€ 40,40
€ 36,76
Bespaar 9% (€ 3,64)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Push Care Polsbrace Rechts 17-19Cm T3

WOORD VOORAF 
Push care producten bieden oplossingen wanneer u door een blessure of aandoening wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid. Verantwoord door medici en wetenschappers. 
Uw nieuwe polsbrace is een Push care product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push care Polsbrace garandeert pijnverlichting en een verbeterd stabiliteitsgevoel door middel van instelbare druk. 
Push Care producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik. Lees de productinformatie voor het gebruik van de Push care Polsbrace aandachtig door. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN 
Uw Push care Polsbrace biedt compressie rond het polsgewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze compressie kunt u naar eigen behoefte instellen. Het polsgewricht wordt niet geïmmobiliseerd, waardoor u voldoende bewegingsvrijheid behoudt om uw activiteiten uit te voeren. De handpalm is vrijgelaten waardoor een goede grip behouden blijft. 
Rond kwetsbare gebieden van de pols zijn zgn. comfortzones aangebracht door middel van gepolsterd materiaal. De goede anatomische pasvorm bevordert het positiebehoud van de brace tijdens beweging. De brace is vervaardigd van Sympress™, een hoogwaardig, comfortabel materiaal. Door het gebruik van microvezels voelt de binnenzijde zacht aan en blijft de huid droog. 
De Push care Polsbrace is eenvoudig aan te leggen en kan probleemloos gewassen worden. 

Sluit de klittenbanden voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed. 
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater. 
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel). 
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Indicatie

-Ondersteuning bij belastend polsgebruik 
-Lichte restinstabiliteit 
-Lichte distorsies 
-Lichte overbelastingsklachten in het polsgewricht 
-Lichte overbelastingsklachten van de polsextensoren 
-Arthrose van pols en handwortel 
-Lichte reumatische klachten 

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan. 

Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.

Gebruik van Push Care Polsbrace Rechts 17-19Cm T3

De polsbrace is verkrijgbaar in vier maten. Meet de omtrek van de pols zoals aangegeven in de tekening op de verpakking. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste bracemaat behorende bij uw polsomtrek. 

A De juiste aanlegvolgorde wordt bepaald door de oplopende molecuulsymbolen op de brace. Schuif de basis om de hand tot deze aansluit op de duim. Sluit de eerste sluiting rond de pols. 
B Wikkel de lange band rondom de pols, zodat de juiste compressie op het polsgewricht wordt geboden. 
C Sluit het klittenband.

 

Waarschuwing

-Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn. 
-Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren. Het vakkundige personeel van uw verkooppunt legt u uit hoe u uw Push brace optimaal aanlegt. Bewaar de productinformatie zodat u later de aanleginstructies kunt nalezen. 
-Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist. 
-Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intakt is.
€ 40,40
€ 36,76

Laatste reviews en ervaringen met Push Care Polsbrace Rechts 17-19Cm T3

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed product

  Pijn aan hand door artrose ontsteking, met polsband s nachts te dragen, en soms ook bij pijn, helpt wel. Teveel en lang dragen is niet goed voor verzwakking van spieren.

  Was deze beoordeling nuttig?

Push Care Polsbrace Rechts 17-19Cm T3 kopen

Je kan Push Care Polsbrace Rechts 17-19Cm T3 van het merk Push , geproduceerd door VITAMED , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Pols
Welzijn & Gezondheid > Sport