€ 10,95
€ 9,86
(€ 49,30 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,09)
Bijsluiter van Revogan Earclin Spray 3-in-1 20 ml

Omschrijving van Revogan Earclin Spray 3-in-1

Heb je last van overmatig oorsmeer of jeuk? Overmatig oorsmeer kan uw hoorvermogen negatief beïnvloeden. Gebruik de earClin earshower: makkelijk, mild en effectief! 

earClin Spray 3in1 helpt! De spray verwijdert overtollig oorsmeer uit de uitwendige gehoorgang. Ook draagt de 3in1 spray bij tot de gewenste oorhygiëne én heeft het een reinigende en verzorgende werking. Verder verlicht en voorkomt het jeuk in de uitwendige gehoorgang.
 • Reinigt het oor
 • Verlicht en voorkomt jeuk
 • Lost oorproppen op
1) Reinigt het oor
earClin Oorspray 3in1 reinigt de gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van het oor, bijv. na het dragen van gehoorapparaten en oordopjes. Het ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in de gehoorgang.

2) Verlicht en voorkomt jeuk
earClin Oorspray 3in1 verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang - bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking - en biedt daardoor verlichting van jeuk.

3) Verwijdert overtollig oorsmeer
earClin Oorspray 3in1 verzacht en verwijdert oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Bij regelmatig gebruik gaat de Oorspray het ontstaan van een oorsmeerprop – die een verstopt gevoel in het oor kan geven – tegen.

earClin Spray 3in1 bevat verzorgende ingrediënten, zodat de huid in de gehoorgang gaaf en gezond blijft. We hebben hiervoor de volgende ingrediënten toegevoegd aan de spray:
 • Kamille
 • Calendula
 • Eugenia
U kunt de milde earClin® Spray bij kinderen vanaf 3 jaar toepassen. Vergeet daarbij niet de aandacht te schenken aan wat geschreven is onder “Waarschuwingen”. Om alle risico’s te vermijden is toepassing niet gewenst bij kinderen met een overgevoelige huid, met name bij overgevoeligheid voor zeep.

Indicatie

earClin Spray 3in1, een pijnloze en veilige manier voor de verzorging van je oren.

Inhoud: 20ml is goed voor ±200 spray

Gebruik van Revogan Earclin Spray 3-in-1

Handige doseerspray
Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes

Dosering:
Dagelijks 2-3 doseringen in elk oor. Gebruik earClin® Spray niet langer dan 30 dagen achtereen. De spray is zo mild dat men desgewenst de dosering mag verhogen tot maximaal 4-6 keer sprayen, bijvoorbeeld bij oorproppen.

Wijze van toepassing:
Houd de sprayflacon enige tijd in uw hand om de vloeistof wat op te warmen. Daarna goed schudden voor gebruik. Zorg dat u een tissue bij de hand hebt. Breng het tuitje dicht bij de gehoorgang. Spray 2-3 keer. Druk de gehoorgang dicht en masseer de onderkant van het oor gedurende 5 tot 10 seconden.
Houd het hoofd schuin naar een kant zodat de vloeistof met het meegevoerde overtollige oorsmeer eruit kan lopen. Vang dit op met de tissue. Veeg de oorschelp schoon.

Het is essentieel dat de spraykop na gebruik goed schoon wordt gemaakt. Grondig reinigen met warm water en droogmaken met een tissue

GEBRUIK TIJDENS ZWANGERSCHAP EN/OF BORSTVOEDING:
earClin® Spray kan met een gerust gevoel worden gebruikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel eerst uw behandelend arts.
 


 

Ingrediënten Revogan Earclin Spray 3-in-1

Water (Aqua purificata), Propyleenglycol, Kamille extract, Natriumchloride, Calendula extract, Natrium Docusaat (Dioctylsulfosuccinate), Dinatriumfosfaat, Kruidnagel-boom extract, Natrium Dihydrogenofosfaat, Bronopol.

Bijwerkingen van Revogan Earclin Spray 3-in-1

Er zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend van de ingrediënten die in earClin® Spray worden gebruikt. Wel kan overgevoeligheid optreden of ontwikkeld worden voor oorspray.

Waarschuwing

De oorspray niet toepassen in gevallen van oorontsteking of oorpijn, bij vreemde voorwerpen in het oor, bij trommelvliesperforatie en bij dragers van trommelvliesbuisjes.
Het gebruik van de oorspray moet worden gestaakt als oorsuizen (tinnitus) of duizeligheid ontstaat of indien herhaalde pijnklachten ontstaan direct na het toedienen van de oorspray.
Overleg met uw arts bij twijfel.

earClin® Spray dient niet te worden gebruikt bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen.
Roodheid van de huid, jeuk, aanhoudende vochtafscheiding of oorpijn direct na het sprayen kan een aanwijzing zijn voor overgevoeligheid.De spray bevat zeep en kan irritatieveroorzaken indien gebruikt in mond of ogen.
Indien de spray per ongeluk in de mond of oog wordt gesprayd, deze direct uitspoelen met veel water.
 
€ 10,95
€ 9,86
(€ 49,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Revogan Earclin Spray 3-in-1

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  slecht

  Voor mij persoonlijk een slechte ervaring. Maakte mijn oor klachten erger. Ik vermoed niet het juiste product voor mijn symptomen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Revogan Earclin Spray 3-in-1 kopen

Je kan Revogan Earclin Spray 3-in-1 van het merk Revogan , geproduceerd door REVOGAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Oren
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne