Farmaline Logo

Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest 5 stuks

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren.

0 Reviews

Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

€ 34,95
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Bijsluiter van Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest 5 stuks

Omschrijving

De SARS-CoV-2 nasale sneltest is een betrouwbare sneltest voor de kwalitatieve detectie van een specifiek SARS-CoV-2-antigeen in menselijke neusuitstrijkjes.

Eenvoudige monsterafname door middel van een neusuitstrijkje uit het voorste deel van de neus. Een diepe, belastende afname is niet langer noodzakelijk. De monsterafname uit de neus is eenvoudig. 
 
Let op het volgende: zelfs bij een negatief resultaat moet u alle beschermende en hygiënische maatregelen en richtlijnen in acht blijven nemen.

Voordelen in één oogopslag:
 • Snel resultaat
Het resultaat is na 15 minuten beschikbaar.
De sneltest helpt u om direct te zien of u besmettelijk of niet-besmettelijk bent. U heeft u het resultaat onmiddellijk, als u positief test kunt u meteen maatregelen nemen die helpen anderen te beschermen.
 • Eenvoudig en prettig in gebruik
Een neusuitstrijkje is voldoende. Voor deze test is alleen een neusswab uit het voorste deel van de neus nodig. Dit betekent dat de monstername veel minder ingrijpend is. Een diepe afname in het neus-keelholtegebied is niet langer nodig en alles verloopt aangenamer, zachter en gemakkelijker voor u.
 • Hoge nauwkeurigheid
Door de hoge betrouwbaarheid van de test kunt u uw infectiestatus met hoge nauwkeurigheid bepalen.
Mutaties uit bijvoorbeeld Engeland en Zuid-Afrika 2 of een mRNA-vaccin hebben geen invloed op de betrouwbaarheid van de test.

Gebruik

Uitvoering - in 4 stappen naar het resultaatEen uitstrijkje afnemen
Was uw handen en snuit uw neus voordat u de test uitvoert. Haal de neusswab (speciaal steriel wattenstaafje) uit de verpakking en let er daarbij op dat u de swab alleen aan het stokje aanraakt. Kantel uw hoofd een beetje achterover. Steek de swab in een neusgat. Duw het wattenstaafje langzaam ongeveer 2 cm in de neus (parallel aan het gehemelte) totdat u weerstand voelt. Oefen daarbij geen druk uit. Draai het wattenstaafje 4 keer (in totaal ongeveer 15 seconden) tegen de binnenkant van de neus en verwijder het dan uit de neus. Herhaal dit met hetzelfde wattenstaafje in het andere neusgat.

Het monster oplossen in de extractiebufferPlaats het wattenstaafje in een buisje met extractiebuffer/testvloeistof.  Knijp in de onderkant van het buisje en draai het wattenstaafje meer dan 10 keer heen en weer. Blijf in de zijkanten van het buisje knijpen terwijl u het wattenstaafje verwijdert om alle vloeistof uit het wattenstaafje te drukken.

Aanbrengen van het opgeloste monsterLeg de teststrip op een vlakke ondergrond. Houd het buisje verticaal boven het ronde, gemarkeerde gebied (niet het rechthoekige resultaatvenster). Laat precies 4 druppels op het veld vallen. Knijp hiervoor zo nodig voorzichtig in het buisje. Opmerking: u kunt ook doorgaan met de test als u per ongeluk 5 druppels heeft aangebracht. 

Het resultaat aflezenStel de stopwatch in en lees het testresultaat na 15-30 minuten af. Als het testresultaat na meer dan 30 minuten wordt afgelezen, is het resultaat mogelijk onjuist. 

De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal correct interpreterenPositief testresultaat
De aanwezigheid van een testlijn (T), hoe zwak ook, samen met een controlelijn (C) betekent een positief testresultaat.
Een positief resultaat betekent dat u zeer waarschijnlijk COVID-19 heeft. Neem onmiddellijk contact op met de huisarts en blijf in quarantaine.

Negatief testresultaat
De aanwezigheid van een controlelijn (C) (hoe zwak deze ook is) maar geen testlijn (T) betekent een negatief resultaat.
Het is onwaarschijnlijk dat u COVID-19 heeft. Zelfs bij een negatief resultaat moet u alle beschermende en hygiënische maatregelen in acht blijven nemen.
Ook bij een negatief testresultaat kan er sprake zijn van een infectie. Bij twijfelachtige gevallen (d.w.z. als u aanhoudende symptomen heeft of uw symptomen ernstiger worden) wordt aanbevolen om de test na 1-2 dagen te herhalen, omdat het coronavirus niet in alle fasen van een infectie nauwkeurig kan worden aangetoond.

