€ 52,00
€ 46,28
Bespaar 11% (€ 5,72)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Push Med Elleboogbrace EPI Links/Rechts Verstelbaar

WOORD VOORAF
Push med producten bieden oplossingen binnen de behandeling en het voorkomen van letsels van het bewegingsapparaat. Verantwoord door medici en wetenschappers.
Uw nieuwe elleboogbrace is een Push med product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push med Elleboogbrace Epi garandeert een verbeterde functie en verlicht eventuele pijn. De fysieke belastbaarheid wordt hierdoor vergroot. Mechanische steun, instelbare druk en een goed positiebehoud staan hiervoor aan de basis.
Push med producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en meer bewegingsvrijheid. In het belang van een tevreden gebruik.
Lees de productinformatie voor het gebruik van de Push med Elleboogbrace Epi aandachtig door.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
Uw Push med Elleboogbrace Epi biedt lokale druk op de extensoren (tennisarm) of de flexoren (golfersarm) van de pols. Op deze manier wordt de aanhechting van deze spieren op de elleboog ontlast. De brace is eenvoudig met één hand rond de onderarm in te stellen en te sluiten. Het verstevigingselement rond de arm zorgt voor een juiste drukverdeling. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. De goede anatomische pasvorm en het materiaalsoort van de pelote bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens beweging.
De brace is vervaardigd met Sympress™ , een hoogwaardig, comfortabel materiaal. Door het gebruik van microvezels voelt de binnenzijde zacht aan en blijft de huid droog. De Push med Elleboogbrace Epi kan probleemloos gewassen worden.

Sluit het klittenband voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed.
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater.
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel).
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Indicatie

-Tenniselleboog (epicondylitis lateralis humeri)
-Golferselleboog (epicondylitis medialis humeri)

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan.
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.

Gebruik van Push Med Elleboogbrace EPI Links/Rechts Verstelbaar

De elleboogbrace Epi is verkrijgbaar in 1 maat. Het maatbereik loopt van 20 tot 35 centimeter.
Zorg ervoor dat het drukpunt van de brace (ter hoogte van het logo) enkele centimeters naast de pijnlijke aanhechting van de spier, richting hand, wordt aangelegd.
Breng de instelbare band op de juiste spanning en sluit deze.

Waarschuwing

-Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn.
-Pas vóór aankoop uw brace om de maat te controleren. Het vakkundige personeel van uw verkooppunt legt u uit hoe u uw Push brace optimaal aanlegt. Bewaar de productinformatie zodat u later de aanleginstructies kunt nalezen.
-Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist.
-Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intakt is.
€ 52,00
€ 46,28

Laatste reviews en ervaringen met Push Med Elleboogbrace EPI Links/Rechts Verstelbaar

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    5/5

    Na eerder dit jaar 2 goedkopere braces te hebben gekocht die niet echt voldeden wegens te klein of onvoldoende 'steun', heb ik met deze brace het beste! Wel duurder maar gewoon goed!

    Was deze beoordeling nuttig?

Push Med Elleboogbrace EPI Links/Rechts Verstelbaar kopen

Je kan Push Med Elleboogbrace EPI Links/Rechts Verstelbaar van het merk Push , geproduceerd door VITAMED , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Elleboog
Welzijn & Gezondheid > Sport