Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis 250 ml

Salus  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 13,45
€ 12,11
(€ 4,84 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,34)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Floravital bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

Floravital ijzer-elixer bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.
 
 

Indicatie

Floravital ijzer-elixer is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters.

Gebruik van Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
2 x daag 10 ml een half uur voor de maaltijd.
Of 1 x daags 20 ml bij het ontbijt ingenomen met vruchtensap.
Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml
Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

Ingrediënten Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Behalve de ingrediënten in onderstaand schema bevat het Floravital: waterig extract van hibiscus, kamille bloemen, venkelzaad, spinazie; mix van vruchtensapconcentraat (druiven, peren, water, zwarte bes, kers, braambes, wortel) en waterig rozenbottelextract.

Waterig plantenextract (70 %) van: hibiscusbloem Hibiscus sabdariffa),kamillebloem (Matricaria recutita),venkelvrucht (Foeniculum vulgare), spinazieblad (Spinacia oleracea). Mix uit vruchtensapconcentraaten (27 %) van: druif, peer, water, zwarte bessensap, kers, braam, wortel.

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk. Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. Voor het beste resultaat adviseren wij het elixer minstens 3-4 weken te gebruiken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar. Floravital is gist- en glutenvrij. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.
€ 13,45
€ 12,11
(€ 4,84 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis kopen

Je kan Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis van het merk Salus , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C