RecoveryRx Rugpijn Therapie 1 stuk

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 59,99
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van RecoveryRx Rugpijn Therapie

RecoveryRx® Rugpijn Therapie verlicht langdurig pijn, heelt ontstekingen en vermindert zwellingen in de (lage) rug dankzij bewezen PEMF therapie-vorm middels een klein, makkelijk draagbaar innovatief apparaatje. 30 dagen (720 uur) continu werkzaam of middels aan/uit knop naar behoefte zelf in te delen.

RecoveryRx® Rugpijn Therapie draagt zorg voor langdurige pijnverlichting, minder medicatie behoefte en aanzienlijke versnelling van het natuurlijke herstelproces van ontstekingen, zwellingen en wonden. RecoveryRx® Rugpijn Therapie is nieuw op de Europese markt en komt met handige bevestigingsmethoden voor op de rug (1x herbruikbare rugband). 5x betere Pijnverlichting: RecoveryRx® biedt volgens de fabrikant 5x betere pijnverlichting in vergelijking met pijnstillende medicatie die zonder recept zijn te verkrijgen. Het product is eenvoudig aan te brengen en comfortabel te dragen. PIJNVERLICHTING met THUIS-THERAPIE: Het natuurlijk genezingsproces bevorderen middels bewezen ‘pulserende elektro-magnetische (korte golf) velden - PEMF’ therapie wordt o.a. bij fysiotherapie en revalidatie praktijken al sinds jaar en dag succesvol toegepast. Hierbij wordt de doorbloeding in oppervlakkig en diepgelegen beschadigd weefsel bevorderd waardoor de aanvoer van lichaamseigen stoffen een natuurlijk genezingsproces aanzienlijk versnellen. Een en ander leidt tot pijnverlichting. Deze behandeling kon alleen plaatsvinden in praktijkomgevingen vanwege de omvang van apparatuur. Door gebruik te maken van micro-elektronica heeft men RecoveryRx® ontwikkeld en is er in geslaagd deze vorm van therapie beschikbaar te maken in een klein, gemakkelijk draagbaar en economisch medisch zelfzorg hulpmiddel, geschikt voor langdurig gebruik in de thuissituatie

Afmetingen: 
Hoogte band: 10,5 cm
Lengte: 106 cm

Gebruik van RecoveryRx Rugpijn Therapie

Men centreert en fixeert de werkende oppervlakte over de bron van de pijn gedurende 24 uur per dag. Bij continu gebruik duurt het plusminus 30 dagen(!) voordat de ingebouwde batterij leeg is. Middels een aan/uit knop kunt u naar eigen behoefte de dagelijkse behandelingstijd eventueel verkorten en daarmee de levensduur verlengen (bv. 90 dagen x 8 uur).

Waarschuwing

RecoveryRx® is veilig, heeft geen gekende contra-indicaties of bijwerkingen en kan indien nodig gecombineerd worden met andere medicatie.
€ 59,99
Product niet verkrijgbaar

RecoveryRx Rugpijn Therapie kopen

Je kan RecoveryRx Rugpijn Therapie van het merk Recovery Rx , geproduceerd door D.E.N. MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE