€ 9,00
€ 8,01
(€ 16,02 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,99)

Omschrijving van Purol Gele zalf blikje

Purol, de vertrouwde zalf met een verzachtende en beschermende werking. Maakt huid en lippen zacht en soepel. Voor de droge, schrale huid en voor ruwe plekken en kloofjes. Ook te gebruiken bij kleine wondjes en schrammen.

Indicatie

U kunt Gele Zalf gebruiken bij een schrale huid en bij ruwe plekjes en kloofjes. Tevens kunt u Gele Zalf gebruiken bij kleine wondjes en schrammen.

Gebruik van Purol Gele zalf blikje

Wond wassen, Purol erop en zonodig een pleister.

Geschikt voor jong en oud, ook voor baby's.
€ 9,00
€ 8,01
(€ 16,02 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Purol gele zalf blikje

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  purol is een zalfje waar we mee opgegroeid zijn voor allerlei wondjes, droge plekjes, kloofjes. gekloofde lippen zijn bv smorgens verdwenen na het aanbrengen van purol voor het slapen gaan. Nostalgie in een doosje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De zalf Purol in het gekende ronde blikje is al jaren één van de beste producten voor allerhande huid kwaaltjes, winterhanden, gesprongen lippen, jeuk ter hoogte van de anus, ook bij kindjes kan Purol gebruikt worden. Een zalfje dat iedereen best in huis haalt;
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Puriol een zeer goed product voor veelvuldig gebruik, uitslag droge huid droge lippen luieriitslag,gewoon een crème om steeds bij de hand te hebben en overal mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over Purol, je kan het snel gebruiken bij elke wonden, het geneest dan veel sneller en mooier zodat er minder of geen littekens over blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De allerbeste zalf voor kloven en droge huid. Oma gebruikte de zalf rond mijn vingernagels (nagel- en velletjesbijter) al 40 jaar geleden. Sindsdien fervente fan ! Snelle genezing wondjes, soepele huid. Vettig, dus gebruik best voor het slapengaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Purol is een zeer aan te raden zalf. Gebarsten handen worden snel terug zacht. Ook voor de voeten geschikt. Ik koop Purol terug opnieuw
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Zie mijn review over dit produkt bij de verpakking van 30 ml. Niet te duur, makkelijk om steeds in huis te hebben, maar ben dus inderdaad niet écht overtuigd over de werking ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een Nederlandse vriend had dit product eens meegenomen van Nederland voor mij zo'n 20 jaar geleden en sinds toen en ik er wanhopig naar op zoek geweest. Nu heb ik het gevonden en het is nog steeds zo geweldig als ik me kan herinneren. De plakkerige toffee consistentie en de goede geur moedigen me echt aan om te hydrateren en het effect blijft voor uren. Heel erg bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De crème is werkelijk heel goed en helpt bij alle "normale" brandwondes, bvb. in het huishouden of in de keuken. Na het insmeren vormen er zich geen blaren ofzo.

Purol Gele zalf blikje kopen

Je kan Purol Gele zalf blikje van het merk Purol, geproduceerd door EUROCOSMETICS & ACCESSOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Droge, zeer droge tot atopische huid of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Huid
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Droge Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Droge Huid