€ 18,85
€ 14,51
Bespaar 23% (€ 4,34)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Raylex Pen Nagelbijten

We winden er geen doekjes om. Als je het nagelbijten wil afleren, gaat dat het beste met een tik op de vingers... of in dit geval met “een lik op de vingers”.
 
RAYLEX® heeft de bittere smaak van de schil van pompelmoes. RAYLEX® bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld: perfect om nagelbijten af te leren dus. RAYLEX® is echter ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven en het is dan ook vaak minder vies dan andere anti-nagelbijtproducten. Maar de pompelmoessmaak dringt wel in de nagel en ligt er niet op als lak. Dat zorgt ervoor dat de bitterheid minder wordt doorgegeven aan wat je aanraakt, zoals bijvoorbeeld boterhammen. Je hoeft RAYLEX® ook niet op de volledige nagel aan te brengen. Enkel waar je bijt: de rand van je nagelen/of zijkant.
 
Om het herstel van je nagels te stimuleren bevat RAYLEX® ook de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Deze vitamine bevordert de groei van je nagels. Zo stop je niet alleen met nagelbijten, maar heb je ook sneller terug mooie, lange nagels.
 
Raylex is niet glanzend en is dus zowel voor hem als haar
Het mag gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar. Raylex mag ook gebruikt worden om duimzuigen af te leren (vanaf 3 jaar).
 

Indicatie

RAYLEX®: de oplossing om te stoppen met nagelbijten.

Gebruik van Raylex Pen Nagelbijten

Hoe gebruiken?
 
Consumentenonderzoek (Ipsos 2013) wijst uit dat nagelbijters het meeste bijten op hun duim en wijsvinger. Gebruik Raylex enkel op de nagels/vingers waarop je bijt.
 
De RAYLEX® pen laat toe om de bittere substantie heel nauwkeurig te doseren. Breng het aan op de rand van je nagel (1) en niet op je volledige nagel. Eventueel kan je het ook aan de zijkant van je nagel aanbrengen (2) als je daar vaak bijt.
 
RAYLEX® aanbrengen kan je doen met de platte zijde of met de punt van de pen. RAYLEX® is onzichtbaar. Ook al zie je de substantie niet, je mag er zeker van zijn dat je nagel doordrongen is. De substantie is in enkele seconden droog.
 
Hoe vaak per dag?
 
Aanbrengen van RAYLEX® mag je zo vaak doen als je zelf nodig vindt. Wij raden aan om het 1 keer ‘s ochtends te doen en 1 keer ’s avonds, en liefst zo trouw mogelijk. Plan daarom best een vast moment om RAYLEX® aan te brengen.
 
Hoe lang?
 
Gebruik RAYLEX® minstens gedurende 18 dagen. Uit de psychologie leren we dat hoe langer je een slechte gewoonte nalaat, hoe meer kans je hebt om er vanaf te geraken. Je mag dus gerust de behandeling langer dan 18 dagen voortzetten.
 
Als je de instructies voor gebruik goed naleeft, en dit combineert met de gratis te downloaden app voor smartphone, zal je kans op definitief stoppen het grootst zijn.
 
De behandeling mag zo vaak als nodig herhaald worden.
 
Hoe verwijderen?
 
RAYLEX® kan niet verwijderd worden. De bittere smaak neemt af met de tijd en is na ongeveer 24 uur verdwenen. Heb je toch gebeten op je nagels en wil je de bittere smaak van RAYLEX® zo snel mogelijk uit je mond laten verdwijnen, kauw dan een aantal minuten op een kauwgom.

Ingrediënten Raylex Pen Nagelbijten

Isopropyl alcohol, ethyl lactate, denatonium benzoate, dimethyl isosorbide, eucalyptol, acrylates/ammonium methacrylate copolymer, citrus grandis fruit extract, biotin, limonene, citral, linalool.

Waarschuwing

Uitwendig gebruik. Het gebruik van dit product door kinderen jonger dan 12 jaar dient te gebeuren onder toezicht van een volwassene. Indien het product per ongeluk in de ogen terechtkomt, spoelen met proper water. In uitzonderlijke gevallen kan irritatie optreden: roodheid, jeuk of een allergische reactie. Stop dan het gebruik van RAYLEX®. Raadpleeg een arts indien de irritatie aanhoudt. Over het gebruik van RAYLEX® bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zijn geen gegevens beschikbaar. We raden aan het product niet te gebruiken.
€ 18,85
€ 14,51

Laatste reviews en ervaringen met Raylex Pen Nagelbijten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Verschrikkelijk

  Het werkt wel, maar de onwijze bittere smaak komt op alles te zitten. Je kan niks eten en je kan het er zelfs niet afhalen met water omdat heel je handen er dan onder zitten. De bittere smaak is onmenselijk bitter en zorgt voor misselijkheid , kots neigingen en geeft ontzettend erg af. Het werkt wel daarom 2 sterren, al raad ik dit product aan niemand aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Uitstekend

  Ik bijt al jaren op mijn nagels, deze pen heb ik nu al enkele jaren, ze gaat lang mee, zijn prijs waard. Heel slechte smaak die lang blijft hangen. Ik bijt nog maar dan doe ik af en toe een kuurtje met de pen en dan heb ik na 3 weken mooie nagels.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  voldoet aan de verwachting

  Goed product. Als ik het gebruik, 2 x per dag, zie ik duidelijk het verschil. Mijn nagels zijn mooier en langer. Het product heeft wel een onaangename smaak, maar dit moet wel anders helpt het niet tegen nagelbijten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Raylex Pen Nagelbijten kopen

Je kan Raylex Pen Nagelbijten van het merk Vemedia Pharma , geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen