€ 16,89
€ 13,51
Bespaar 20% (€ 3,38)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van RevitaStress

RevitaStress is een voedingssupplement, dankzij het Rhodiola-extract, bekend staat voor het bevorderen van weerstand tegen kortstondige stress ten gevolge van een moeilijke periode bij professionele of persoonlijke overspannenheid en fysieke inspanning.

Het draagt eveneens bij tot een optimale intellectuele activiteit. Magnesium en vitamine B6 dragen bij totvermindering van vermoeidheid en een goede werking van het zenuwstelsel. Zink draagt bij tot het goed functioneren van decognitieve functie. Lactium® is een gepatenteerd melkproteïnehydrolysaat, voortgekomen uit 10 jaar onderzoek.

Gebruik van RevitaStress

Tijdens periode van stress, 1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds in te nemen met een groot glas water.
 
RevitaStress mag regelmatig worden gebruikt en houdt geen risico in op gewenning noch op slaperigheid.

Ingrediënten RevitaStress

INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS (PER 2 CAPSULES): Magnesiumoxide 216 mg (waarvan 112 mg magnesiumhetzij 30% RI*) ; Rhodiola (Rhodiola rosea) ; droogextract van wortel 200 mg ; Gelatine ; Melkproteïnehydrolysaat (Lactium®) 150 mg ; Vulstof: microkristallijn cellulose ; Zinkcitraat 10 mg (waarvan 3 mg zink hetzij 30% RI*) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Pyridoxinechloorhydraat 2 mg (waarvan 1,4 mg vitamine B6 hetzij 100% RI*).

*RI: Referentie-inname

Waarschuwing

Dit voedingssupplement vervangt noch een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levenswijze. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van associatie van verscheidene voedingssupplementen, respecteer de RI*.
 
Te bewaren buiten invloed van licht, warmte en vocht.
€ 16,89
€ 13,51

Laatste reviews en ervaringen met RevitaStress

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  had er meer van verwacht

  ik kan niet zeggen dat het effect heeft gehad bij mij, maar het kan ook te maken hebben met de moeilijke periode die we nu allemaal doormaken; ik kan dus niet zeggen dat het een goed of slecht product is;

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Onverwacht

  Ik wilde RevitaStress wel eens uitproberen maar geloofde er niet echt in. Tot mijn verbazing heeft het wel een goed effect en voelde ik mij meer relaxed en sliep ik ook beter. Dit product heeft mij geholpen en zal ik zeker terug aankopen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Onverwacht

  Ik had het niet verwacht maar dit product werkt . Het zijn moeilijke tijden en alles wat helpt bij stress is de moeite om uit te proberen.

  Was deze beoordeling nuttig?

RevitaStress kopen

Je kan RevitaStress van het merk Revita , geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Revita of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B