€ 29,95
€ 22,46
Bespaar 25% (€ 7,49)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Sérélys 60 tabletten

Omschrijving van Sérélys

Sérélys is veilig en 100% niet-hormonaal
Sérélys bevat geen fyto-oestrogenen (plantaardige hormonen zoals rode klaver, hop, soja, lijnzaad, salie…) of zilverkaars.

Verschillende klinische studies hebben duidelijk aangetoond dat Sérélys geen hormonaal werkingsmechanisme heeft. Sérélys mag dan ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker.

Het resultaat van een unieke biotechnologie
Het “Laboratoire Sérélys Pharma” is erin geslaagd om een uniek geheel van stoffen samen te stellen die je versterken tijdens de menopauze: de complexen PureCyTonin® .  Als enige heeft het laboratorium een patent op PureCyTonin®.

PureCyTonin® bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels. Ze zijn geselecteerd op basis van hun werkzame eigenschappen. Hoewel het gaat om extracten van stuifmeelkorrels, verwekken ze geen allergie.

De stuifmeelkorrelextracten zijn afkomstig van specifieke planten die – onder streng toezicht – geteeld worden in velden in Zweden. Er worden enkel planten geselecteerd zonder fyto-oestrogenen. Het hormonale systeem kan dus niet verstoord worden.

Wat weten we over de doeltreffendheid van Sérélys®?
Na 3 maanden gebruik stellen de gebruiksters een significante verbetering van hun levenskwaliteit vast.
Sérélys® wordt aangeraden door de menopauzeconsulente als één van de oplossingen in geval van opvliegers, nachtelijk zweten en andere klachten gelinkt aan de menopauze.

Sérélys kan zonder risico langdurig worden ingenomen.

Indicatie

Voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze.

Gebruik van Sérélys

Per dag neem je 2 tabletten Sérélys® samen in. Dat kan ’s ochtends ofwel ’s avonds.

GOED OM WETEN: de eerste effecten van Sérélys® zijn meestal merkbaar na ongeveer 4 weken.
Na 2 maanden wordt een maximaal effect bereikt.

Voor een blijvend effect mag je de Sérélys®-kuur onbeperkt verderzetten.

Ingrediënten Sérélys

160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen
7,85 mg D-a-tocoferolacetaat waarvan 4,495 mg D-a-tocoferol (vitamine E) 

Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose - gehydrogeneerde katoenzaadolie - visgelatine / Stabilisator: maltodextrine - acaciagom / Glansmiddel: schellak - talk / Antiklontermiddel : siliciumdioxide - calciumsilicaat / Emulgator: polysorbaat 20

Waarschuwing

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Belangrijk: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Voortgezette behandeling zorgt voor een ononderbroken effect.
€ 29,95
€ 22,46

Laatste reviews en ervaringen met Sérélys

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig resultaat! Geen warmte-opwellingen meer. Mijn arts had gezegd dat ik waarschijnlijk pas na 3 maanden resultaat zou voelen maar na 2 weken merkte ik al een verschil
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeker goed , geen enkel produkt dat er voor zorgde dat ik van warmteopwellingen zo afzag , op aanraden van de apoteker s'ere'lys beginnen nemen , na een goeie 2 maanden was alles veel beter , ik zat beter in mijn vel , het grote verschil is , bij de apoteker is de prijs veel hoger, aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn overgevoeligheid gestart met 1 pilletje, na 1 dag voelde ik mij enorm uitgeput de volgende dagen ging het bergaf. De ongemakken van de menopauze waren weg maar had plots hevige diarree, last van mijn maag, extreem uitgeput spierziekte werd heviger mijn lichaam verkrampte volledig. Mijn score is 5 voor de ongemakken rond menopauze, voor de rest 0.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn gynaecoloog kocht ik deze pilletjes en slik er twee per dag om de vervelende warmteopwellingen en andere ongemakken van de menopauze tegen te gaan, omdat ik vind dat het helpt , gebruik ik dit product al verschillende jaren zonder onderbreking
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer geschikt voor mensen in vroege menopauze. Vooral minder opvliegers en wisselingen in humeur. Ik voel mij er veel beter mee en geniet volop van het leven!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben echt super tevreden over het resultaat. Na 4 maanden zijn de opvliegers bijna helemaal verdwenen en kan ik snachts terug deftig slapen. Hier goedkoper dan bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vanaf dat ik serelys neem voel ik me beter.Minder warmte uitbarstingen en humeur schommelingen. Je moet dit wel enkele maanden nemen om het gewenst resultaat te bekomen. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Serelys. Heb bijna geen opvliegers meer . Neem het al enkele maanden in en is heel doeltreffend. Ben ook zeer tevreden over farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is voor mij de revelatie van het jaar. Last van opvliegers verergerde na mijn beroerte en ik mocht geen medicatie innemen dus schreef mijn dokter sérélys voor en dat werkte al na 1 dag, gewoonweg super!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na een maand al heel wat minder opvliegers en daardoor ook minder hartkloppingen doordat het geen hormonen bevat heb je ook geen andere bijwerkingen ik ben nu mijn 2de maand begonnen en zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt super goed, van opvliegers een hele dag door naar geen enkele meer !! Heeft wel tijd nodig gehad zo'n 3 maanden om tot dit resultaat te komen, niet te snel opgeven dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet hetgeen ervan verwacht wordt, al duurt het wel enkele weken vooraleer het effect voelbaar is. Daarna is het kwestie van de dagelijkse dosis, 2 tabletten,niet te dikwijls vergeten in te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem ze nog niet lang genoeg in, om te weten of het helpt of niet ... Afwachten nog ... Ik hoop echt dat ze helpen want die opvliegers zijn echt niet leuk!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super product , geen warmte opwellingen meer sedert gebruik van serelys top product voor tijdens de menopauze zou niet meer zonder kunnen ............
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficiënt, niet meer het gevoel dat ik in menopauze zit. duurt wel even vooraleer sérélys werkt. Ik was eens gestopt omdat ik dacht uit de menopauze te zijn, maar algauw kreeg ik weer opvliegers. Na opstart na een periode weer helemaal vrij van opvliegers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik ze al sedert mei 2018 en helpen . af en toe krijg ik nog wel iets maar het valt mee. Ze zouden wel nog wat goedkoper mogen worden als ge ze jaren moet nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product tegen opvliegers omdat het zonder hormonale werking is. Nadeel: werkt niet onmiddellijk. Je voelt pas enig effect vanaf de derde doos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik sérélys neem, heb ik duidelijk minder hinder van zweetuitbarstingen. Het is zeker gehalveerd van 15/dag naar 7-8 per dag. Nu ik het langdurig neem (2 jaar), lijkt ook deze frequentie af te nemen. Ook geschikt voor vrouwen die behandeld werden voor een hormonale borstkanker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sliep nog niet meer 's nachts, ik werd werkelijk 20 keer wakker badend in het zweet. Ik heb na 2 weken geen opvliegers meer ervaren. Echt heel goed product, zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dat al van juni 2018 en in t begin s morgens , maar s nachts nog last dus overgeschakeld naar avond en nu bijna geen last meer .Hopelijk blijft het zo. En slaap ook beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nu bijna 3 dozen van genomen elke dag 2 s' avonds en het zweten is heel wat minder ik nam ze eerst in de morgen maar dan was het ok over de dag maar de nachten waren super lastig , vandaar dat ik ze u in de avond neem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Duidelijke omschrijving van bestanddelen en werking. Tabletten zijn gemakkelijk doorslikbaar. Op het doosje staat duidelijk vermeld waarvoor de tabletten dienen. Op het moment van bestelling, was er een aanbieding. Ik kreeg er 15 extra tabletten bij, altijd meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurt een poosje voor je merkt dat het produkt zijn beloofde werk doet, maar bij de aanvang van doosje 2 (dus na 1 maand gebruik) ben ik toch al van de nachtelijke zweetbuien af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Farmaline is de beste oplossing en ook goedkoopste om snel medicijnen thuis bezorgd te krijgen. Steeds op en top in bediening en levering. En gemakkelijk van thuis uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit supplement een dikke maand en ik moet beamen dat de opvliegers veel verminderd zijn. Ik heb al veel produkten gekocht en een tijd genomen maar er is geen enkel waar ik zo tevreden over ben dan dit !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het beste plantaardig middel tegen opvlieger ,werd trouwens door mijn huisdokter voorgeschreven,ik heb heb het ook al aanbevolen aan mijn vrienden , ik ben niet voor andere geneesmiddelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helot goed bij opvliegers. Je moet het wel zeker 2 maanden gebruiken voordat het begint te werken. Ik heb al veel producten gebruikt, maar niets hielp. Dit helpt echt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al veel dingen uitgeprobeerd en uiteindelijk kwam ik bij dit uit en moet zeggen dat het na een tijdje echt zijn werk begon te doen. Veel minder vapeurs. Ook handig om in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  medicatie tegen opvliegers (memopauze) en het helpt. is mijn derde doos die ik al gekocht heb...is ook goedkoper dan apotheek. ook vlotte levering bij bestelling
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden,het enige wat helpt tegen opvliegers,wel pas na 2 weken ong. En het is een natuurlijk product zonder hormonen. Na 6 maanden kan je beginnen afbouwen van 2 naar 1 per dag.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect! Ik combineer het met Yméa - op aanraden van de apotheker - omdat Yméa niet genoeg is om de symptomen van de menopauze te behandelen. samen is het perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb verschillende product, getest en het had geen effect, met serieus kan ik weer slapen zonder wakker te worden in volle sfeer en overdag is ook veel beter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al 3 maanden en ik voel me beter, de menopauze ongemakken zijn steeds minder draaglijk, ik raad dit product echt aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle en korreltje levering.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Alle vrouwen die menopauzaal zijn zijn gevoelig voor deze zeer onaangename dampen! Dankzij dit product, 2 capsules in de ochtend, heb ik dit pijnlijke probleem sterk verminderd, zelfs in geval van sterke hitte!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn arts heeft het in combinatie met het "bioklimaal" voorgeschreven en het is het enige niet-hormonale product dat voor mij werkt! Op voorwaarde ook dat hij het lang genoeg voortzet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Sérélys,na borstkanker had ik veel last van opvliegers, 2 tabletten per dag beperken de opvliegers tijdens de dag en de nacht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van erg kwade buien, ik voelde echt een razernij in mij die me onbekend was. Met Sérélys is dit onder controle. Ik heb nog wel moodswings, maar niet meer zo erg. Bovendien is dit hormoonvrij, wat zeer belangrijk was voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product met goede resultaten . Product voor opvliegers en nachtelijk zweten in de menopauze. Alle klachten zijn niet weg , maar duidelijk verminderd
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Serelys begint goed te werken na 1 ste maand van inname , ben al zeer tevreden met het resultaat , afwachten hoe het resultaat na 2 maanden zal zijn. Volgens de dokter heb je pas resultaat na 2 maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top voor de menopauze,na drie maanden perfecte werking tegen opvliegers,neem ze nu al 6 maand en heb al ongeveer drie maand geen enkele opvlieger meer gehad
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem ze nu een 10-tal dagen in ik voel nu al dat het aantal warmte opwellingen afneemt. Ben er heel tevreden over! Als dit zich zo verderzet ben ik een een gelukkige vrouw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zijn voor mijn vrouw die nog steeds last heeft van opvliegers (enorm zweten). Volgens de dokter kan het twee maanden duren alvorens je de werking van het product kan vaststellen.Mijn vrouw wou dit product absoluut testen omdat het hormonen vrij is.De gynaecoloog heeft nooit iets willen voorschrijven tegen de opvliegers. nog een beetje geduld op het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb nu reeds minder last van opvliegers 's nachts, ik heb ook geen drijfnatte nachtkleding meer 's ochtends .... ben dus tevreden over mijn aankoop
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu al 2,5 maand (2 tabletjes per dag). Het heeft me dus al meer dan 70 euro gekost en, eerlijk gezegd, is het resultaat teleurstellend. De opvliegers komen iets minder vaak per dag, maar wel zeker even hevig als voorheen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is moeilijk om dit product nu al effectief te kunnen beoordelen aangezien ik dit nog maar voor de derde week inneem. Tot nu toe is er nog niets veranderd en blijven de opvliegers zowel overdag als 's nachts komen, maar ik denk dat er pas na langer gebruik verbetering kan/zal optreden. Afwachten dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  je moet even geduld hebben, maar na een aantal weken verdwijnen alle klachten. Ik heb geen last meer van opvliegers of schommelend humeur. Kortom ik voel me terug mezelf
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een doeltreffend natuurlijke behandeling tegen de symptomen van de menopauze zonder de mogelijke nadelige gevolgen van hormoonbehandelingen. Daar de kostprijs bij Farmaline meer dan 30% lager is dan bij mijn plaatselijke apotheek bestellen we bij hen, .trouwens snelle en degelijke levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog wat vroeg om te beoordelen daar dit pas werkt na 5 weken. Hoop dat dit product zonder hormonen me gaat helpen daar hormonale behandeling voor mij niet mogelijk is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, al een lichte verbetering over mijn hete slagen. Ik neem Serelys al ongeveer 15 dagen in, mijn dokter adviseerde het....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed werkend product, na 2 weken reeds resultaat. Ik bestel vaak producten bij Farmaline en ben een Zeer tevreden klant . Snelle en correcte levering. 10/10
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Serelys voor de warmteopwellingen en ze helpen wel een beetje. Niet dat ik ze niet meer krijg maar wel minder frequent. ik merk het wel als ik ze vergeten in te nemen ben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden , opvliegers zijn niet weg maar wel geminderd Veel minder last van transpiratie en warmteopwellingen neem dit ter vervanging van hormonen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel gebruikt en weing hielp. Bij slapen was ik doorweekt van het zweet. Alsook veel opvliegers. Door gynicoloog voorgeschreven na 1 weekje kon ik eindelijk zonder te zweten slapen. De opvliegers zijn echt verminderd. Ik ben super blij met dit produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt mij goed bij de de klachten van de overgang. Minder zweten en ook psychisch meer stabiliteit als zonder medicamenten. En echt heel veel goedkoper dan in de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste bestelling bij farmaline en zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.Alles verliep zoals gewenst,bestellen, betalen,leveren en juiste bestelling.Ik werd ook op de corkete manier via mail op de hoogte gehouden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kan alleen mijn mening geven na 2 mnd (effect na 2 mnd ik wacht af) Het heeft geen zin dat ik het product beschrijf daar je het resultaat pas na 2 mnd zie. groetjes
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit natuurproduct past goed bij mij, omdat ik geen hormonen meer kan "nemen Ik beveel het aan bij menopauzale vrouwen die geen estrogel of zumenon kunnen gebruiken. Voor een optimaal effect moet u 's avonds 2 personen voor het slapen gaan gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik ik reeds een jaar. Ik neem wel 1 in de ochtend en 1 in de avond. Nog opvliegers maar slechts 4 per dag in plaats van uur
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 maanden hielp het niet zo goed. Ik stopte dus maar onmiddellijk kwamen de opvliegers heel hard door. Na drie dagen miserie begon ik dus maar opnieuw met een derde dosis. En eindelijk al na een week in die derde maand zijn ze weg zowel overdag als s nachts. En ik heb veel meer energie nu logisch als je beter slaapt. Dus als het niet onmiddellijk werkt, volhouden - het komt in orde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ontzettend goed product, door de huisarts voorgeschreven. Ik moest met de hormonen pil stoppen en had schrik voor de opvliegers, en heb heel veel minder last van opvliegers nu..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In het begin werkte het zeer goed.Na een half jaar kwamen de opvliegers spijtig genoeg terug.Het is toch een goed alteranief voor medicatie met hormonen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Medicatie geadviseerd door mijn gynaecoloog om de ongemakken van de menopauze te vermijden. Ik zag na twee goede maanden een effect en ga dus door met mijn behandeling...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, snelle levering, en zeer redelijke prijs, op mijn aankoop, ik verdien bijna 20 € ... Ik adviseer Farmaline, voor de ernst en de follow-up van de bestelling. Dank u wel Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is optimaal voor opvliegers. Het wordt goed verdragen en geeft geen bijwerkingen. Ik heb de eerste 3 weken 2 x per dag een tablet genomen en daarna kunnen overschakelen naar 1 x per dag. Een topproduct!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds het nemen van de pilletjes Sérélys heb ik overdag en 's nachts geen last meer van opvliegers. Ze zijn gemakkelijk in te nemen en verteren goed.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product in oktober 2016 ingenomen tegen opvliegers en na 1 maand begon het te werken .............maar na een jaar lang werkte het niet meer . Mijn arts rade aan een maand of 2 te stoppen en terug te beginnen wat ik ook deed ............het hielp ,maar nu na 2 maand beginnen de opvliegers terug .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product effectief tegen opvliegers met betrekking tot de menopauze Tabletten 's ochtends of 's avonds gemakkelijk in te slikken met 2 tabletten in één keer innemen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vrij effectief, maar niet 100%. Hete flitsen blijven aanhouden, maar minder intens, maar nog steeds overmatig zweten. Vrij hoge prijs voor natuurlijke geneesmiddelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al een tijdje in mijn perimenopause maar drie maanden geleden kreeg ik opeens opvliegingen overdag en elk uur van de nacht. Mijn nachtrust werd hiermee enorm verstoord. Vermits ik geen hormoonpreparaten mag nemen omwille van een voorgeschiedenis van borstkanker raadde mijn gynaecoloog dit product aan. Na twee weken inname begon dit product te werken en ik heb sindsdien geen last meer van opvliegingen zowel niet overdag als 's nachts. Ik kan dit product alleen maar aanraden aan vrouwen die last hebben van opvliegingen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Licht teleurgesteld gezien het beperkte resultaat. Wat volgens de arts vaak werkt bij andere vrouwen, doet het niet of nauwelijks bij mij. Het proberen waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product was voor mijn echtgenote een openbaring na de inloopperiode is het zweten bij de opvliegers merkelijk fel verbeterd.Dit produkt had ze veel vroeger moeten gebruiken. Na het bezoek aan de gynaecoloog is zij nu veel gelukkiger door het gebruik van Serelis bedankt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben net begonnen met mijn derde maand behandeling en ik zie een duidelijke verbetering in opvliegers en nachtelijk zweten.... Ik raad ik vrouwen in de menopauze ten zeerste aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product al bekend..... mijn vrouw gebruikt het regelmatig en is er erg blij mee, om al uw klanten te adviseren en daarnaast de prijs echt interessant om aan te bevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt perfect ! Had heel veel last van nachtzweten door mijn prémenopauze en ook overdag had ik momenten van opvliegers en overmatige transpiratie. Andere producten hielpen niet veel tot mijn huisarts mij Sérélys aanraadde en dit helpt al na enkele dagen. Ik ben wel gestart met 2 tabletten 's morgens en 2 's avonds. Nu na 2 weken ben ik al volledig af van het nachtelijk transpireren. Ik neem nu nog enkel 2 tabletten 's avonds.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit natuurlijke middel tegen hitte-aanvallen nu al een paar weken in maar merk helaas nog geen resultaat... Regelmatig word ik overdag en 's nachts overvallen door een heel vervelend hitte gevoel in mijn lichaam waar ik heel graag van verlost zou worden maar ik weet niet of Sérélys daar voor zal kunnen zorgen... Ik neem het nog een aantal weken in (tot het tweede doosje ook leeg is) en als ik er dan nog steeds last van zou hebben, ga ik bij mijn acupuncturiste te rade !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na allerhande producten genomen te hebben gebruik ik dit nu reeds een half jaar en de resultaten zijn verbluffend. Geen opvliegers meer, niet meer zweten en slaap veel beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden met beloofde resultaten - ook mijn vriendin neemt nu op mijn aanraden dit voedingssupplement - ook zij is aangenaam verrast met de werking ervan!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik het nam, heb ik bijna nooit meer nachtelijke opvliegers, terwijl het voorheen meerdere malen per nacht was. Ik neem 2 tabletten in de avond voor het slapen gaan.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 75 jaar en nog altijd heb ik last van opvliegers. Op aanraden van een vriend dokter ben ik beginnen Sérélys te nemen 2 per dag en voel me beter in mijn vel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een heel goed product. Een echte aanrader voor dames met heel veel opvliegers dag en nacht. Wel 2 tot 3 maanden geduld hebben vooraleer het product zijn werking doet! Top product !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind Sérélys effectief als ik er 2 in de ochtend neem. Ik ben rustiger en heb geen storende opvliegers meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product heeft een zeer goede werking en heeft ook geen bijwerkingen, dit middel is op basis van kruiden , zeer goed product die direct effect heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had al heel wat medicatie uitgeprobeerd, maar steeds zonder resultaat. Ik neem dit product ongeveer een maand en de opvliegers zijn veel verminderd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik heb dit leren kennen door de apothekers in Asse die de mensen van dat bedrijf hadden uitgenodigd, ik ben dan begonnen met 2 per dag en ben dan al snel naar 1 iedere dag gegaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al twintig jaar last van opvliegers. Ik nam tot voor enkele jaren een soort vitaminen die dan helaas uit de handel werden genomen. Deze heb ik op aanraden van mijn huisapotheker beginnen nemen en voor mij werken zij echt!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Serelys al jaren als hormoonvervanger, ik ben tevreden, ik heb geen opvliegers meer. Ik ben twee weken gestopt en ze kwamen snel weer terug. Jammer dat hij de puffs niet sneller stopt. Ik weet niet hoe lang ik er nog over moet doen?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu 6 maanden bezig , in combinatie met hormonen. Zo is mijn dosis hormonen lager omdat ik ook Serelys neem. Ik zal proberen om mijn hormonen volledig te laten wegvallen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt zeer goed. Ik transpireer veel minder en bovendien is het één derde goedkoper dan bij de gewone apotheek. Ik ben zeer tevreden dat ik Farmaline heb gevonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na een achttal weken inname nu toch effect van sérélys. Ik neem dit elke avond en heb beduidend minder warmteopwellingen s'nachts. Overdag ook verminderd maar ik combineer dit produkt met 1 tablet famosan van Dr. Vogel elke ochtend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product! Ik neem al een maand lang maar twee serelys pillen in de ochtend en mijn opvliegers zijn alweer verdwenen..... ik raad het aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product als vervanging van Funciomed MENOHOP besteld. Na een paar weken werkt het prima tegen de opvliegers. Eerst waren er dat 5 a 6 op een dag, nu nog maar sporadisch eentje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sérélys nog maar 14 dagen. Volgens gynaecologe moet je het minstens 3 maand innemen om het verschil te merken, als er al verschil zal zijn. Bij veel vrouwen geeft het goeie resultaten, volgens haar, bij enkele andere dan weer niet. Ikzelf heb reeds 5 verschillende geprobeerd. Ik hoop en wacht af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen nemen omdat ik enorm veel last had van nachtelijk transpireren en ook van opvliegers overdag. Heel vervelend! Wegens problemen aan de lever durfde ik alle producten met zilverkaars niet meer nemen omdat dit levertoxisch is. Tot nu toe ben ik heel tevreden van sérelys.Ik heb het gevodat de opvliegers goed onderdrukt worden.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik probeer het en je moet de behandeling voor +/- 2 maanden volgen voordat je het resultaat ziet, maar ik kan de tablet heel goed hanteren en dus ga ik verder
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt echt, aanbevolen door mijn dokter en oncoloog na borstkanker. Opvliegers komen en gaan maar het zweten is veel minder. Twee s morges, twee s avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van de overgang met opvliegers nachtelijk zweetbuien. Ik enkele andere producten gebruik tot mijn arts dit voor schreef het was nog niet lang op markt ik neem s' morgens 1 en s' avonds 1. En sinds dien geen last meer zeer goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle en efficiente werking,zonder bijwerkingen je doseert zelf 2 s morgens of 2 s avonds of 1 smorgens en 1 savonds volgens wanneer je het meest nodig hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pillen helpen.mij echt om mijn schommelingen te weg te doen ebben. Meestal moet ik er maar 1 van nemen. Ik vind deze pillen wel duur. Maar ze helpen voor mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn huisarts. Ik neem serelys nu bijna 2 maanden en ik moet zeggen dat het veel beter is. De opvliegers zijn niet volledig weg maar wel veel draagelijker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem serelys, tegen opvliegers en ze werken ECHT. als ik een dag vergeet merk ik het gegarandeerd,ik kan heus niet meer zonder;hopelijk is mijn menopauze snel voorbij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er heel tevreden over, opvliegers zijn sterk verminderd. Mijn nachtrust is nu ook beter daardoor. Ik kan het iedereen aanraden. Ik blijf dit nemen. Het is via Farmaline ook goedkoper, wat zeker ook belangrijk is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik merk dat mijn opvliegers zowel overdag als 's nachts afnemen na twee clubs die ik wilde stoppen, maar ik heb al snel serelys aanbevolen voor mijn comfort
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys werd mij aanbevolen door mijn huisarts na een opératie en het verwijderen van de eierstokken om opvliegers tegen te gaan. Ik neem ze nu ruim een jaar met succes.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  product dat na twee maanden gebruik moet worden geëvalueerd. Het is voor mij dus onmogelijk om op dit moment, sinds ik net ben begonnen, een mening te geven.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een nieuw natuurlijk middel om de menopoze te vergemakkelijken, ben nog maar aan men 2 de doosje bezig dus moet nog ondervinden of het voor mij een goed produkt is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben in de premenopauze aangekomen en met de nodige vapeurs was slapen een hel Maar 2 tabletjes voor het slapengaan helpen echt Volgens de gynaecoloog het enige produkt dat effectief helpt maar we met 2 tegelijk innemen Overdag meer last dan snachts? Dan smorgens 2 innemen opv savonds Echt een zaligheid terug te kunnen slapen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een perfect middel om mij door de steeds weerkerende opvliegers tijdens de menopauze het is niet leuk er bij momenten uit te zien zoals men uit een bad komt en het zweet uitbreekt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Toen ik Serelys werd aanbevolen was ik septisch, maar na 2 weken behandeling al minder opvliegers. Ik raad dit product aan, het is zeer effectief
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, duurt even voor het volledig werkt, maar na 14 dagen zijn de opvliegers zo goed als verdwenen, een aanrader voor iedereen die er last van heeft, geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik geloof niet zo in pillen maar serelys helpt wel goed na één week begon het al te werken .Na een tijd ga ik het proberen af te bouwen dat resultaat is voor later
