Puressentiel Anti-Luizen Lotion 100 ml lotion

Puressentiel  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 17,40
€ 15,66
(€ 15,66 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,74)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Puressentiel Anti-Luizen Lotion 100 ml lotion

Omschrijving van Puressentiel Anti-Luizen Lotion

De plantaardige oliën werken mechanisch door de ademhalingsopeningen van de 
luizen, larven en neten te verstoppen. Dankzij dit verstikkingsmechanisme kunnen 
de luizen geen resistentie ontwikkelen.
- Verwijdert luizen, larven en neten
- Werkzaam na 10 minuten
- Geen resistentie van de luizen
- Bewezen doeltreffendheid
Product getest in een onafhankelijk laboratorium van parasitologie:
Ex-vivo testen bewijzen dat Puressentiel Anti-Luizen Lotion een luizen- en netendodende werking heeft, doodt luizen, larven en neten na 10 minuten contact. Deze ex-vivo tests zijn uitgevoerd op luizen, larven en neten die ten tijde van de test zijn afgenomen bij besmette patiënten, en niet op gekweekte luizen die niet in aanraking geweest zijn met de mens en dus mogelijk niet onderworpen geweest zijn aan resistentie tegen de conventionele behandelingen. De zachte en voedende formule is ideaal voor een hoofdhuid die geïrriteerd is door het herhaaldelijk krabben. De verstuiver is een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke vorm. Fris en aangenaam parfum. De formule maakt het haar zacht en glanzend. 

Gebruik van Puressentiel Anti-Luizen Lotion

1. Controleer het hoofd van alle gezinsleden met behulp van de luizenkam* Puressentiel. Ledereen die luizen heeft, moet dezelfde dag worden behandeld om een nieuwe besmetting te vermijden. 2. Leg een handdoek op de schouders van de te behandelen persoon alvorens te beginnen. Ontwar het haar met een borstel of met een gewone kam. 3. Breng Puressentiel Anti-Luizen Lotion lok per lok overvloedig aan op het droge haar. Het is belangrijk om voldoende product aan te brengen zodat al het haar en de hoofdhuid doordrongen zijn en de luizen, larven en neten in contact zijn met de oplossing om een maximale doeltreffendheid te garanderen.

Vereiste hoeveelheid voor het aanbrengen:
- Voor lang haar: 1 flacon = 1 persoon.
- Voor halflang tot kort haar: 1 flacon = 2 à 3 personen.
1. Masseer het haar van de wortels tot de punten zodat al het haar en de hoofdhuid doordrongen zijn. Schenk bijzondere aandacht aan de nek en achter de oren. Het haar moet volledig met het product doordrenkt zijn.
2. Laat 10 minuten inwerken.
3. Was het haar met de Shampoo Pouxdoux® van Puressentiel en spoel het dan met water. Was het haar nogmaals als het vet blijft.
4. Kam het nog vochtige haar zorgvuldig met de luizenkam* Puressentiel om de neten, de larven en de dode luizen te verwijderen (zie onderstaande gebruiksaanwijzing van de luizenkam).
5. Een 2de behandeling is noodzakelijk na 3 dagen.

Ingrediënten Puressentiel Anti-Luizen Lotion

Zijn 100 % natuurlijke formule combineert: PO • Plantaardige Oliën (kokos, calophyllum, jojoba, zonnebloem, zoete amandel, ricinus) die de luizen verstikken.
EO • Essentiële oliën (lavendel, kruidnagel, theeboom, geranium) met kalmerende eigenschappen.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of in geval van een allergie voor één van de bestanddelen. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, overvloedig spoelen met helder water, vervolgens eventueel met een plantaardige olie. Uitwendig gebruik. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Op een koele en donkere plaats bewaren. Let op om niet uit te glijden als het product op een glad oppervlak terechtkomt. 
€ 17,40
€ 15,66
(€ 15,66 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Puressentiel Anti-Luizen Lotion kopen

Je kan Puressentiel Anti-Luizen Lotion van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Anti Luizen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen