Push Med Nekbrace H8 36-46Cm T2 1 stuk

Push  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 80,30
€ 69,86
Bespaar 13% (€ 10,44)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Push Med Nekbrace H8 36-46Cm T2

WOORD VOORAF 
Push med producten bieden oplossingen bij een aandoening of verminderde functie van het bewegingsapparaat. Verantwoord door medici en wetenschappers. 
Uw nieuwe nekbrace is een Push med product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push med Nekbrace garandeert pijnverlichting door het stabiliseren van de halswervels. Mechanische steun en een goede anatomische vorm staan hiervoor aan de basis. Push med producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en een betere functionaliteit. In het belang van een tevreden gebruik. 
Lees de productinformatie voor het gebruik van de Push med Nekbrace aandachtig door. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN 
Uw Push med Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De nekbrace bevat een uitneembaar onderdeel voor aanvullende ondersteuning. Het onderdeel steunt af op het borstbeen en de kaken waardoor een effectieve ondersteuning ontstaat. De brace kan tevens zonder het verstevigingselement worden gedragen indien lichtere steun is gewenst. Bijvoorbeeld tijdens het slapen of in het verloop van de behandeling. Ten behoeve van het draagcomfort is er een uitsparing voorzien voor de adamsappel. 
De brace is vervaardigd met Sympress™, een hoogwaardig, comfortabel materiaal. Door het gebruik van microvezels voelt de binnenzijde zacht aan en blijft de huid droog. De Push med Nekbrace is eenvoudig aan te leggen en kan probleemloos gewassen worden. 

Sluit het klittenband voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed. Verwijder vóór het wassen het verstevigingselement uit de brace. 
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30 °C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater. 
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel). 
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Indicatie

-Nabehandeling van een whiplash 
-Acute nekletsels 
-Post-operatief na ingreep aan cervicale wervelkolom 
-Cervicale Hernia Nucleus Pulposus 
-Cervicale arthrose 
-Cervicale arthrose met een pseudo radiculair sydroom 
-Discopathie 

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan. 
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.

Gebruik van Push Med Nekbrace H8 36-46Cm T2

De nekbrace is verkrijgbaar in 2 omvangsmaten en 2 hoogtematen. Houdt het hoofd recht en leg de centimeter van achter de hals over de adamsappel. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste maat behorende bij de halsomtrek. De gewenste hoogte wordt door passen bepaald. Bij een juiste ondersteuning dient het hoofd in een neutrale positie te staan. 
A. Houdt de brace met twee handen voor u, zodat de binnenkant zichtbaar is. De punt in het midden van de brace moet naar beneden wijzen. 
B. Sluit vervolgens het klittenband achterin de nek. 

Het verwijderen en aanbrengen van het verstevigingselement: Leg de brace met de binnenzijde op een harde ondergrond en met de punt in het midden van de brace naar u toe wijzend. Aan de rechterkant bevindt zich een rits. 
Om het verstevigingselement te verwijderen opent u de rits. Zoek het gat in het verstevigingselement en trek het element uit de brace, terwijl u de brace zelf goed vasthoudt. Het insteken van het verstevigingselement gebeurt op omgekeerde volgorde als het verwijderen.

Waarschuwing

-Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn. 
-Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren. Het vakkundige personeel van uw verkooppunt legt u uit hoe u uw Push brace optimaal aanlegt. Bewaar de productinformatie zodat u later de aanleginstructies kunt nalezen. 
-Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist. 
-Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intakt is.
€ 80,30
€ 69,86

Push Med Nekbrace H8 36-46Cm T2 kopen

Je kan Push Med Nekbrace H8 36-46Cm T2 van het merk Push , geproduceerd door VITAMED , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Nek