€ 58,80
€ 44,69
Bespaar 24% (€ 14,11)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Rhumal Complet 180 tabletten

Omschrijving van Rhumal Complet

Rhumal COMPLET is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 3 tabletten 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Gebruik van Rhumal Complet

Neem 1x3 tabletten Rhumal COMPLET per dag, ‘s morgens of ‘s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken.Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal Complet

Kristalijne glucosaminesulfaat 2KCl ; Methylsulfonylmethaan; Chondroïtinesulfaat; Vulstof: Microkristallijne cellulose ; Granuleermiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddel : Katoenzaadolie ; Glans- en granuleermiddel : Hydroxypropylmethylcelulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat; Kleurstof : Titaandioxide; Ascorbinezuur ; Antiklontermiddel : Talk ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat80.

Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid
€ 58,80
€ 44,69

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal Complet

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  ik kocht dit product dat mij door mijn arts werd geadviseerd voor mijn knie of er zijn gaten in het kraakbeen, mijn kniescheur en deed me pijn, maar met geruchten zag ik een duidelijke verbetering.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Wij zijn zeer tevreden over het bestelde product en er zullen in de toekomst nog bestellingen volgen. De service is snel, efficient en al het bestelde is snel geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Een beschermer van de gewrichten en vooral van het kraakbeen, dit essentiële element: we beseffen het wanneer het afneemt of verdwijnt! Bevat glucosamine en chondroïtine.

  Was deze beoordeling nuttig?

Rhumal Complet kopen

Je kan Rhumal Complet van het merk Rhumal, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Soepele Gewrichten