€ 59,95
€ 50,96
Bespaar 15% (€ 8,99)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Puressentiel Verspreider Ultrasoon Zuurstof

Ultrasone verspreider en luchtbevochtiger O'xygen van Puressentiel®, is uitgerust met een ultrasoon verdampsysteem dat zorgt voor een lichte verneveling met of zonder essentiële oliën.

Deze verspreider is muisstil, praktisch en eenvoudig in onderhoud. Ideaal dus voor dagelijks gebruik in alle rust. De verspreider kan continu of cyclisch worden gebruikt of met een ingestelde eindtijd, al dan niet in combinatie met subtiele sfeerverlichting met wisselende kleuren. Dankzij het grote reservoir kan het apparaat lange tijd aan staan: liefst 12 uur met een maximaal gevuld waterreservoir (300 ml).
 
• Bevochtiger: Wanneer enkel water wordt gebruikt, zorgt het systeem voor een aangename bevochtiging van de omgevingslucht en helpt het om het comfort van de luchtwegen te verbeteren. Bij droge lucht (warm weer, droge berglucht, oververhitte ruimtes) is het ideaal voor slaapkamers en dan met name die van de kinderen, zodat ze niet de hele nacht in een omgeving slapen die de huid en slijmvliezen uitdroogt.
 
• Verspreider van essentiële oliën: Voor het aromatisch verspreiden van essentiële olie doet u een paar druppels van deze olie in het waterreservoir. De positieve eigenschappen hangen af van de geselecteerde essentiële oliën. Dankzij de ionisator met koude verneveling blijven de eigenschappen van de essentiële olie perfect behouden. Onaangename luchtjes, de eerste kou, stressvolle situaties, verontreinigde lucht in huis, kleine indringers in de zomer… de verspreiding van essentiële olie zorgt voor 100% ontspanning en welzijn, ongeacht het seizoen.

Waarschuwing

We raden u aan om uitsluitend gebruiksklare Puressentiel®-mengsels of 100% pure en botanisch en biochemisch gedefinieerde essentiële oliën uit het Puressentiel®-assortiment te gebruiken.
€ 59,95
€ 50,96

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Verspreider Ultrasoon Zuurstof

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Diffuseur Ultrasoni

  Super Appareil silencieux et diffuse agréablement les huiles essentiels. Sa grande force est sa capacité du réservoir qui dure la journée de travail .....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  très satisfaite

  ce diffuseur reprend les critères que je cherchais

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Subtiel, kwalitatief, kalmerend.

  Ik vind dat deze diffuser de etherische oliën subtiel verspreidt, heel licht, zonder dat het te sterk of te hardnekkig is Het ontwerp is gewoonweg mooi en het geheel is van goede kwaliteit. Jammer dat je een kleur niet kunt blokkeren, maar vreemd genoeg is het op dit model niet storend, de kleuren verspreiden een zeer rustgevende sfeer...

  Was deze beoordeling nuttig?

Puressentiel Verspreider Ultrasoon Zuurstof kopen

Je kan Puressentiel Verspreider Ultrasoon Zuurstof van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Verspreider