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zijn mij aangeraden door mijn oncoloog daar ik de bijwerkingen van mijn chemotabletten zou kunnen omzeilen. Ik gebruik deze nu al ongeveer 1 jaar en ben er tevreden over. Ik heb nog wel spierkrampen ,maar mijn opvliegers zijn wel verbeterd. Het produkt dient wel een tijdje gebruikt te worden voor je er iets van merkt dat het werkt circa 3 maanden voor je resultaat mag verwachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik gestopt was met het gebruik van femoston(hormonaal) kwamen de typische klachten terug. Op aanraden van de apotheker begonnen met serelys. Na een week geen ongemakken meer vd menopauze( warmteopwellingen, opgeblazen gevoel, prikkelbaarheid enz...) Bij de test behoor ik wel tot de categorie ' normaal',waardoor ik misschien vlugger resultaat heb. Ik ben zeer tevreden, over dit product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik probeerde de serelys ik ben er erg blij mee ik zonder het verschil mijn opvliegers afneemt over de hele nacht zeer goed ik raad het ik had geprobeerd anderen na mijn stap effect te geven bedankt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze nog maar net in maar tot hier toe heb ik er wel baat bij Heb al veel minder last van opvliegers , ze zijn nog niet volledig weg maar al wel heel del geminderd Maar zoals ik al zei, neem ik ze nog maar pas in
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas begonnen met dit medicijn en volgens mijn dokter zou het toch een twee maanden duren vooraleer ik positieve reactie zou voelen. Nochrabs geb ik de indtuk dat het reeds nu zijn vruchten afwerpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2 jaar geleden is mijn baarmoeder verwijderd. Bijna onmiddellijk had ik last van opvliegers en alle ongemakken gepaard gaande met de menopauze. Op aanraden van de gynaecoloog ben ik gestart met Sérélys. Maar dít gaf me pas voldoening na 2 maanden zoals vooraf vermeld. Onlangs probeerde ik ze gedurende een week af te bouwen. De opvliegers werden ondraaglijk en veel heviger dan voordien !!! Lesje geleerd, terug goed en actief. Sérélys helpt bij mij ook tegen reisziekte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds andere producten geprobeerd, maar Sérélys is voor mij het enige dat echt helpt tegen opvliegers. Ik heb het gekocht op aanraden van mijn huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al van 1 maart en nog geen enkele verbetering, op de bijsluiter staat wel vermeld dat je toch 2 maanden het moet nemen dus ik geef nog niet op!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na de behandeling van borstkanker ben ik ineens in de menopauze gekomen met opvliegers, zweten enz. Hormonenbehandeling mag dan niet meer. Met dit product zijn de symptomen veel minder.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Niet zo tevreden over het produkt, ik heb na 3 weken,nog steeds enorme opvliegers , meermaals s'nachts.Overdag valt het mee, maar toch, mijn hoop er helemaal van verlost te zijn is toch mislukt. Is er nog een beter produkt op de markt?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij werkt dit prima tegen de opvliegers, en bevat geen hormonen! Ik neem er een 's ochtends en een 's avonds. Wel zeker 2 maanden nemen alvorens te oordelen! Prijs is wel niet goedkoop.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik 2 serelys per dag neem, heb ik geen opvliegers meer die me enorm stoorden! Ik raad het ten zeerste aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had reeds geruime tijd hevige last van zweetbuien en kon bijgevolg heel moeilijk slapen. Op aanraden van mijn apothekeres nam ik serelys in. Zij vertrouwde mij toe dat ik nog eventjes geduld moest uitoefenen vooraleer het produkt ten volle zou werken. Na 1 maand voelde ik een DUIDELIJKE afname van de intensiteit van de zweetaanvallen. Ik kon nu enkele uren goed doorslapen en voelde mij veel fitter dan voorheen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurt een paar weken vooraleer het begint te werken, maar het heeft wel degelijk effect. Bijna geen opvliegers meer. Ben zeer tevreden met het resultaat .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  sinds ik serelys gebruik zijn mijn opvliegers volledig verdwenen, en dat na 3 weken. mijn leven is weer aangenamer geworden, ik kan beter slapen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product voor vrouwen die de menopauze leeftijd naderen. Wel net zoals de meeste natuurlijke produkten is lange tijd nemen de boodschap. Dus komt het goed van pas dat er hier bij farmaline korting op zit.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Serelys werd geadviseerd door mijn gynaecoloog voor "opvliegers" na 4 tot 5 weken klaar voor mij de opvliegers. Producten om aan te bevelen aan vrouwen in de prenopauze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk hulpmiddel tegen opvliegers en nachtelijk zweten. Dit middel geeft geen bijwerkingen. 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's avonds verhelpt de ongemakken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nu al 4 maanden en ik ben erg blij met het resultaat. Hete flitsen zijn veel zeldzamer geworden en daar ben ik erg blij mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts ben ik begonnen met Sérélys in te nemen tijdens de menopauze. Sérélys helpt echt! Ik moest wel ongeveer een maand wachten eerdar ik resultaat had maar nu heb ik bijna geen opwellingen meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van Serilys. Het heeft de warmteopwellingen tot 70 % verminderd na gebruik van ongeveer 3 maand. Ik ga dit product blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minsten 2 maanden in te nemen, maar resultaat laat zich nu al voelen. Perfect tegen de nevenwerkingen van de menopauze. Geen enkele nevenwerking. Zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is een fyto-oestrogeen-vrij produkt dat zeer goed helpt voor vapeurs of warmte-opwellingen tijdens de menopauze. Ik ben reeds lang op zoek naar een dergelijk biologisch produkt maar meestal beantwoordden ze niet aan de verwachtingen. Je moet het wel een maand innemen vooraleer je effectief resultaat hebt alsook steeds blijven doornemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden na 2 maanden gebruik; opvliegers praktisch afwezig en vooral voel ik me minder opgeblazen dan bij Yméa. Geadviseerd door mijn gynaecoloog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn gynaecologe en al geloofde ik niet echt dat een voedingssuplement mij zou kunnen helpen toch maar geprobeerd.Na inname van anderhalve maand een duidelijke verbetering van een aantal menopauzale klachten. Zelden nog opvliegers en eindelijk weer eens kunnen doorslapen. Voor mij is het echt top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vertoont niet de bijwerkingen die we ondervonden bij gelijkaardige producten voor hetzelfde ongemak. Dus zeker aan te raden voor personen die last hebben met concurerende producten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is mij aangeraden door mijn gyneacologe.Ik neem het produkt nu drie weken en voorlopig heb ik toch nog regelmatig last van vapeurs overdag. Misschien moet ik het meer tijd geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd me aangeraden en nu ik het bijna 2 maanden neem, moet ik zeggen dat de opvliegers minder frequent en vooral minder hevig zijn. Een aanrader !
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik merk een lichte verbetering in hete flitsen op, maar ik denk dat we de drug twee maanden moeten laten werken voordat we de echte effecten zien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren Femoston te hebben genomen voor de opvliegers, ben ik nu overgestapt naar Sérélys en ik ben er heel tevreden over, heb wel nog opvliegers, maar in zeer lichte mate.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aan te raden voor vrouwen die in de menopauze met opvliegers te maken krijgen en zeker voor hen die absoluut geen hormonen mogen nemen na borstkanker. Ik neem het nu een maand en het resultaat is fantastisch.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nog niet lang genoeg. Product geeft maar effect na minstens 1 maand innemen. ....................................................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb eerst pilletjes genomen via de dokter (hormonen), was zeer goed voor de menopauze maar wegens medische redenen moeten stoppen ermee. overgeschakeld via dokter naar Sérélys en is ook een goed product voor de opvliegers maar niet voor het humeur. in vergelijking met hormonen waarmee ik geen opvliegers meer had , krijg ik er toch wel 2à 3 per dag maar dat is goed te doen en het is niet schadelijk voor de gezondheid deze tabletten. een pluspunt ook, van hormonen een dikke buik en nu is die aan het verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Apotheker had me gezegd dat het na inname van 2 maanden zijn werkt doet, wat ook klopt. Overdag gedaan met opvliegers,'s nachts af en toe een zwakke. Mijn stemming is ook veel beter. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja, dit werkt echt! GEEN opvliegers meer overdag (voorheen: 10à15x/dag) 's nachts soms nog 1 enkele light vapeur, super! ook al BIO-Climal gebruikt: hielp niet, dus ik had nu ook weinig hoop op enig resultaat, wat blij dat dit wel helpt! het effect is er wel pas gekomen tegen het einde inname eerste doos, dus geduld oefenen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excellent product! Makes u calm and balanced and eliminates fatigue! It takes couple months to feel your best... So be patient.. Natural non hormonal feels safer anyway
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een beter wezen, maar niet wonderbaarlijk van mijn kant ik heb verder niets anders te zeggen over deze drug ik wacht nog steeds op een definitieve beslissing over boilz rad
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product het duurde 2 maanden voor de opvliegers te verdwijnen, maar dan is het de gemoedsrust die ik dit product aanbeveel voor iedereen die erg last heeft van dit probleem
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na ongeveer 10 dagen zijn de opvliegers overdag en 's nachts aanzienlijk afgenomen, ik ben nu op een maand van behandeling en ik breng uitstekende nachten door, geen opvliegers meer en dus minder moe, een echt welzijn.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is jammer dat het duur is, maar het is effectief na 2 maanden gebruik. Wees voorzichtig om niet te stoppen anders, we verliezen de voordelen van dit product!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Op advies van mijn arts ben ik begonnen met een behandeling om het premenstrueel ongemak te beperken. Ik heb na 3 cycli nog niet echt een verbetering gemerkt, maar volgens de dokter zijn de effecten pas na enkele maanden voelbaar voor sommige mensen, dus ik ga nog een paar maanden door om zeker te zijn
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De top van de vapies (opvliegers) is er een beetje af met het gebruik van dit product en zo wordt de menopauze een beetje draaglijker. Enkel dat dus.

Sérélys kopen

Je kan Sérélys van het merk Sérélys, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sérélys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze