€ 25,50
€ 22,95
Bespaar 10% (€ 2,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Reductin Instant

In België kampt één persoon op twee met overgewicht. Dat komt door onze ongezonde levensstijl, maar ook door snacking of dwangmatig snoepen. Réductin Instant is na 2 minuten in de mond opgelost en remt onmiddellijk de snoeplust.

Indicatie

Réductin Instant is niet verslavend en ongevaarlijk: het remt de drang naar suiker door dopamine te stimuleren en de aanmaak van insuline te regelen. De formule bevat drie natuurlijke ingrediënten: saffraan, chroom en kaneel.
 • Saffraan bevat een molecule: crocine, een natuurlijke stimulator van dopamine. Het heeft dezelfde effecten als suiker. 
 • Chroom zorgt voor de regeling van de insuline in het bloed. Bij de opname van zoete voedingsmiddelen stijgt namelijk het insulinegehalte, dat verantwoordelijk is voor de opslag van suiker in vet. Om de overtollige vetten te verdrijven, moet dus de insulineproductie omlaag.
 • Kaneel vermindert eveneens de insulineresistentie. Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in de mediterrane landen, waar veel zoet gebak wordt gegeten.

Gebruik van Reductin Instant

Doordat het wordt ingenomen in de vorm van een sublinguaal tablet (om te doen smelten in de mond), doet Réductin Instant de trek in suiker vrijwel onmiddellijk verdwijnen. Zodra men trek krijgt, laat men 1 of 2 tabletten onder of op de tong smelten. De moleculen dringen na twee minuten rechtstreeks in het bloed en werken in op de dopamine en insuline. De snoepdrang is weg en je krijgt een nieuwe boost, zoals na het eten van een energiereep.

Ingrediënten Reductin Instant

Kaneelextract (schors)150mg
Guarana-extract (pasta van het zaad)150mg
Microcristaline cellulose140,48mg
Dicalcium fosfaat110mg
Cactusvijgextract (blad)100mg
Moerasspirea-extract (bloem)100mg
Magnesium oxyde60,52mg
Tricalcium fosfaat40mg
Magnesium stearaat17mg
Saffraanextract (stempels)10mg
Chroompicolinaat0,3mg
€ 25,50
€ 22,95

Laatste reviews en ervaringen met Reductin Instant

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Werkt niet

  Dit product vermindert op geen enkele manier het effect van de honger of het piepen ...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Réductin instant

  L'effet après 1 prise ne se fait pas sentir rapidement. Il faut attendre une dizaine de minutes avant de voir l'appétit régresser.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Pas encore testé

  A voir

  Was deze beoordeling nuttig?

Reductin Instant kopen

Je kan Reductin Instant van het merk Reductin , geproduceerd door DYNA+ , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders