€ 29,95
€ 25,16
(€ 13,98 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 4,79)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Q-Viva Probiotic Allergen Spray

De Allergen Spray van Q-viva werkt op basis van actieve probiotica. Dit zijn goede bacteriën die de verwekkers van allergieën (huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren en schimmels) afbreken op 100% natuurlijke wijze. Zo ontstaat een gezonde microflora.

Textiel is een broeihaard van potentiële allergieën voor groot en klein. Je bed, zetel, knuffels, gordijnen, ... alle textiel zit vol met micro-organische vervuiling. Die bevat een diversiteit aan allergenen die allergische reacties kunnen veroorzaken zoals een loopneus, geïrriteerde ogen of prikkelende longen. De probiotica in Q-Viva Allergen Spray verlagen drastische het risico op allergieën door het herstel van een evenwichtige microflora te bevorderen. 

De probiotische verneveling heeft een dubbele werking: het breekt systematisch de voedingsbodem af van slechte organismen en werkt vochtverlagend. 

 • 100% natuurlijke werking : unieke vernevelaar, geen gebruik van drijfgas
 • spaarzaam in gebruik: gemiddeld 150 behandelingen per flacon

Wetenschappelijk bewezen werking
De goede werking van Q-viva Allergen Spray wordt onderbouwd door onafhankelijke wetenschappelijke studies uitgevoerd door het BMA Institute in Duitsland en door de Universiteit Gent. Tien dagen lang werd textiel behandeld met de Q-viva Allergen Spray. Telkens werd de hoeveelheid allergenen gemeten. Na 10 dagen werd er reeds een verlaging van maar liefst 60% geconstateerd.

Indicatie

Textielspray op basis van actieve probiotica om het risico op allergieën drastische te verminderen.

Gebruik van Q-Viva Probiotic Allergen Spray

Q-viva Allergen Spray kan gebruikt worden op eender welk textiel. Wanneer u Q-viva Allergen Spray vernevelt over uw textiel voegt u probiotica toe aan uw omgeving. Door de natuurlijke werking is het ook 100% veilig voor zwangere vrouwen, baby’s en huisdieren. Met 1 flacon doet u gemiddeld 150 vernevelingen.

 • 1 verneveling per dag
 • schuuden voor gebruik
 • 2 seconden vernevelen

Ingrediënten Q-Viva Probiotic Allergen Spray

WATER - PARFUM - BACILLUS FERMENT.
€ 29,95
€ 25,16
(€ 13,98 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Q-Viva Probiotic Allergen Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  heel tevreden

  mijn man en zoontje zijn beide allergisch aan huisstofmijt en honden.. ondanks speciale lakens bleven ze nog last ondervinden tijdens het slapen en sinds ik deze spray hebben ze geen last meer. de eerste dagen was het nog een beetje maar na een paar dagen was het volledig verdwenen. ik spray iedere dag op hun kussen en het bed.. het is echt een aanrader voor mensen met een allergie.. wij zijn er super blij mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  14 van 21 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Praktisch en efficiënt

  Ik gebruik deze spray vooral op reis. Het is bijna onmogelijk om de matras en de gordijnen te behandelen met de middelen die gewoonlijk in huis worden gebruikt. Ik neem het daarom tijdens elk verblijf en elke vakantie mee en ik ben er volledig tevreden mee. Mijn allergieën nu dankzij deze spray als ik niet thuis ben!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  13 van 20 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  zeer goed product als er mensen met ernstige allergie zijn helpt echt. Wij zij er heel tevreden over want er zijn vier personen in ons gezin met huisstofmijt allergie

  Was deze beoordeling nuttig?

Q-Viva Probiotic Allergen Spray kopen

Je kan Q-Viva Probiotic Allergen Spray van het merk Q-Viva , geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Q-Viva Nieuw of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie