€ 29,95
€ 27,55
(€ 15,31 / 100 ml)
Bespaar 8% (€ 2,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Q-Viva Probiotic Allergen Spray

De Allergen Spray van Q-viva werkt op basis van actieve probiotica. Dit zijn goede bacteriën die de verwekkers van allergieën (huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren en schimmels) afbreken op 100% natuurlijke wijze. Zo ontstaat een gezonde microflora.

Textiel is een broeihaard van potentiële allergieën voor groot en klein. Je bed, zetel, knuffels, gordijnen... Alle textiel zit vol met micro-organische vervuiling. Die bevat een diversiteit aan allergenen die allergische reacties kunnen veroorzaken zoals een loopneus, geïrriteerde ogen of prikkelende longen. De probiotica in Q-Viva Allergen Spray verlagen drastische het risico op allergieën door het herstel van een evenwichtige microflora te bevorderen. 

De probiotische verneveling heeft een dubbele werking: het breekt systematisch de voedingsbodem af van slechte organismen en werkt vochtverlagend. 

 • 100% natuurlijke werking: unieke vernevelaar, geen gebruik van drijfgas
 • spaarzaam in gebruik: gemiddeld 150 behandelingen per flacon
Wetenschappelijk bewezen werking
De goede werking van Q-viva Allergen Spray wordt onderbouwd door onafhankelijke wetenschappelijke studies uitgevoerd door het BMA Institute in Duitsland en door de Universiteit Gent. Tien dagen lang werd textiel behandeld met de Q-viva Allergen Spray. Telkens werd de hoeveelheid allergenen gemeten. Na 10 dagen werd er reeds een verlaging van maar liefst 60% geconstateerd.

Indicatie

Textielspray op basis van actieve probiotica om het risico op allergieën drastische te verminderen.

Gebruik van Q-Viva Probiotic Allergen Spray

Q-viva Allergen Spray kan gebruikt worden op eender welk textiel. Wanneer u Q-viva Allergen Spray vernevelt over uw textiel voegt u probiotica toe aan uw omgeving. Door de natuurlijke werking is het ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby’s en huisdieren. Met 1 flacon doet u gemiddeld 150 vernevelingen.

 • 1 verneveling per dag
 • schuuden voor gebruik
 • 2 seconden vernevelen

Ingrediënten Q-Viva Probiotic Allergen Spray

WATER - PARFUM - BACILLUS FERMENT.
€ 29,95
€ 27,55
(€ 15,31 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Q-Viva Probiotic Allergen Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Goed maar duur.

  Ik heb enorm veel last van huisstofmijt, zelfs als ik net propere lakens op leg heb ik last. Met deze spray zijn mijn klachten niet weg maar ik merk wel dat ik geen loopneus krijg en ook niet moet niezen, maar daarvoor moet je wel om de 3 dagen alles is goed ondersprayen (dus niet 1x) Ik ga dit product zeker blijven gebruiken ondanks de prijs. Dit helpt echt!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Beter slapen

  Gebruik dit nu een dikke week en ik moet zeggen dat ik wel enig resultaat merk. Minder last van verstopte neus en een iets betere en vaste slaap. Ga dit zeker nog bestellen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Handig

  Lijkt ietswat te helpen voor de allergie van mijn hond

  Was deze beoordeling nuttig?

Q-Viva Probiotic Allergen Spray kopen

Je kan Q-Viva Probiotic Allergen Spray van het merk Q-Viva , geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Q-Viva Nieuw of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie