€ 5,70
€ 3,99
Bespaar 30% (€ 1,71)
Promotie 30% korting

Omschrijving van Interprox Ragers plus nano roze

Wist u dat 40% van het tandoppervlak zich tussen tanden en kiezen bevindt? De reiniging van de ruimten tussen tanden en kiezen is erg belangrijk bij een goede mondverzorging. Deze ruimten zijn echter moeilijk te reinigen met een gewone tandenborstel. Uit onderzoek blijkt dat ragers (interdentaal borsteltjes) het meest effectief zijn in:  
 • Verwijdering van tandplaque tussen tanden en kiezen
 • Vermindering van bloedend en geïrriteerd tandvlees
 • Voorkomen van tandvleesproblemen
De Interprox interdentaal borsteltjes zijn beschikbaar in veel verschillende maten om zowel hele kleine als grotere ruimten tussen tanden en kiezen schoon te maken. 
 
De Interprox Plus borsteltjes met gehoekt handvat kunnen zowel vóór in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant gebruikt worden. De Interprox ragers met een recht handvat zijn vooral geschikt voor ruimten vóór in de mond.
 
Tip: vraag uw tandarts of mondhygiënist welke maat interdentaal borstel voor u het meest geschikt is.
 
Voordelen
 • Geeft de beste reiniging tussen tanden en kiezen
 • De Interprox Plus Rager kan zowel gebruikt worden voor de reiniging van de tanden en kiezen vóór in de mond als voor de reiniging tussen de kiezen aan de wangkant.
 • Gebruiksvriendelijk door praktisch handvat en gehoekte kop
 • IJzerdraadje met plastic coating voor bescherming van tanden, kiezen, vullingen en implantaten
 • Beschermkapje om het borsteltje hygiënisch op te bergen en mee te nemen
 • Borstelhaartjes in 2 kleuren om zowel tandplaque als bloeding goed te kunnen zien
 • Borsteltje gaat lang mee door gepatenteerd design

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.
 

Gebruik van Interprox Ragers plus nano roze

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. 
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Spoel na elke reiniging van de ruimte het borsteltje goed af.
3. Gebruik na het reinigen van de interdentale ruimte het beschermkapje voor maximale hygiëne.
 
€ 5,70
€ 3,99

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Ragers plus nano roze

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oké

  Noch ik, noch mijn man kon nog leven zonder. Minder verwondingen dan flosdraad, handig en relatief flexibel. Relatief kleine flossdiameter om de interdentale ruimte niet te vergroten. Effectief, zelfs na regelmatig tandenpoetsen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima interdentale cleaner

  Interprox plus nano zijn ideale tandflossers voor plaatsen waar er bijna geen ruimte tussen de tanden is. Idealiter combineer je verschillende diktes interproxen zodat je elke ruimte tussen de tanden optimaal kan kuisen. Handig aan de interprox is dat er een kapje op zit ter bescherming. Soms plooien ze en dan geraken ze niet meer goed tussen de tanden, maar het blijven sowieso de beste interdentale cleaners die ik al gehad heb.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Functioneel

  Dit product werd mij aangeraden door Jon tandarts. Het werkt prima o de allerkleinste ruimtes tussen de tanden te reinigen. Handig in combinatie met de andere maten voor grotere ruimtes. Minpuntje : de borsteltjes plooien soms snel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Ragers plus nano roze kopen

Je kan Interprox Ragers plus nano roze van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes