€ 13,80
€ 10,49
(€ 17,48 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 3,31)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

Ideaal voor een ontspannende handmassage, zorgt voor een onmiddellijk kalmerend effect.  Zeer praktisch, na een spierinspanning of een sportactiviteit, dankzij de gelvorm die aangepast is voor zowel brede zones als voor kleine gewrichten (vingers, handen…).

Indicatie

Om te helpen de spieren voor, tijdens en na inspanning te verzorgen. Stijve spieren te ontspannen en te kalmeren. De gewrichten soepeler te maken.

Gebruik van Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

De gel aanbrengen op de pijnlijke gewrichten of spieren (rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten), telkens het nodig is, het product goed laten intrekken. De handen wassen na gebruik. 3 maal daags aanbrengen is aanbevolen (‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds).

Ingrediënten Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

AQUA, GLYCERIN, TURPENTINE, MELALEUCA CAJAPUTI EXTRACT, OXYGEN, PINUS SYLVESTRIS TWIG LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, HYDROXYPROPYL GUAR, ROSMARINUS OFFICINALIS FLOWER OIL, MENTHA PIPERITA HERB OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MYRISTICA FRAGRANS KERNEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, SULFATED CASTOR OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL.

Waarschuwing

Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen, huidwonden, bij irritatie geen water gebruiken maar spoelen met een plantaardige olie (keukenolie of andere…). Niet gebruiken bij allergie voor een van de bestanddelen en bij allergische personen zonder vooraf een huidtest uit te voeren. De handen goed wassen als ze met de essentiële oliën in contact zijn geweest. Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Niet inslikken. Donker, koel en droog bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar voor de roller, de gel en de kalmerende Balsem Gewrichten en voor kinderen jonger dan 15 jaar voor de patch Gewrichten, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Voor bejaarden onder medische behandeling, vraag het advies van een gezondheidsspecialist. Niet langdurig zonnebaden na aanbrenging. Bij accidentele inname onmiddellijk het antigifcentrum van uw streek contacteren. Uitwendig gebruik.
Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën 60 ml
€ 13,80
€ 10,49
(€ 17,48 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel spieren & gewrichten gel 14 essentiële oliën

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van mijn nek en schouders. Na mijn operatie aan de nek heb ik er een chronisch trapeziumsyndroom aan overgehouden. Moet vaak spierontspanners nemen wat ook niet zo gezond is natuurlijk. Deze gel helpt al na enkele minuten. Ik voel dat alles warm wordt maar niet overdreven zoals bij sommige balsems. Het ontspant echt de spieren. Ik raad dit product echt aan !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product houdt mijn spieren en gewrichten heel soepel, ik gebruik het regelmatig om te masseren. De gel textuur is aangenaam om te gebruiken en ik ben heel tevreden ervan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik heb een gebroken vinger en vind dit heel effectief om mijn vinger weer soepel te maken. Het werkt en voelt ook niet vettig aan, dus ik raad het zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goeie zalf ! ruikt ook lekker, werkt verfrissend, pijn verlichtend en je merkt al snel een verschil. deze zalf is onmisbaar in de thuis-apotheek !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas begonnen met deze crème te gebruiken dus over de effecten is het nog te vroeg om iets te zeggen. Het heeft een zeer aangename textuur, dringt snel in de huid en maakt de huid niet vettig, ik reken erop...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede gel op basis van essentiële olie, helpt goed om pijnlijke spieren en gewrichten mee in te wrijven, ook om de pijn in gewrichten mee te verzachten

Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën kopen

Je kan Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten