€ 17,48
€ 16,26
Bespaar 7% (€ 1,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Retaron 30 capsules

Omschrijving van Retaron

Bij veroudering van het oog spelen processen die het gevolg zijn van een verhoogde aanwezigheid van vrije radicalen een rol. Vrije radicalen zijn hoogreactieve verbindingen die vooral veelvuldig optreden bij stress, verhoogd alcoholgebruik, roken, sterke UV-straling, milieuvervuiling en in geval van een onevenwichtig dieet. Ook andere veranderingen aan het oog treden voornamelijk bij hogere leeftijd op en hangen eveneens samen met de schadelijke invloed van vrije radicalen. Bepaalde stoffen in onze voeding zorgen mee voor de afbraak van die vrije radicalen en dragen op die manier bij tot de bescherming tegen de oxidatieve stress die het gevolg is van die vrije radicalen. Retaron® bevat verbindingen met een sterk antioxidatief vermogen en is bijgevolg geschikt voor de bescherming van het oog en om het gezichtsvermogen op peil te houden.

De zwarte APPELBES (Aronia melanocarpa) is een inheemse struik die donkere bessen draagt. Deze bessen bevatten een bijzonder hoge concentratie aan flavonoïden. 
• De sporenelementen zink en selenium zijn wezenlijke bestanddelen van enzymen die cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Zink draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. 
• Luteïne en zeaxanthine vindt men terug als antioxidatief werkzame pigmenten in het netvlies en voornamelijk in de macula lutea, dat deel van het netvlies dat zorgt voor een scherp zicht. Bij het ouder worden neemt hun concentratie af. 
• Vitamine C en E vormen een onderdeel van het natuurlijke beschermingsmechanisme van het lichaam tegen de vrije radicalen en de door hen veroorzaakte ‘oxidatieve stress’. 
• De essentiële, meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn ook bekend als de bestanddelen van visolie. De hoogste concentratie van deze stoffen in het menselijk lichaam bevindt zich in het netvlies. Ze zijn onontbeerlijk voor een intact, goed functionerend en doorbloed netvlies. De gunstige bijdrage van DHA tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen wordt best verkregen met een dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 250 mg DHA of 1 capsule Retaron® . 
Retaron® is dan ook speciaal samengesteld om de natuurlijke mechanismen te ondersteunen die het oog tegen omgevingsfactoren en verouderingsverschijnselen beschermen. Op die manier kan het voortschrijden van leeftijdsgebonden processen in het oog vertraagd worden.

Indicatie

Retaron is een voedingssupplement dat zorgvuldig werd samengesteld voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen. 

Gebruik van Retaron

Aanbevolen inname: dagelijks 1 capsule innemen, liefst bij de maaltijd, en met een koude drank. Op die manier wordt de dagelijkse behoefte bereikt. Regelmatige en langdurige inname is vereist.

Ingrediënten Retaron

Visolieconcentraat*, Gelatine, Bevochtiger (Glycerine), Sojaolie, Vitamine C (Calcium L-ascorbaat), Zink (Zinkgluconaat), Aronia melanocarpa Extr. (Zwarte appelbes), Plantaardige olie, Vitamine E (DL-α-tocoferylacetaat), Luteïne, Maltodextrine, Kleurstof (IJzeroxide), Zeaxanthine, Emulgator (Sojalecithine)**, Selenium (Natriumseleniet). 
* bevat vis en hieruit afgeleide producten
** bevat sojabonen en hieruit afgeleide producten
€ 17,48
€ 16,26

Laatste reviews en ervaringen met Retaron

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Retaron

  Bonsoir.., il me semble avoir déjà avoir donné mon avis sur ce médicament que je ne prend que depuis 15 jours, faudra de la patience, au moins 2-3 mois et voir avec mon médecin pour avoir son avis médical concernant ma santé, savoir si c'est bon pour moi, si vous voulez je vous donnerai mon avis ou celui de mon médecin, bonne journée à vous....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Retaron capsules zijn bij het nemen nu een maand een kleine verbetering.Omdat er ook de omega-3- vetzuren DHA en EPA zijn inbegrepen in de samenstelling en op aanraden van de oogarts, heb ik toch besloten om dit enkele maanden verder in te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Retaron kopen

Je kan Retaron van het merk Ursapharm , geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen