€ 9,19
€ 6,52
(€ 2,61 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 2,67)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Saforelle Vloeibare zeep

Saforelle zachte vloeibare zeep is een product met zachte alkalische pH (pH8) dat reinigt zonder te detergeren en irritatie kalmeert.

Gebruik van Saforelle Vloeibare zeep

Saforelle Ultra-milde reiniging schuim kan gebruikt worden als een vloeibare zeep op de huid en / of externe slijmvlies in de douche of bad. Spoel goed af onder stromend water. Kan elke dag gebruikt worden en in het bijzonder wanneer de huid geïrriteerd is.

Ingrediënten Saforelle Vloeibare zeep

Saforelle wordt tevens gebruikt als aanvulling op de behandeling van de geirriteerde huid. Kliskruid, het hoofdbestanddeel van saforelle, is een plant die bekend staat om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen.

Saforelle Vloeibare zeep 250 ml
€ 9,19
€ 6,52
(€ 2,61 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Saforelle vloeibare zeep

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De zeep van Saforelle is een zeer goede zeep voor de intieme hygiëne. Kan dagelijks gebruikt worden. De zeep is gemakkelijk te gebruiken en bevindt zich in een zeer goede verpakking.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De zeep ruikt heel neutraal, ik had liever een aangenamer geurtje gehad. De zeep ik ook heel vloeibaar, loopt zo bijna uit je hand. Schuimt ook weinig tot niet. Maar hij doet wat hij moet doen, namelijk je schoon houden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zeep doet perfect wat ze moet doen. Geen irritatie, handig en economisch in gebruik. Van alle merken intieme zepen is Saforelle vloeibare zeep zeker de beste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  verzachtende en kalmerende zeep. Er werd aangetoond dat alle bestanddelen goed worden verdragen door de huid en de vagina. Saforelle heeft ziin hypoallergenische eigenschappen bewezen. Saforelle wordt door het mijn gine aanbevolen voor de dagelijkse intieme hygiëne en is ook geschikt voor de hygiëne van de gevoelige en kwetsbare huid. Ook voor mensen met diabetes. Saforelle is goed product en een zeker aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Saforelle vloeibare zeep is een zachte neutrale zeep die niet irriteerd, handig model van verpakking waarin de vloeibare zeep is geleverd, dosering is makkelijk
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Saforelle zeep leren kennen in het moederhuis na de bevalling, aangename geur, zacht voor het lichaam en intieme zone's. Daarom nog bijbesteld via deze site.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien ik een zeer gevoelige intieme zone heb, gebruik ik al jaren dagelijks deze vloeibare zeep en ik ben er ontzettend tevreden over! Twijfel niet om de bijhorende crème te kopen bij gevoel van ongemak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb deze zeep leren kennen in het ziekenhuis na mijn bevalling en ben daar heel tevreden van .ze heeft een aangename geur. en het is een soort oliezeep en veel beter om op je washandje te doen .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename geur, licht kalmerend effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Saforelle is een lekker geurende wasgel die zeker geen irritatie geeft en heel goed te verdragen is voor een heel gevoelige huid. Ik gebruik het op aanraden van de huidarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden; van andere intieme zepen niet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over dit product zeg ik enkel: kopen, kopen, kopen. Ik ben heel enthousiast over Saforelle. Ik kan dit product alleen maar aanbevelen. Het ruikt heel aangenaam en doet wat het belooft. Wat wil een vrouw meer :-)?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename vloeibare zeep. Handige flacon, ook om mee te nemen op reis. Zeer zuinig in gebruik. Schuimt niet overdreven en geeft een verfrissend gevoel.

Saforelle Vloeibare zeep kopen

Je kan Saforelle Vloeibare zeep van het merk Saforelle, geproduceerd door LABORATOIRES IPRAD SANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep