€ 16,89
€ 12,33
Bespaar 27% (€ 4,56)
Promotie 27% korting

Omschrijving van RevitaSleep

RevitaSleep is een voedingssupplement dat dankzij het extract van citroenmelisse het inslapen bevordert en de slaapkwaliteit verbetert. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot vermindering van vermoeidheid en een goede werking van het zenuwstelsel. Zink draagt bij tot het goed functioneren van de cognitieve functie. Lactium® is een gepatenteerd melkproteïnehydrolysaat, voortgekomen uit 10 jaar onderzoek.
 

Indicatie

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar

Gebruik van RevitaSleep

 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 's avonds 2 capsules met een groot glas water innemen.
 • RevitaSleep mag regelmatig worden gebruikt en houdt geen risico op gewenning in.

Ingrediënten RevitaSleep

INGREDIËNTEN PER DAGELIJKSE DOSIS (PER 2 CAPSULES) : Magnesiumoxide 216 mg (waarvan 112 mg magnesium hetzij 30% RI*) ; Citroenmelisse (Melissa officinalis) droogextract van bladeren 200 mg ; Gelatine ; Melkproteïnehydrolysaat (Lactium®) 150 mg ; Vulstof: microkristallijn cellulose ; Zinkcitraat 10 mg (waarvan 3 mg zink hetzij 30% RI*) ; Antiklontermiddel: magnesiumstearaat ; Pyridoxinechloorhydraat 2 mg (waarvan 1,4 mg vitamine B6 hetzij 100% RI*).

*RI : Referentie-inname

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden.
 
Dit voedingssupplement vervangt noch een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levenswijze.
 
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van associatie van verscheidene voedingssupplementen, respecteer de RI*. Te bewaren buiten invloed van licht, warmte en vocht.
€ 16,89
€ 12,33

Laatste reviews en ervaringen met RevitaSleep

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Top

  Super eindelijk een product waarvan ik niet meer wakker woord midden in de nacht, met als gevolg meer energie en goed gezind

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Minder moe overdag

  Ik heb regelmatig stress op het werk, hierdoor neem ik af en toe RevitaStress overdag en een RevitaSleep 's avonds. Deze helpen mij echt om de stress onder controle te houden en beter te slapen waardoor ik mij overdag op de juiste zaken kan focussen en veel minder moe ben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  TOP!

  Ik val heel gemakkelijk in slaap maar ik word regelmatig wakker en 's morgens word ik moe na meer dan 8 uur te hebben geslapen. Ik heb geprobeerd om te slapen, en nu voel ik me uitgerust in de ochtend, mijn nachtelijke ontwaken vervaagt geleidelijk aan... Ik raad dit product aan!

  Was deze beoordeling nuttig?

RevitaSleep kopen

Je kan RevitaSleep van het merk Revita , geproduceerd door PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Revita of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B