Omschrijving van Rhumal 180+30 Tabletten

Rhumal COMPLET is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 3 tabletten 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Gebruik van Rhumal 180+30 Tabletten

Neem 1x3 tabletten Rhumal COMPLET per dag, ‘s morgens of ‘s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken.Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal 180+30 Tabletten

Kristalijne glucosaminesulfaat 2KCl ; Methylsulfonylmethaan; Chondroïtinesulfaat; Vulstof: Microkristallijne cellulose ; Granuleermiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddel : Katoenzaadolie ; Glans- en granuleermiddel : Hydroxypropylmethylcelulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat; Kleurstof : Titaandioxide; Ascorbinezuur ; Antiklontermiddel : Talk ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat80.

Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid
€ 58,80
€ 46,45
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal 180+30 Tabletten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  herstellend voor kraakbeen

  Rhumal is niet te versmaden, als het kraakbeen aangetast is; als medisch supplement waarborgt het de aanwas van het kraakbeen in de gewrichten om alzo terug een zekere vitaliteit en beweeglijkheid te verwerven

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed tegen reuma

  Ik gebruik dit product nu al enkele maanden en voel enorm verschil bij mijn gewrichten .Op aanraden van mijn reumatologe het beste die er bestaat tegen reumatische pijnen ., Kan het iedereen aanraden om te proberen .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ik beveel aan

  ik gebruik Rhumal al een aantal jaren, ik raad het aan als een zeer effectief product, het maakt gewrichten veel minder pijnlijk, geen osteoartritis meer gemakkelijk in tweeën te knippen als u dat wenst ++++++++++++++++++++++++++++++++

  Was deze beoordeling nuttig?

Rhumal 180+30 Tabletten kopen

Je kan Rhumal 180+30 Tabletten van het merk Rhumal , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE