Sediplus Relax 100 tabletten

€ 24,90
€ 16,68
Bespaar 33% (€ 8,22)
Promotie -33% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Sediplus Relax

Het dagelijkse leven met de drukke agenda heeft ook onaangename gevolgen. We staan elke dag onder druk en hebben last van stress. De lat ligt hoog: overal moeten we presteren, presteren en succes boeken.

Sediplus Relax
is een voedingssupplement dat stress bestrijdt en een herstellende slaap bevordert. Sediplus Relax is dus een eenvoudige en natuurlijke oplossing om stress en nervositeit te verjagen.

Indicatie

- Situaties van voorbijgaande stress
- Helpt om de slaap te vinden

Voor een optimale relaxatie!

Gebruik van Sediplus Relax

Voor een kalmerend effect overdag
Volwassenen: 2 x 1 tot 2 dragees na de maaltijd met een weinig water innemen.

Om de slaap te vinden
Volwassenen: 3 tot 4 dragees, één uur voor het slapengaan.

Kinderen vanaf 6 jaar: 1 tot 2 dragees per dag.

Best in te nemen na de maaltijd!

Ingrediënten Sediplus Relax

Op basis van welgekozen plantenextracten:
- Valeriaan 150 mg
- Hop 80 mg
- Wilde Passiebloem 20 mg
- Andoorn 20 mg

Waarschuwing

Zwangerschap : ongekend

Lactatie :ongekend

Autorijden :sedatie

Sediplus Relax 100 tabletten
€ 24,90
€ 16,68

Laatste reviews en ervaringen met Sediplus relax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden! Heb afgewacht tot er een promotie was. Deze lage prijs bij aankoop was het moment om de stap te zetten. Er werd een verplaatsing uitgespaard naar Nederland !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sediplus relax kan zowel overdag of 's avonds worden gebruikt.je wordt er rustig van zonder echt zeer moe te worden. als slaapmiddel raad ik dan meer sediplus sleep forte aan. .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je wilt tot rust komen en geen medicatie nemen zijn deze tabletten zeer goed. De valeriaan brengt rust overdag of voor het slapen en is niet verslavend .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sediplus tabletten neem ik al een paar jaar in en ik ben er zeer tevreden over. Ik val sneller in slaap, ik neem ze s’avonds in omdat ik last heb van stress.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben reeds jaren sediplus in huis. Iedereen in het gezin gebruikt dit regelmatig eens. Ofwel bij het slapen gaan ofwel bij stresserende momenten tijdens de dag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het dagelijks, kan niet echt zeggen dat het een verschil uitmaakt maar eht nemen zelf geeft een gerust gemoed. dit is echter niet genoeg voor een zinvol review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens moeilijke stress momentjes heb ik nog steeds last van de stress, maar door de dag door merk ik wel dat ik rustiger ben en alles wat meer kan relativeren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sediplus relax zou ik aanbevelen aan iedereen. Het kalmeert je onmiddellijk bij hevige stress. Om in te slapen werkt het ook heel goed maar dan neem je best 2 a 3 tabletten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  SEDIPLUS IS EEN VALERAANEXTRACT HELT STRESS TE MINDEREN EN BRENGT JE TOT RUST .HET VOEDINGSUPLEMENT BEVAT HOP EN VALERAAN EN PASSIEBLOEM .JE GERAAKT BETER IN SLAAP . JE MAG ER HOOGSTIG 3 VAN NEMEN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit produkt nu voor de eerste keer gebruikt. En het helpt werkelijk goed. Ik was heel onspannen voor mijn test en toch heel alert. Zeker een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het om mijn jarenlange, ongezonde slaapmedicatie af te bouwen, en dit lukt dankzij Sediplus... het is geen goedkoop product, maar wel natuurlijk..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over sediplus Relax 100 tabletten, om mijn kalm te houden binst de dag en om rustig te houden tijdens het slapen en zo een goede nachtrust te hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sediplus Relax is een natuurlijk product wat mijn kinderen en ikzelf in stressvolle situaties gebruiken. Je hebt er geen nevenwerkingen van en het helpt perfect!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sediplus is een goed werkend middel om stressmomenten te bestrijden en werkt tevens kalmerend en rustgevend. Het is een natuurproduct en het helpt zeker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed supplement als aanvulling op een evenwichtige voeding, balans in lichaam is balans in de ziel. Zeker een aanrader om dagelijks te gebruiken voor de aangewezen periode
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ja het werkt en ben wel heel te vreden zal het in de toekomst nog wel bestellen ik kan het wel aanraden aan personen die eventjes willen relaxen.echt een goed product ,zal het ook wel door vertellen aan vrienden en kennissen
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  deze bent ik tevreden want ik kan nog steeds niet van slapen ik heb een andere medicatie gekregen van mijn huisdokter want ik slaap al maanden niet omdat ik in mijn overgang zit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is de eerste keer dat ik dat produkt gebruik en ik voel me er goed bij,ik ben er veel rustiger van ,ik raad het aan iedereen aan om het te proberen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger gebruikte mijn ma temet maaar met dit natuurlijk product ligt ze niet meer wakker nachts in het begin nam ze er twee maar na een tijdje was 1 al voldoende
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sedinalplus voor het slapengaan en het brengt wel innerlijke rust wat mijn slaapkwaliteit ten goede komt. Ik neem het één uurtje voor het naar bed gaan. To!p product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima middel om de slaap te vatten. Ik neem 2 of 3 pilletjes een half huur voor het slapengaan en dan lukt het om rustig en zonder het dagelijkse gepieker in slaap te vallen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kalmeert de stress bevoorbeeld bij examens, zonder slaperig te maken. Eigenlijk goed product voor studenten want het is ook niet verslavend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het gebruik van Sediplus Relax is zeer bevredigend. Het laat de nervositeit en het stressgehalte snel zakken. Overdag 1 tabletje en 1 voor het slapengaan en je voelt je tiptop!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze natuurlijke tabletten werken rustgevend en ontspannend. Slechts 1 of maximum 2 tabletten volstaan voor mij om een goede nachtrust te hebben. Bovendien zijn ze niet duur in aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Sediplus tabletten al een paar jaren zins dien voel ik mij echt relax. Ook neem ik wanneer ik s' avonds mij niet echt super voel neem ik voor het slapen gaan een extra tablet zodat een fijne nacht rust heb , ik raad iedereen Sediplus aan die hem onrustig voelt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Vroeger lag ik uren te woelen en kon ik de slaap niet vatten. Nu val ik zachtjes in slaap. Ik word wel nog af en toe wakker maar slaap dan toch rustig weer in. 's Morgens zo fit als een hoentje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pillen hebben geen bijwerkingen en zijn niet verslavend. Daarom vind ik het een goed product. Bij veel onrust is het soms niet voldoende om door te slapen, wel om de slaap te vatten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch product! Wanneer je je gespannen, gestrest voelt, neem dan 2 tabletjes en je voelt je merkelijk meer ontspannen. Het zijn zeer kleine tabletjes, gemakkelijk en subtiel om door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super oplossing gevonden voor mijn dochter van 12 jaar. Kon al een tijdje 's avonds niet meer in slaap geraken en sinds ik met Sediplus ben begonnen, is dit probleem eindelijk opgelost. Voor ons een heel dankbaar product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit natuurlijk product heeft mij al een paar keer goed ondersteund in moeilijke tijden! Het helpt je wat rustiger te zijn zonder echte medicijnen ervoor te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over deze aankoop !!! ...ik ga zeker verder doen hiermee ...geen nevenwerkingen ....en is ook goed voor mijne bloed-druk ....is meer normaal sinds ik dit inneem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem (indien nodig) 2 tabletten Sediplus Relax samen met 2 tabletten Nutrimagnesium in voor het slapen gaan. Deze combinatie zorgt voor een nog betere slaap dan enkel Sediplus Relax.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Je wordt kalmer bij 2 tabletten en slaperig bij 4. Ik vind dat wel veel. Voordeel is dat het vrij verkrijgbaar is en volledig natuurlijk. Misschien speelt ook een zeker placebo- effect?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is het beste product wat ik in jaren heb besteld en gebruikt. Je wordt er niet suf van, wat met andere producten soms het geval is. Snelle levering en een goede vervanger voor Sedinal Plus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dagelijks 2 tabletten voor het slapen gaan in en ben rustiger om in slaap te vallen. Het is in elk geval beter dan echte medicijnen zoals kalmeer pillen of slaappillen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren sukkel ik met een slaapprobleem en ben al overal te rade geweest maar zonder succes tot dusver. Ik moest van dokter goudpapaver gebruiken maar dit heeft absoluut niet gewerkt. Dus ben ik maar zelf op zoek gegaan op jullie site en dit gevonden. Dit is voor de eerste maal dat een platenextract bij mij werkt. Ik ga niet zeggen dat ik nu niet meer wakker wordt maar ik kom tot rust en heb toch een redelijk deftige nachtrust voor mijn normen. Dus ik sta volledig achter dit product en zal dit zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  normaal kocht ik altijd 'sedinal' maar die is uit de handel en plots was sediplus er.. De tabletjes zier er hetzelfde uit dus ik denk dat dit gewoon sedinal gewoon de naam sediplus heeft gekregen.. En ohja, ik ben er nog steeds zeer tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze al jaren en ze werken nog steeds goed. Ze zijn niet verslavend want ik kan gerust een tijdje zonder wanneer ik geen stress heb. Ik heb ze steeds in huis!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletjes zijn een stuk kleiner dan die van een ander merk en dat vind ik persoonlijk een stuk aangenamer. Hun rustgevende en kalmerende werking is goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik regelmatig Sedenal om een rustige nachtrust te hebben.. Een collega vertelde mij dat de Sediplus ook goed is en daarom wou ik dit produkt een proberen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb sediplus aangekocht ter vervanging van een product dat uit de handel genomen is. Het helpt mij om sneller in te slapen en ook beter door te slapen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit werkt echt wel. Heb al alles geprobeerd en dit is het enige dat echt helpt. Natuurlijk preparaat. Stond er eerst sceptisch tegenover maar helpt echt wel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het is geen wondermiddel, maar het helpt wel om iets rustiger te zijn en zodoende iets gemakkelijker in te slapen en iets minder vaak wakker te te worden tijdens de nacht

Sediplus Relax kopen

Je kan Sediplus Relax van het merk Melisana, geproduceerd door MELISANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Sedinal of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress