€ 20,95
€ 19,90
(€ 39,80 / l)
Bespaar 5% (€ 1,05)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Salus Floravital
Floravital bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem. Floravital ijzer-elixer is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters. Floravital ijzer-elixer bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.
 

Indicatie

Floravital ijzer-elixer is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters.

Gebruik van Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
2 x daag 10 ml een half uur voor de maaltijd.
Of 1 x daags 20 ml bij het ontbijt ingenomen met vruchtensap.
Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml
Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

Ingrediënten Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Behalve de ingrediënten in onderstaand schema bevat het Floravital: waterig extract van hibiscus, kamille bloemen, venkelzaad, spinazie; mix van vruchtensapconcentraat (druiven, peren, water, zwarte bes, kers, braambes, wortel) en waterig rozenbottelextract.

Waterig plantenextract (70 %) van: hibiscusbloem Hibiscus sabdariffa),kamillebloem (Matricaria recutita),venkelvrucht (Foeniculum vulgare), spinazieblad (Spinacia oleracea). Mix uit vruchtensapconcentraaten (27 %) van: druif, peer, water, zwarte bessensap, kers, braam, wortel.

Waarschuwing

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk. Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. Voor het beste resultaat adviseren wij het elixer minstens 3-4 weken te gebruiken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar. Floravital is gist- en glutenvrij. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.
€ 20,95
€ 19,90
(€ 39,80 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product om aan te bevelen aan mensen die niet veel eetlust hebben, herstelt energie, toon, opent de eetlust heerlijk. Ik beveel het aan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis kopen

Je kan Salus Floravital + Marilou Handcrème Gratis van het merk Salus , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C