€ 14,99
€ 13,64
Bespaar 9% (€ 1,35)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Salus Floradix

FLORADIX® ijzer-tabletten, verrijkt met vitaminen, groente-extracten en vruchtenconcentraten en foliumzuur.

FLORADIX® bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitamines (waaronder Foliumzuur). Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitamines B1, B2, niacine, B6, foliumzuur en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

Ingredienten
Gistextract, rijstzetmeel, gedroogd extract (17,4%): maltodextrine, spinazieblad (spinacia oleracea), brandnetelblad (urtica cioica), venkelvrucht (foenicum vulgare), wortel (daucus carota), duizendguldenkruid (centaurium erythraea), anti-klontermiddel, siliciumdioxide, ijzergluconaat, rozenbottelextract (4%)(rosa canina)(rozenbottelextract, maltodextrine), vitamine C, niacine, vulstof: celstof, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, talk, coating: schellak, vitamine B6 (pyridoxine-chloride), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B12 (cyanocobalamine), emulgator: polysorbate 80, vitamine B1 (thiamine chloridehydrochloride), foliumzuur, maltodextrine.

Gemiddelde voedingsanalyse per 3 tabletten:

  % RI*
IJzer21 mg150
Vitamine B11,5 mg136
Vitamine B24,5 mg321
Niacine30 mg NE188
Vitamine B66 mg429
Foliumzuur390 mcg195
Vitamine B123 mcg120
Vitamine C30 mg38

*RI - Referentie-inname

Gebruik
3 tabletten per dag, bij voorkeur 30 minuten voor het eten met water innemen.

Distributeur
Oce Bio Nederland
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

08-2015

Indicatie

Ijzersupplement in tablet vorm dat helpt bij een gezond energieniveau aan te houden.

Gebruik van Salus Floradix

-Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: 
3 maal daags 1 tablet 30 minuten vóór het eten met water innemen met wat vloeibaars (geen koffie, thee of melkproducten, want die remmen de ijzeropname). 
-De dagelijkse aanbevolen dosering niet verschrijden.Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl. Net als het Floradix elixer kunnen de tabletten uitstekend dienen ter aanvulling van het ijzergehalte tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Ingrediënten Salus Floradix

Floradix tabletten bevatten naast de ingrediënten uit het schema ook extract van brandnetel, kweekwortel, spinazieblad, duizendguldenkruid, venkel, algen en rozenbottel. Het ijzerhoudend gist is plantaardig, enzymvrij en afkomstig uit Saccharomyces cerevisiae. 

Werkstof per 3 tabletten % van ADH 
ijzer 21 mg 150% 
vitamine C 30 mg 50% 
vitamine B1 1,5 mg 135% 
vitamine B2 4,5 mg 321% 
nicotinamide 30 mg 189% 
vitamine B6 6,0 mg 429% 
vitamine B12 3,0 mcg 120% 
foliumzuur 390 mcg 195%

€ 14,99
€ 13,64

Laatste reviews en ervaringen met Salus Floradix

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Je moet dit product wel een tijdje nemen maar ondertussen werd bloed terug gecontroleerd en blijkt het ijzergehalte zelfs aan de hoge kant te liggen waar het eerder onder de waarden lag. 1 fles + 1x verpakking tabletjes genomen omdat het dan beter mee op vakantie kon genomen worden. M.a.w. het product doet wat het beloofd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Kwaliteitsvol product waar ik alleen goede effecten van ondervonden heb. Vlotte en correcte levering met op voorhand tijdsaanduiding. Significant goedkoper dan in de handel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Het is veel te vroeg om te zeggen of het al goed resultaat geeft, maar ik denk dat door de vitamine C het niet anders dan goed kan zijn. Ik wacht nog even mijn bloedresultaten af.

  Was deze beoordeling nuttig?

Salus Floradix kopen

Je kan Salus Floradix van het merk Salus , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer
Welzijn & Gezondheid > Welzijn