Rainpharma Doucheset Calming Botanical Touch Medium 1 stuk

RainPharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 49,95
€ 43,46
Bespaar 13% (€ 6,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Rainpharma Doucheset Calming Botanical Touch Medium

zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.


Deze set bevat 5 unieke en kostbare producten:

1) Douchegel (400ml) Een milde aromatherapeutische douchegel met uitsluitend plantaardige schuimmakers, met een zeer hoge huidtolerantie. Aangezien je elke dag een douche neemt, doe je je huid (en de natuur) een groot plezier met deze mild schuimende douchegel.

2) Douchescrub (50ml) Een lichtschuimende douchegel en scrub in één. Een streelzachte huid in een handomdraai.

3) Bodylotion (50ml) Een verzachtende volledig plantaardige lichaamsmelk vol planten, fruit, noten, groenten en kruiden beschermt je huid dag na dag en maakt haar zijdezacht. Dankzij de lichte formule smeer je de bodymelk makkelijk in en kleeft ze niet.

4) Liu's Magic Sponge Een volledig natuurlijke wasspons die je douchegel extra laat schuimen, maar vooral je huid lekker zacht en stralend maakt.

5) After Oil (250ml) RainPharma's absolute topseller. After Oil is een lichaamsolie om in de douche te gebruiken, niet om je te wassen maar om je huid te voeden. Smeer je in met After Oil nadat je je gewassen hebt (op een natte huid). Nog eventjes heel kort naspoelen, afdrogen en klaar! Het resultaat is een huid die voelt als satijn en dat zalige unieke huidgevoel blijft de hele dag.
€ 49,95
€ 43,46
Product niet verkrijgbaar

Rainpharma Doucheset Calming Botanical Touch Medium kopen

Je kan Rainpharma Doucheset Calming Botanical Touch Medium van het merk RainPharma , geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Rainpharma Set of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Geschenkideeën