Ongeldig testresultaat
Als er geen controlelijn (C) zichtbaar is, moet het resultaat als ongeldig worden beschouwd (de test werkt niet goed).
Bekijk het resultaat goed: zelfs als de controlelijn zwak is, kan de test als geldig worden beschouwd. Mogelijk hebt u de test niet correct uitgevoerd. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig door en herhaal de test.
Als de testresultaten ongeldig blijven, moet u contact opnemen met uw arts of een COVID-19-testcentrum.

Waarschuwing

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK VAN HET PRODUCT
1. Lees de instructies zorgvuldig door voor het eerste gebruik.
2. Voor mensen die de test niet zelf kunnen uitvoeren, moet de test worden uitgevoerd door de wettelijke voogden.
3. Deze test detecteert SARS-CoV-2-antigeen in neusholtesecreties, dewelke worden verzameld door middel van een steriele neusswab.
4. Gebruik dit product op een plaats met voldoende licht, om de resultaten nauwkeurig te interpreteren.
5. Gebruik uw mobiele telefoon als timer of gebruik een reguliere timer om de test uit te voeren.

VOORZORGSMAATREGELEN NA GEBRUIK VAN HET PRODUCT
1. Als u een positief resultaat bekomt, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw huisarts of zoek hulp bij een professionele medische instelling. Je hebt een moleculaire test nodig om de virale infectie te bevestigen.
2. Een negatief resultaat kan de mogelijkheid van een virale infectie niet volledig uitsluiten. Onjuiste bemonstering of lage virale belasting kan een vals negatief resultaat veroorzaken.
3. Als uw neus gewond is tijdens de bemonstering, raadpleeg dan medische bijstand.
4. Wanneer de test is voltooid, desinfecteer dan het bemonsteringsstaafje, de testkaart en de andere gebruikte voorwerpen met bleekwater (dat 5%-9% natriumhypochloriet bevat). Wikkel de gedesinfecteerde objecten in, berg ze op in de verpakking en gooi dit weg met het huisvuil. Was de handen grondig na de test.

WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGSMAATREGELEN
1. Kinderen jonger dan 14 jaar moeten worden getest door de ouders of de wettelijke voogden.
2. Dit product is van toepassing op nasale swabmonsters. Het gebruik van ander afnamemateriaal kan onnauwkeurige of ongeldige testresultaten veroorzaken.
3. Test binnen de twee uur na het verzamelen van het swabmonster.
Verouderde monsters kunnen onnauwkeurige resultaten veroorzaken.
4. Zorg ervoor dat er een juiste hoeveelheid monster wordt toegevoegd voor het testen. Een teveel of tekort aan monsterhoeveelheid kan
onnauwkeurige resultaten veroorzaken (zie testprocedure stappen (1) en (2)).
5. Wacht 15 tot 30 minuten na het laden van het monster en lees vervolgens de testresultaten. Onjuiste wachttijden kunnen onnauwkeurige resultaten veroorzaken.
6. Als de testlijn of de controlelijn zich buiten het testvenster bevindt, gebruikt u de testkaart niet. Het testresultaat is ongeldig. Test het monster opnieuw met een andere testkaart.
7. Dit product is wegwerpbaar. Recycleer gebruikte productcomponenten NIET.
8. Desinfecteer gebruikte producten, monsters en andere verbruiksartikelen met bleekmiddel (dat 5%-9% natriumhypochloriet bevat).
9. Was de handen grondig na de test.
Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest 5 stuks

€ 34,95
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

€ 34,95
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf € 39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven

* De kortingscode is pas geldig bij een minimum aankoopbedrag van €50, is niet van toepassing op geneesmiddelen en babyvoeding, en niet combineerbaar met andere codes

€5*
Korting!

Bekijk het product hieronder als alternatief!

Klanten die dit kochten, kochten ook

5xRP | farmaline.be

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven

* De kortingscode is pas geldig bij een minimum aankoopbedrag van €50, is niet van toepassing op geneesmiddelen en babyvoeding, en niet combineerbaar met andere codes

€5*
Korting!

Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest 5 stuks

Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest 5 stuks

€ 34,95
Product niet beschikbaar

Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest kopen

Je kan Roche SARS-CoV-2 Nasale Sneltest van het merk Roche , geproduceerd door AXONE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mondmaskers + handgel of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten