Saforelle Zachte Wasverzorging Oplossing 100 ml

Saforelle  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 4,99
€ 4,49
(€ 4,49 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Saforelle Zachte Wasverzorging Oplossing

Saforelle zachte wasverzorging is een product met zachte alkalische pH (pH8) dat reinigt zonder te detergeren en irritatie kalmeert.

De Saforelle zachte wasoplossing wordt in het algemeen zeer goed verdragen door de huid en de vagina. Saforelle is een aanbevolen product voor de dagelijkse intieme hygiëne en is tevens ook geschikt voor de hygiëne van de gevoelige en kwetsbare huid.

Indicatie

Wasverzorging die de irritatie van de huid verzacht.

Gebruik van Saforelle Zachte Wasverzorging Oplossing

Uitwendig gebruik. Naspoelen.

Saforelle wordt tevens gebruikt als aanvulling op de behandeling van de geirriteerde huid. Kliskruid, het hoofdbestanddeel van saforelle, is een plant die bekend staat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen.

Ingrediënten Saforelle Zachte Wasverzorging Oplossing

Aqua, Cocamine DEA, Stearamine Oxide/Dimethyl Stearmine, Arctium Lappa/Proplène Glycol, PEG 6 Caprylic/Capric Glyceride, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geaniol, D-Limonene, Linalool, Octoxynol -12&Polysorbate 20, Tetrasodium EDTA, Lavanula Angustifolia Oil, Sodium Hydroxide.
€ 4,99
€ 4,49
(€ 4,49 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Saforelle Zachte Wasverzorging Oplossing kopen

Je kan Saforelle Zachte Wasverzorging Oplossing van het merk Saforelle , geproduceerd door LABORATOIRES IPRAD SANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Intieme Hygiëne - Waslotion en Zeep of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep