tegen de opvliegers, en bevat geen hormonen! Ik neem er een 's ochtends en een 's avonds. Wel zeker 2 maanden nemen alvorens te oordelen! Prijs is wel niet goedkoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had reeds geruime tijd hevige last van zweetbuien en kon bijgevolg heel moeilijk slapen. Op aanraden van mijn apothekeres nam ik serelys in. Zij vertrouwde mij toe dat ik nog eventjes geduld moest uitoefenen vooraleer het produkt ten volle zou werken. Na 1 maand voelde ik een DUIDELIJKE afname van de intensiteit van de zweetaanvallen. Ik kon nu enkele uren goed doorslapen en voelde mij veel fitter dan voorheen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurt een paar weken vooraleer het begint te werken, maar het heeft wel degelijk effect. Bijna geen opvliegers meer. Ben zeer tevreden met het resultaat .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product voor vrouwen die de menopauze leeftijd naderen. Wel net zoals de meeste natuurlijke produkten is lange tijd nemen de boodschap. Dus komt het goed van pas dat er hier bij farmaline korting op zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk hulpmiddel tegen opvliegers en nachtelijk zweten. Dit middel geeft geen bijwerkingen. 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's avonds verhelpt de ongemakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts ben ik begonnen met Sérélys in te nemen tijdens de menopauze. Sérélys helpt echt! Ik moest wel ongeveer een maand wachten eerdar ik resultaat had maar nu heb ik bijna geen opwellingen meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van Serilys. Het heeft de warmteopwellingen tot 70 % verminderd na gebruik van ongeveer 3 maand. Ik ga dit product blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minsten 2 maanden in te nemen, maar resultaat laat zich nu al voelen. Perfect tegen de nevenwerkingen van de menopauze. Geen enkele nevenwerking. Zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is een fyto-oestrogeen-vrij produkt dat zeer goed helpt voor vapeurs of warmte-opwellingen tijdens de menopauze. Ik ben reeds lang op zoek naar een dergelijk biologisch produkt maar meestal beantwoordden ze niet aan de verwachtingen. Je moet het wel een maand innemen vooraleer je effectief resultaat hebt alsook steeds blijven doornemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn gynaecologe en al geloofde ik niet echt dat een voedingssuplement mij zou kunnen helpen toch maar geprobeerd.Na inname van anderhalve maand een duidelijke verbetering van een aantal menopauzale klachten. Zelden nog opvliegers en eindelijk weer eens kunnen doorslapen. Voor mij is het echt top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vertoont niet de bijwerkingen die we ondervonden bij gelijkaardige producten voor hetzelfde ongemak. Dus zeker aan te raden voor personen die last hebben met concurerende producten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is mij aangeraden door mijn gyneacologe.Ik neem het produkt nu drie weken en voorlopig heb ik toch nog regelmatig last van vapeurs overdag. Misschien moet ik het meer tijd geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd me aangeraden en nu ik het bijna 2 maanden neem, moet ik zeggen dat de opvliegers minder frequent en vooral minder hevig zijn. Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren Femoston te hebben genomen voor de opvliegers, ben ik nu overgestapt naar Sérélys en ik ben er heel tevreden over, heb wel nog opvliegers, maar in zeer lichte mate.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aan te raden voor vrouwen die in de menopauze met opvliegers te maken krijgen en zeker voor hen die absoluut geen hormonen mogen nemen na borstkanker. Ik neem het nu een maand en het resultaat is fantastisch.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nog niet lang genoeg. Product geeft maar effect na minstens 1 maand innemen. ....................................................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb eerst pilletjes genomen via de dokter (hormonen), was zeer goed voor de menopauze maar wegens medische redenen moeten stoppen ermee. overgeschakeld via dokter naar Sérélys en is ook een goed product voor de opvliegers maar niet voor het humeur. in vergelijking met hormonen waarmee ik geen opvliegers meer had , krijg ik er toch wel 2à 3 per dag maar dat is goed te doen en het is niet schadelijk voor de gezondheid deze tabletten. een pluspunt ook, van hormonen een dikke buik en nu is die aan het verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Apotheker had me gezegd dat het na inname van 2 maanden zijn werkt doet, wat ook klopt. Overdag gedaan met opvliegers,'s nachts af en toe een zwakke. Mijn stemming is ook veel beter. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja, dit werkt echt! GEEN opvliegers meer overdag (voorheen: 10à15x/dag) 's nachts soms nog 1 enkele light vapeur, super! ook al BIO-Climal gebruikt: hielp niet, dus ik had nu ook weinig hoop op enig resultaat, wat blij dat dit wel helpt! het effect is er wel pas gekomen tegen het einde inname eerste doos, dus geduld oefenen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excellent product! Makes u calm and balanced and eliminates fatigue! It takes couple months to feel your best... So be patient.. Natural non hormonal feels safer anyway
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De top van de vapies (opvliegers) is er een beetje af met het gebruik van dit product en zo wordt de menopauze een beetje draaglijker. Enkel dat dus.

Sérélys kopen

Je kan Sérélys van het merk Neocare, geproduceerd door NEOCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sérélys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze