€ 8,94
€ 7,15
(€ 14,30 / 100 g)
Bespaar 20% (€ 1,79)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Rescue pastilles zwarte bes

Uit de verschillende Bach Bloesem zijn 5 bloesems geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Bach Rescue Remedy:

• Cherry Plum/ Kerspruim
• Clematis/ Bosrank
• Impatiens/ Reuzenbalsemien
• Rock Rose/ Zonneroosje
• Star of Bethlehem/ Vogelmelk

Samenstelling
Zoetstof (sorbitol, maltitol, isomalt, xylitol), geleermiddel (Arabische gom), natuurlijke smaakstoffen (vlierbessen, sinaasappel), glansmiddel (bijenwas, plantaardige olie), tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk).

Gebruik
Naar behoefte 1 à 2 pastilles opzuigen. Indien nodig herhalen. Max. 10 per dag

Aanvullende informatie
• Het gebruik van Rescue Remedy tijdens de zwangerschap en periode van
   borstvoeding   is toegestaan.
• Niet geschikt voor dieren en voor kinderen onder de 4 jaar.
• Overmatig gebruik van zoetstoffen kan een laxerend effect hebben.

 
Fabrikant
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

10-2015

Indicatie

De Bach Eerste Hulp Remedie kan met succes gebruikt worden in acute, tijdelijke momenten van hoge stress, totale paniek, hevige angst, kortom in alle situaties waar je emoties de bovenhand nemen. Het is een doeltreffende oplossing bij tijdelijke, emotionele stress situaties.

Gebruik van Rescue pastilles zwarte bes

1-2 Pastilles opzuigen. Indien nodig kunt u dit herhalen. De dosering in vergelijking met de Rescue druppels en spray is als volgt: 1 Pastille = 4x druppel = 2x spray. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten Rescue pastilles zwarte bes

Ingrediënten: zoetstof (sorbitol, isomalt, xylitol), geleermiddel (Arabische gom), Bach bloesemessences 4% (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum), natuurlijke kleur- en smaakstoffen (zwarte bes (0,1%), vlierbes (citroenzuur), plantaardige olie, glansmiddel (plantaardige olie, bijenwas). Original Bach Flowers heeft een noviteit: Rescue Pastilles! Net als de andere Rescue producten bevatten de Rescue Pastilles de vijf bloesemtincturen die de basis van ieder product vormen, namelijk Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. Overmatig gebruik van zoetstoffen kan een laxerend effect hebben. Kan sporen van gluten bevatten.

Waarschuwing

Overmatig gebruik van zoetstoffen kan een laxerend effect hebben. Kan sporen van gluten bevatten.
€ 8,94
€ 7,15
(€ 14,30 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Rescue pastilles zwarte bes

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  RESCUE

  Regelmatig gebruikt in de spreekkamer van mijn psycholoog tijdens intense, gewelddadige emotionele aberraties. Kalmerende effecten, en snel kalmerend. Een tot 3 tabletten op het moment van de consultatie; Werkelijke tevredenheid van de klanten die ermee hebben ingestemd om ze in te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Rescue pastilles zwarte bes 50 g

  Door intolerantie voor citrusvruchten ben ik overgeschakeld van de sinaasappelsmaak naar de zwarte bes. Persoonlijk vind ik de sinaasappel versie wel veel lekkerder qua smaak. De pastilles doen wel zeer goed hun werk om me in stresssituaties goed en snel rustig te maken en te houden. Dankzij rescue ben ik als tiener voor de 3e x wel geslaagd voor mijn rijexamen. De eerste 2 keren speelden de zenuwen me teveel parten. Ik neem de pastilles ook om mijn vliegangst te verminderen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Effet positif

  Ça marche très bien. J'en prend avant d'aller dormir et cela m'aide pour passer une nuit plus calme.

  Was deze beoordeling nuttig?

Rescue pastilles zwarte bes kopen

Je kan Rescue pastilles zwarte bes van het merk Bach , geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Suikervrij of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Welzijn & Gezondheid > Welzijn