Respi Free Isotonische Neusspray Familie 100 ml

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 12,95
€ 11,65
(€ 11,65 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,30)

Omschrijving van Respi Free Isotonische Neusspray Familie

Respi Free isotoon zeewater neusspray is een isotone zeewateroplossing (0,9% NaCl) die veel natuurlijke minerale zouten en spoorelementen uit de zee bevat. Hij reinigt de neusholten door overtollig slijm en onzuiverheden zoals ziekteverwekkers, allergenen en vervuilende stoffen, uit te spoelen waardoor de neus gezond blijft en secundaire NKO-infecties worden voorkomen.

Respi Free isotoon zeewater neusspray helpt nasale symptomen zoals verstopping en slijmafscheiding veroorzaakt door bijv. verkoudheid en allergieën te verlichten en zo de ademhaling door de neus te verbeteren. Hij voorkomt uitdroging van de neusslijmvliezen.

Witte spuitkop met beschermende punt: Zachte verstuiving voor mildere spoeling, geschikt voor iedereen, zelfs voor baby's.
Witte spuitkop: normale verstuiving, geschikt voor iedereen, zelfs voor baby's.


De Respi Free zeewater producten zijn medische hulpmiddelen die in overeenstemming zijn met de vereisten van Richtlijn 93/42 van de Europese Gemeenschap.

Indicatie

  • Voor de dagelijkse hygiëne van de neusgangen voor het verwijderen van slijmen, ziekteverwekkers (bijv. virussen, bacteriën), allergenen (bijv. pollen, allergenen in huis), vervuilende stoffen (bijv. luchtverontreiniging, roken), stof en andere mogelijk schadelijke deeltjes (mechanische werking)
  • Voor de verlichting van nasale symptomen (bijv. verstopping, slijmafscheiding) die worden veroorzaakt door bijv. verkoudheid en allergieën, rhinosinusitis of na endonasale chirurgie
  • Om de neusslijmvliezen te bevochtigen en om uitdroging te voorkomen

Respi Free isotoon zeewater neusspray kan ook worden gebruikt samen met medicamenteuze topische decongestiva. Het product dan bij voorkeur gebruiken onmiddellijk vóór de toepassing van het geneesmiddel voor optimale doeltreffendheid van de behandeling. Kan worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Gebruik van Respi Free Isotonische Neusspray Familie

Aanbevolen dosering:
0+ jaar: 1-2 verstuivingen in elk neusgat, 2-3 keer per dag.
6+ jaar: 1-3 verstuivingen in elk neusgat, 2-4 keer per dag.

Baby's en peuters:
Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon. Leg de baby op de rug, draai het hoofd naar een kant en houd het zo. Breng de spuitkop voorzichtig in het bovenste neusgat en druk stevig om voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Laat de baby opnieuw recht zitten, laat de oplossing naar buiten vloeien en veeg de neus af. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.

Kinderen:
Verwijder de beschermkap en bevestig de spuitkop op de flacon. Buig lichtjes voorover over een wastafel, draai het hoofd naar één kant, plaats de spuitkop in het bovenste neusgat en druk stevig om een voldoende hoeveelheid oplossing vrij te geven. Herhaal aan de andere kant. Snuit de neus. Reinig de neusapplicator met warm water na elk gebruik. Deel het hulpmiddel niet met anderen aangezien u zo de infectie kunt verspreiden.

Ingrediënten Respi Free Isotonische Neusspray Familie

Zeewater 28%, gezuiverd water 72% (1ml oplossing bevat 0,28ml zeewater), gelijk aan 0,9% natriumchloride. Bevat geen bewaarmiddelen of andere chemische additieven. Volledig natuurlijk. Bevat inert drijfgas (stikstof), niet in contact met de oplossing.

Bijwerkingen van Respi Free Isotonische Neusspray Familie

In het begin kan een prikkend gevoel of tijdelijke irritatie optreden.

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor zeewater. Uitsluitend voor gebruik in de neus. Niet gebruiken na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen houden.
Opslagcondities: Bewaren bij kamertemperatuur. Houder onder druk. Kan barsten indien hij wordt verwarmd. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Beschermen tegen zonlicht en warmtebronnen. Niet doorprikken of verbranden.
€ 12,95
€ 11,65
(€ 11,65 / 100 ml)

Klanten die dit kochten, kochten ook

Respi Free Isotonische Neusspray Familie kopen

Je kan Respi Free Isotonische Neusspray Familie van het merk Respi Free , geproduceerd door CERES PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Schoonheid & Hygiëne > Neushygiëne
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Allergie