QNT Metapure Zero Carb Belgian Chocolate 480 g

QNT  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 18,50
€ 16,65
(€ 34,69 / kg)
Bespaar 10% (€ 1,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van QNT Metapure Zero Carb Belgian Chocolate

  • Ultra-gefilterd wei-eiwitisolaat
  • Draagt bij aan het behoud van de spiertonus
  • Geen koolhydraten & een zeer laag lactosegehalte
Metapure Zero Carb bevat een ultragefiltreerd wei-eiwitisolaat zonder koolhydraten of lactose, waardoor het zeer gemakkelijk te verteren is, dankzij het geavanceerde lage-temperatuur-productieproces. Perfect voor zowel professionele als amateursporters die op zoek zijn naar meer spiermassa of deze willen onderhouden.
Dankzij het hoge gehalte aan natuurlijk voorkomende BCAA's helpt dit poeder ook het herstel na een intense sessie te verbeteren.
 
Isolaat van Wei-eiwit
Metapure Zero Carb bevat uitsluitend wei-eiwitisolaat. Dit type wei bevat een veel zuiverder en kwalitatief beter eiwit dan het gebruikelijke wei-eiwit. De biologische waarde en het eiwitgehalte (meer dan 90% in droge vorm) is hoger dan die van geconcentreerde wei. Bovendien bevat deze wei bijna geen lactose en nog minder vet en koolhydraten. Het is dus perfect aangewezen voor mensen met lactose-intolerantie die geen conventionele wei kunnen nemen, en voor alle mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.
 
Hoge concentratie van BCAA
Met meer dan 20% natuurlijk voorkomende vertakte-keten aminozuren (BCAA's) helpt Metapure Zero Carb je ook sneller te herstellen na een intensieve training. BCAA's zijn de essentiële aminozuren L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine die niet door het lichaam kunnen worden gesynthetiseerd. Ze moeten worden verstrekt door het dieet. Ze zijn vooral nuttig voor het verstevigen, onderhouden en opbouwen van spiermassa.
 
Voor of na de training
U kunt Metapure Zero Carb naar wens gebruiken. Voor de training, om uw lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft voor optimale prestaties, of na de training, om uw lichaam te voorzien van de snel verteerbare eiwitten die nodig zijn voor het herstel en de ontwikkeling van de spieren.
 
Ook geschikt voor niet-atleten
Metapure Zero Carb helpt het spierkapitaal te behouden en kan ook worden geïntegreerd in een dieet om te zorgen voor voldoende eiwitinname. Metapure Zero Carb maakt uw dagelijks leven lichter.
 
Een breed scala aan smaken
Metapure Zero Carb is verkrijgbaar in 12 verschillende smaken: Banaan, snoep, Belgische chocolade, witte chocolade, citroenmeringue, kokosnoot, aardbei, aardbei en banaan, Stracciatella, Tiramisu, vanille of yoghurt! Genoeg om al uw wensen te bevredigen!

Indicatie

  • Droog gewicht opname.
  • Aanvullende eiwitinname als onderdeel van een koolhydraatarm dieet.

Gebruik van QNT Metapure Zero Carb Belgian Chocolate

Meng 2 doseringen van 30 g per dag met 500 ml water.

Ingrediënten QNT Metapure Zero Carb Belgian Chocolate

Wei-eiwitisolaat (bevat melk, sojalecithine), cacaopoeder 10%, aroma's, zoetstof: E955.

Waarschuwing

Een voedingssupplement kan een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Overschrijd de aanbevolen dosis niet.
€ 18,50
€ 16,65
(€ 34,69 / kg)

QNT Metapure Zero Carb Belgian Chocolate kopen

Je kan QNT Metapure Zero Carb Belgian Chocolate van het merk QNT , geproduceerd door QNT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Spieropbouw