Santurel Women Formula 90 capsules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 34,95
€ 31,11
Bespaar 11% (€ 3,84)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Santurel Women Formula

Een exclusieve formule om de typisch vrouwelijke behoeften te beantwoorden. Al de ingrediënten werken in synergie om u voor te bereiden op en Uw welzijn te verzekeren tijdens perioden van belangrijke omwentelingen in uw lichaam.

Actieve bestanddelen
  • Calcium (tricalciumfosfaat en calcium carbonaat) : stevige beenderen.
  • Soja Isoflavonen: fytoestrogene; remming van de ongemakken gebonden aan de menopauze. 
  • Magnesium (magnesoiumoxide): preventie van tijdelijke vermoeidheid; behoud van goed humeur; verbetering van het uithoudingsvermogen en van de spijsvertering; stevige beenderen (in synergie met calcium). 
  • Japanse duizenknoop (extract van Polygonum Cuspidatum): natuurlijke fitoestrogeen. Helpt de ongemakken van de menopauze te overkomen (vermindering van de warmteopwellingen); strek antioxidant; stevige beenderen. 
  • Vitamine B6: behoud van goed humeur en mooie huid; actieve werking op vermoeide spieren; betere opneming van magnesium.
  • Vitamine D: fixeren van calcium.
  • Hydrastis (extract van Hydrastis canadensis): stimulerend effect op de voortplantingszone en de spijsvertering; vermindering van de menstruatievloed.
  • Damiana Damiana (extract van Turnera diffusa) : heeft een stimulerend effect op het libido.
  • Rhodolia (extract van Rhodolia rosea) : is een adaptogene plant. Het zal het lichaam helpen tegen stress veroorzaakt door de menopause. Helpt om het evenwicht terug te vinden, stimuleert het geheugen, verhoogt de lichamelijk conditie, helpt tegen plotselinge stemmingswisselingen en prikkelbaarheid. Het is ook een sterke antioxidant.

Indicatie

De Women's Formula brengt sterke antioxidans, fitoestrogenen en vitaminen die helpen vlot te leven tijdens de premenopauze. Plotse warmteopwellingen worden bestreden, het humeur blijft stabiel. De Women's Formula beschermt tegen de effecten van een vervroegde veroudering vóór, gedurende en na het climacterium. Ze bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, vrij van neveneffecten.

Gebruik van Santurel Women Formula

3 tabletten per dag, een in de ochtend, een in de middag en een in de avond vóór de maaltijden.
 

Ingrediënten Santurel Women Formula

Actieve bestanddelen
Calcium (tricalciumfosfaat en calcium carbonaat) 
Soja Isoflavonen
Magnesium (magnesoiumoxide)
Japanse duizenknoop (extract van Polygonum Cuspidatum)
Vitamine B6
Vitamine D
Hydrastis (extract van Hydrastis canadensis)
Damiana Damiana (extract van Turnera diffusa) 
Rhodolia (extract van Rhodolia rosea)

Bijwerkingen van Santurel Women Formula

Geen contra-indicaties bekend tot op heden.

Waarschuwing

Women's formula is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
 
Bewaar buiten bereik van kinderen.
€ 34,95
€ 31,11
Product niet verkrijgbaar

Santurel Women Formula kopen

Je kan Santurel Women Formula van het merk Santurel , geproduceerd door SANTUREL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden