€ 29,95
€ 25,16
(€ 13,98 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 4,79)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Q-Viva Probiotic Allergen Spray

De Allergen Spray van Q-viva werkt op basis van actieve probiotica. Dit zijn goede bacteriën die de verwekkers van allergieën (huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren en schimmels) afbreken op 100% natuurlijke wijze. Zo ontstaat een gezonde microflora.

Textiel is een broeihaard van potentiële allergieën voor groot en klein. Je bed, zetel, knuffels, gordijnen... Alle textiel zit vol met micro-organische vervuiling. Die bevat een diversiteit aan allergenen die allergische reacties kunnen veroorzaken zoals een loopneus, geïrriteerde ogen of prikkelende longen. De probiotica in Q-Viva Allergen Spray verlagen drastische het risico op allergieën door het herstel van een evenwichtige microflora te bevorderen. 

De probiotische verneveling heeft een dubbele werking: het breekt systematisch de voedingsbodem af van slechte organismen en werkt vochtverlagend. 

 • 100% natuurlijke werking: unieke vernevelaar, geen gebruik van drijfgas
 • spaarzaam in gebruik: gemiddeld 150 behandelingen per flacon
Wetenschappelijk bewezen werking
De goede werking van Q-viva Allergen Spray wordt onderbouwd door onafhankelijke wetenschappelijke studies uitgevoerd door het BMA Institute in Duitsland en door de Universiteit Gent. Tien dagen lang werd textiel behandeld met de Q-viva Allergen Spray. Telkens werd de hoeveelheid allergenen gemeten. Na 10 dagen werd er reeds een verlaging van maar liefst 60% geconstateerd.

Indicatie

Textielspray op basis van actieve probiotica om het risico op allergieën drastische te verminderen.

Gebruik van Q-Viva Probiotic Allergen Spray

Q-viva Allergen Spray kan gebruikt worden op eender welk textiel. Wanneer u Q-viva Allergen Spray vernevelt over uw textiel voegt u probiotica toe aan uw omgeving. Door de natuurlijke werking is het ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby’s en huisdieren. Met 1 flacon doet u gemiddeld 150 vernevelingen.

 • 1 verneveling per dag
 • schuuden voor gebruik
 • 2 seconden vernevelen

Ingrediënten Q-Viva Probiotic Allergen Spray

WATER - PARFUM - BACILLUS FERMENT.
€ 29,95
€ 25,16
(€ 13,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Q-Viva Probiotic Allergen Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Testfase

  Mijn zoon is allergisch voor de mijt, vandaar de aankoop van dit product gezien op TV Twee keer gebruikt na een reguliere acarup behandeling, kijk op tijd of het zo effectief is, een spray per dag, het is gemakkelijk te gebruiken en minder beperkend dan acarup

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Q-Viva Probiotic Allergen Spray

  fIJN EN FRIS GEVOEL MET DEZE HITTEGOLF. ( EN ANDERS OOK )

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  boeiende

  Snel ontvangen zoals altijd bij Farmaline Interessant product, ik gebruik het elke dag op het bed en regelmatig in de fauteuils. Ik gebruik het nu al een week, maar ik heb geen jeuk meer Achteraf gezien iets meer te zien..

  Was deze beoordeling nuttig?

Q-Viva Probiotic Allergen Spray kopen

Je kan Q-Viva Probiotic Allergen Spray van het merk Q-Viva , geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie