€ 24,90
€ 22,66
Bespaar 9% (€ 2,24)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Reparagen

REPARAGEN® zorgt ervoor dat je soepel kan ouder worden en fit kan blijven bewegen.

* Deze formule Phycocyanine uit Arthrospira + Curcumine + Glucosamine is nieuw, innovatief en onderscheidt zich van vele concurrenten dankzij zijn 2-ledige aanpak. ①Soepele gewrichten met ②gezonde cellen (geen pijn) is hetgeen de patiënten met gewrichtslijden willen bekomen en dit met liefst een snel resultaat.
*Phycocyanine uit Arthrospira gaat onstekingen van gewrichten tegengaan en versterkt en versnelt de eigen werking van Glucosamine door koppeling aan Curcumine.   
*Curcumine is een natuurlijke plantaardige stof die de gewrichten soepel helpt te houden. Bovendien is het een antioxidant, waardoor deze lichaamscellen beschermt tegen externe invloeden.
*Arthrospira is een zeer specifieke blauwgroene wateralg. Van nature groeit deze in zeer mineraalrijke meren.
De Azteken kenden reeds de uiterst heilzame werking van gedroogd Arthrospirapoeder op het menselijk lichaam. Arthrospira is bijzonder rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen. Arthrospira-algen blijken te beschermen tegen giftige concentraties van sommige chemische stoffen. De sterk ontgiftende werking en andere belangrijke werkingen zijn onder meer te danken aan een heel bijzonder bestanddeel, namelijk het Phycocyanine.                                                                                                           
* Phycocyanine in REPARAGEN® heeft heel bijzondere eigenschappen die aan het licht kwamen afgelopen twintig jaar, en dit in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften. Het is langdurig ontstekingswerend zonder bijwerkingen, sterk ontgiftend en kan in aanwezigheid van curcumine glucosamine veel sneller doen werken. De kraakbeenkwaliteit en schokdempeffekt in de gewrichten blijft langer optimaal, zodat de souplesse veel langer blijft behouden! Dus ook voor sporters biedt Reparagen een ideale ondersteuning. Omdat heel veel sporters recreatief sporten en vaak “midlife” met wat overgewicht plots intens gaan “weekend-sporten”. Na een week lang hoofdzakelijk sedentair te leven (achter pc, achter stuur van de wagen), kan men zich zo “soepel” beschermen bij het sporten met vrienden en in de club. Bij zaalsporten en harde ondergrond speelt REPARAGEN® ook een belangrijk beschermende en herstellende rol.

Indicatie

Nieuwste generatie gewrichtsbehandeling

Gebruik van Reparagen

3 tabletten per dag

Ingrediënten Reparagen

Arthrospirae poeder 200 mg (Spirulina platensis), Curcuma droogextract 100 mg (Curcuma longa – Wortelstok – curcumine 95 %),Glucosaminesulfaat 500 mg  antiklontermiddel:silicium dioxide, magnesiumstearaat-vulstof:Microkristallijne cellulose-glansmiddelen:hydroxypropylmethylcellulose, polyfructose,talk, gefractioneerde kokosolie, hydroxypropylcellulose, katoenolie . ARTHROSPIRA PLATENSIS (genus spirulina) is een welbepaalde microscopisch kleine zoetwateralg. Deze bevat van nature unieke nutriënten en fytobestanddelen waaronder het belangrijke Phycocyanine.

Waarschuwing

Voedingssupplement met Arthrospira, Glucosamine en Curcuma.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levenstijl.
Bevat een product afkomstig van schaaldieren.
Buiten bereik van kinderen houden.
€ 24,90
€ 22,66

Laatste reviews en ervaringen met Reparagen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Af te wachten

  Neem dit nog maar pas, geen beoordeling mogelijk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed

  Ik neem het elke dag,ben er zeer tevreden mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  In afwachting van...

  Deze medicatie is voor levenslang en resultaat zal HOPELIJK blijven op oudere leeftijd ?!

  Was deze beoordeling nuttig?

Reparagen kopen

Je kan Reparagen van het merk Sanifort Pharma , geproduceerd door SANIFORT PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Sport
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma