Santurel Super Slim Formula 90 capsules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 29,95
€ 26,96
Bespaar 10% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Santurel Super Slim Formula

Santurel Super Slim Formula is een superkrachtige formule voor het welzijn en voor de gewichtscontrole die u toelaat op een gezonde manier te eten zonder gewichtstoename.

Actieve bestanddelen: 
  • Guarana: remt de eetlust en reduceert de aangroei van vetten zonder enig gevaar voor het organisme.
  • Gymnema Sylvestre: ayurvedische plant, ook genoemd "suikervernietiger"; remt de eetlust van suikervoedsel en helpt het metabolisme (vooral van de vetzuren) te regulariseren.
  • Chronium Picolinate: brioregulator basis mineraal, dat ontbreek in 90% van de Westerse voeding; vermindert het gevoel van honger en de vraag naar suiker; helpt bij het verbranden van vetten.
  • Vitaminen B1, B2, B3, B5, B6 en B12: bezorgen veel energie en bevorderen het metabolisme van de lipiden, proteïnen en gluciden.
  • Inositol: bevordert het transport en het metabolisme van vetzuren en cholesterol.
  • Kaliumcitraat: mineraal zout dat het evenwicht van het intra- en extracellulaire vocht bevordert; helpt het gebrek aan kalium te compenseren en verlies van calcium te voorkomen.

Indicatie

Voor gewichtscontrole, om een dieet te volgen zonder de jojo-effect. Regulariseert het metabolisme. Remt de eetlust naar suiker.

Gebruik van Santurel Super Slim Formula

3 tabletten per dag.
De Super Slim Formula heeft het beste effect wanneer het drie maal per dag genomen wordt, één uur vóór of tussen de maaltijden, bij voorkeur in combinatie met een voedingsdieet hoofdzakelijk bestaande uit groenten en fruit.

Ingrediënten Santurel Super Slim Formula

Actieve bestanddelen
Guarana
Gymnema Sylvestre
Chronium Picolinate
Vitaminen B1, B2, B3, B5, B6 en B12
Inositol
Kaliumcitraat

Bijwerkingen van Santurel Super Slim Formula

Geen contra-indicaties bekend tot op heden.

Waarschuwing

Super Slim formula is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

De aanbevolen dosis niet overschrijden. 

Buiten het bereik van kinderen bewaren.
€ 29,95
€ 26,96

Santurel Super Slim Formula kopen

Je kan Santurel Super Slim Formula van het merk Santurel , geproduceerd door SANTUREL , bestellen in België bij FARMALINE